ystävänpäivä

koti & sisustus, me

Moi <3 Heti alkajiinsa hyvää ystävänpäivää. Mulla tämä päivä vierähtää pitkälti töissä ja illasta ajateltiin Mikon kanssa tehdä hyvää ruokaa jne. Tytöillä on päiväkodissa tärkeän ihmisen päivä ja he syövät aamupalaa sekä leikkivät äitini ja siskon kera. Mielettömän ihanaa, että tuollaisia päiviä ja tapahtumia jaksetaan järjestää.
Millä tavalla te vietätte ystävänpäivää? <3
Tein viikonlopulla mysliä itse ohje on jotakuinkin sama (täällä) kuin se minkä olen tänne aikoinaan jakanut. Mysli on nyt lähestulkoon kokonaan kumottu ja se syötiin kreikkalaisen jugurtin sekä hunajan kanssa. Oli muuten pakko napata tästä hunajapurkista kuvat, koska se on aivan tajuttoman hyvää! Niin pehmeää, maistuvaa ja sopii täydellisesti jugurtin pariksi. Olen huomannut, että hunajan valinnassa kannattaa kyllä satsata laatuun.. Sen nimittäin maistaa! 🙂
Nyt mitä parhainta ystävänpäivää, HALAUS, ja kiitos siitä kun luette, tuette ja palaatte kerta toisensa jälkeen. Olette tärkeitä! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Essimm 14.02.2018

  Oikein hyvää ystävänpäivää!
  Ja kiitokset muuten sulle ja mikolle, mullakin oli mennyt kokonaan ohi beverly hillsin täydellisten naisten uusi kausi! :’D

  Vastaa
 2. kaisu 14.02.2018

  Hyvää ystävänpäivää <3

  Vastaa
 3. Jade 14.02.2018

  Hyvää ystävänpäivää ja halaus sinnekin! <3
  En vietä ainakaan tänä vuonna mitenkään erityisesti ystävänpäivää, mutta joskus teen jotain kavereiden ja läheisten kanssa, tai juhlin synttäreitäni koska oon siis syntyny ystävänpäivänä. <3

  Vastaa
 4. Martta 14.02.2018

  Moi! Järjestettiin tukioppilaiden kanssa perinteinen ”halisydän”-päivä, ja sitten pidettiin keskusradiosta ystävänpäivän radiolähetys, johon sai toivoa musiikkia ja jättäkää tervehdyksiä laatikkoon ???? tein myös suklaamuffinsseja, ja annoin niitä ystäville! Nyt vielä partiolaisten kanssa pulkkailemaan????????
  Maailman parhaat muffinit:
  https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/246736/Helpot%20suklaamuffinit/
  Kuorrutteeksi käy esimerkiksi tuorejuusto.

  Vastaa
 5. Ruth 14.02.2018

  Hei Sara!
  Oikein ihanaa Ystävänpäivää Sinulle ja Sinun ihanalle perheelle <3 Kyselit, että miten viedätte Ystävänpäivää? juu, töissä meni koko päivä ja juuri lopetettiin zumbaa neiti 9vee kanssa, ihana, kun on taas tuhinaa päällä ja jaksaa kotona jumpata, mä niin tykkään zumbasta ja zumbailla, siinä on montaa kivaa asiaa yhdessä : hieno musiikki, rytmi, tanssi ja saa sopivasti hiki virtamaan 🙂 Nyt saunaan ja lapset nukkumaan ja ehkä Ystävänpäivän kunniaksi isännän kanssa yksi pieni konjakki, sehän on terveellista 🙂 Meillä kasvatetaan omia mehiläisiä ja meidän hunaja (olen siis meidän perhen suurkuluttaja, laitan sitä kahviin, uunijuureksiin ja syön ihan silloin, kun iskee makeahimo) tulee siis meidän mansikoista ja vadelmista, sekin on tosi herkullinen, mutta se, mitä sinä käytät on sellainen, että minäkin haluuuuuun, vaikuttaa tosi herkulliselta, tuo sana toffee tekee siitä varma erilaisen ja tosi herkullisen? Onko ihan kaupassa myynnissä? Mutta vielä kerran ihanaa Ystävänpäivää teille <3

  Vastaa
 6. NNiina 14.02.2018

  Oikein super ihanaa ystävänpäivää sinulle Sara ja koko perheellesi! <3 (:

  Vastaa
 7. Laura 14.02.2018

  Hyvää ystävänpäivää ❤️ ei tule vietettyä sitä mitenkään erityisesti.

  Vastaa
 8. Nepsukka234 15.02.2018

  Ihanaa ystävänpäivää myöhässä. tää elämä ei olisi niin ihania ystviä. maailmassa ei pärjää jos ei ole ystäviö.

  Vastaa