instagramin taustaa

design, koti & sisustus, me, ootd, pohdintaa

Moi! Ajattelin taas jakaa mun viime aikaisista IG kuvista taustaa. 🙂 Kuvaan lähestulkoon kaikki IG kuvat puhelimella ja käytän instagramin omia filttereitä. Useimmiten laitan kuvaan eka valoa ja sitten käytän jonkin verran aden filtteriä. Tykkään pitää feedin yhdenmukaisena, mutta en kyllä halua liikaa miettiä julkaisuja. Sen pitää olla rentoa, mun näköistä ja itselle sopivaa. Instagram on mulle tärkeä paikka töitä ajatellen ja samalla se on paikka jossa pyörin silloin kun kännykkä kädestäni löytyy. Käytättekö te instagramia? Entä snappiä? Mä en ole muita sovelluksia löytänyt omakseni ja mieluusti pidättäydyn vain tässä instassa, koska ei kyllä riittäisi aikaa monen sovelluksen päivittämiseen. Nyt muksut päiväkotiin ja mitä töihin. Ihanaa päivää! <3Sara

 1. Oltiin toissa viikonloppuna kavereilla kylässä. Ulkoiltiin lasten kanssa ja sitten siirryttiin lounaalle heidän luokse. Parhautta tällaiset lauantai päivät.
 2. Oon monta kertaa kirjoittanut siitä kuinka tykkään vaihdella kotimme piensisustusta ees-taas. 😀 Tämä hylly on pysynyt koskemattomana yllättävän pitää ja sain palautetta siitä jopa Mikolta (..joka harvemmin huomaa pieniä muutoksia. :D).. Hän tykkäsi erityisesti tästä hyllystä!
 3. Kävin toissa viikolla Hietalahden kauppahallissa ja vitsit noissa halleissa on hieno tunnelma. Kävi syömässä ja join kahvia. Muutama tunti vierähti nopeaa rauhoittavassa ympäristössä. Eikö kauppahalleissa olekkin ihan erityinen fiilis?
 4. Viime viikolla ostin iiiison kasan hedelmiä ja vihanneksia. Kuvassa näkyvä vati on syöty ja tänään pitääkin suunnata kauppaan täydennykselle. Meidän lapset tykkää paljon omenoista ja monesti iltapala/aamupala päättyy omenalohkoihin. 🙂
 1. Pyrin pitämään viikossa ainakin yhden kotitoimistopäivän. Silloin teen paljon juoksevia töitä, vastaan maileihin, selvitän asioita ja suunnittelen. Nämä päivät on myös kivaa vaihtelua ”normaaleille” työpäiville. 😀 Tai no mulla nyt tuskin ikinä on kovin normaalia työpäivää tai mitään selkeää rytmiä.
 2. Olen tykännyt älyttömän paljon näistä lumisista päivistä. Tyttöjen kanssa ulkoilu sujuu, kun rapaa ei ole joka puolella ja neidit viihtyy isoissa lumikasoissa. Samalla lumi valaisee kauniisti ja pieni pakkanen tuntuu kivalta. Tämä saa puolestani jatkua ja sitten voisi hypätä suoraan siihen kevääseen. 😀
 3. Käytän julkisia säännöllisesti ja tämä kuva on napattu ennen 7 aamulla, kun olin juuri matkalla töihin. Meillä on yksi auto, joten sumplitaan aina kumman on järkevämpää mennä autolla, yhdistetään kyytejä ja pyritään liikkumaan mahdollisimman järkevästi. Tähän asti tämä järjestely on onnistunut paljon paremmin mitä aluksi ajattelin. En kaipaa tällä hetkellä toista autoa. 🙂
 4. Tämä kuva on samaiselta päivältä.. napattu ennen kahdeksaa, kun olin juuri menossa vaihtamaan roolivaatteet päälle ja sitten suuntaamassa maskiin. Juon töissä paljon teetä ja kädessä taisi olla juurikin vihreä-inkivääri tee <3
 1. Kuva on viikonlopulta, kun vietiin tyttöjen kanssa Mikko ystävänsä polttareihin. 🙂
 2. Lauantai-ilta ja nämä kaksi <3 En kestä miten hyvät kaverukset tytöt ovat. Totta kai välillä (=joka päivä) tulee riitaa, mutta ehdottomasti he ovat enemmän ystäviä kuin riitapukareita. Kaikista parasta on seurata heidän keskusteluja, leikkejä ja huolenpitoa. Voi rakkaus!
 3. Tuntuu, että viimeisen vuoden aikana yhteistyökumppanit ovat valikoituneet entistä tarkemmin ja olen ihan fiiliksissä siitä millaisia kamppiksia pääsen tänä vuonna toteuttamaan. Laitoin eilen tämän kuvan instagramiin ja voi sitä osallistujien määrää.. apua! <3 Kaikista parasta on päästä kerta toisensa jälkeen arpomaan voittajia ja ilahduttamaan heitä. Ihmiset vastaa aina niin kauniisti kun pistän heille viestiä voitosta. Siitä jos mistä tulee hyvä mieli! 🙂
 4. Käydään säännöllisesti lähi metsässä kävelyllä ja se on meille itseasiassa aika tärkeä juttu, että kodin lähellä on koskematonta ja rauhoitettua luontoa. Tytöt tykkää älyttömästi noista retkistä ja metsässä liikkuminen sujuu jo hyvin. Viime kertoina ei olla otettu eväitä, mutta täytyykin toteuttaa se pian. Lämmintä kaakaota ja voileivät. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Karoliina 13.02.2018

