viikonloppu kuvina

design, koti & sisustus, me

Moikka! <3 Meillä on kotipainotteinen viikonloppu takana. Perjantai ilta päättyi päivystykseen, kun Mimosalla aukesi otsa ja se piti käydä liimauttamassa. :/ Onneksi vekki ei ole iso ja paraneminen on lähtenyt hyvin käyntiin. On noi minit kyllä semmosia vauhtihirmuja välillä. 🙂 Täällä on leikitty, tehty ruokaa ja vietetty aikaa yhdessä. Saatiin siskon koko perhe lauantaiksi meille ja tehtiin pannaria. Tällä kertaa en rustaa teille tarkempia reseptejä, kun kastiketta (nepalilainen pinaattipohjainen) koitin ensimmäistä kertaa ja uskon että se kuuluu olla vielä astetta maistuvampaa.
Nyt lähdetään aamukävelylle tyttöjen ja Lilan kanssa ja illasta suunnataan katsomaan kavereidemme pientä tyttöä. <3
Ihanaa uutta viikkoa! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. S 12.02.2018

  Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta mulla olisi toiveena jos voisit joskus kirjoittaa kuvien käsittelystä vähän (tai käsitteletkö edes kuvia? :D). Tai vinkkejä miten saa esimerkiksi hyviä instakuvia 🙂 otatko suoraan instan kautta kuvia vai puhelimen kamerasovelluksella, muokkaatko kuvissa jotain ennen julkaisua tai käytätkö filttereitä jne. Sun instatili on nimittäin ihan super ??? sopiva sekoitus kaikkea eikä mitään pelkkää selfietä!

  Vastaa
  • Tiira 12.02.2018

   Tähän kommenttiin liittyen kantsii ottaa puhelimen kameran asetuksista (siitä ainakin tiedän että pitäisi löytyä ja miksei järkkärinkin asetuksista saattaisi löytyä) semmonen ruudukko käyttöön, siinä on nopea ja yksinkertainen tapa saada valokuvissa horisontaaliset linjat suoraan ja silmä lepää kuvia katsellessa 🙂 kun nyt esim. tämän postauksen toinen kuva, eli eka tekstiosuuden jälkeen on otettu pikkasen vinoon mut ruudukkoa kun käyttää apuna niin sellasta ei yksinkertaisesti pysty enää tapahtumaan 😀 Kun ton ruudukon ottaa käyttöön, niin nopeesti silmä oppii hahmottamaan minkä suoran linjan mukaisesti kuva on parasta asemoida. Ja jos käyttää sellasta ruudukkoa, joka jakaa kuvan sekä pysty- että vaakatasossa kolmeen osaan, niin esim. maisemakuvissa ja miksei muissakin pystyy kiinnittämään huomiota kultaiseen leikkaukseen, mikä sit entisestään lisää kuvien laatua 🙂 But warning, kun tota tottuu käyttämään niin tahattomasti vinot kuvat alkaa häiritä tosi paljon 😀

   Vastaa
 2. Jenni 12.02.2018

  Mikä toi pienempi kasvi on tossa seinähyllykössä? 🙂

  Vastaa
 3. Laura 12.02.2018

  Paranemista Mimosalle 🙂 kyllä noiden pienten kanssa saa olla varovainen, meillä joulukuussa 2v laittoi sormen väärään paikkaan niin päivitys reissu tuli siitä. Onneksi ei tarvinnut ommella mutta isompi haaveri tuli joka tarvitsi hoitoa, arpi enää vain jäljellä sormessa.

  Vastaa
 4. Laura 12.02.2018

  Siis päivystys ?

  Vastaa