  Olipa kiva postaus! Mukavaa lukea arjesta instagram-kuvien taustalla! 🙂 Löysin sun blogiin vasta jokin aika sitten ja oli kiva lueskella vanhoja postauksia esimerkiksi raskausajalta ja siitä, kun toinen lapsi tuli taloon. Täällä se on ajankohtaista pian, joten kiinnostaa tietysti sen takia! Kivaa viikkoa sinne!

  Vastaa
 2. Laura 13.02.2018

  Itselläni löytyy vain Facebook ja Snapchat, harvoin tulee laitettua mitään ?

  Vastaa
 3. Mimmi 15.02.2018

  Mulla instan ja Facebookin lisäks nykyään snäppi. Oon sitä vasta muutaman kuukauden opetellut käyttään ja oon kyllä tykännyt ???? sä et vielä snäppiin oo päässy sisälle? ???? oon vaan tosi huono päivittämään mitään profiileitani ikinä ???? tosi harvoin muistaa jakaa mitään kuvia tai tekstiä missään sometilillä ???? vaikka sitä kautta helposti jakais läheisille kuulumisia yms, mulla kun kaikki sometilit on yksityisiä ja kaverilistoilla vaan suurimmaks osaks läheisimpiä ihmisiäni. Facebookista tosin löytyy esim vanhoja luokkakavereita yms vähän vähemmän läheisiä ihmisiä kavereina, ehkä sen takia nykyään tykkäänkin ennemmin päivittää snäppiä tai instaa ????

  Vastaa
  • Mimmi 15.02.2018

   Oho, mun emojien tilalla näkyy nähtävästi kysymysmerkkejä, ainakin mun puhelimellani 😀

   Vastaa
 4. Henriikka 15.02.2018

  Hei, pakko on kysyä mistä löytäisi yhdessä kuvassa päälläsi olevan keltaisen Adidas paidan? Googletin iäisyyden kuvahaulla ”keltainen adidas paita” enkä löytänyt 😀 Rakastan keltaista väriä! 🙂

  Vastaa
  • Alisa 19.02.2018

   Mä bongasin sellasen Athlete’s foot -kaupan verkkokaupasta. Kaupalla on ainakin Isossa Omenassa kivijalkaliike, varmaan muuallakin.

   Vastaa