meikkijuttuja

kauneus, koti & sisustus, me

*postauksessa näkyvät tuotteet saatu blogin kautta / Lumene / Polhem / Glamlin / Bangerhead

Moikka! Ajattelin postata vähän laajemmin mun meikkitottumuksista ja siitä millaisen meikin useimmiten teen. Olen myös todella usein ilman meikkiä ja varsinkin nyt kun teen näyttelijäntöitä pyrin antamaan ihon levätä aina kun siihen on mahdollisuus. Satsaan hyviin ihonhoitotuotteisiin ja riittävään kosteutukseen. Vaikka viihdyn ilman meikkiä, niin rakastan silti myös meikkailla. Olen aina ollut luontaisesti kiinnostunut meikeistä ja kokeillut vaikka minkälaisia lookkeja itselläni.. 😀 Oh boy!
Nykyään menen aika tutulla ja turvallisella kaavalla. Eniten aikaa kuuluu pohjaan ja lopun taiteilen ihan fiilispohjalta. Välillä satsaan silmiin ja välillä taas huuliin. Aurinkopuuterista ja poskipunasta en tingi koskaan. 🙂
Tähän alle olen kasannut teille kuvatykityksen josta pääsee näkemään vaihe-vaihteelta tuotteet selitysten kera. Lopussa vielä ennen ja jälkeen kuvat. Meikin tekoon menee ripeydestä riippuen 10-15min. 🙂 Tuntuu, että ero valkoisella nassulla on niin suuri. 😀 Kyllä auringonvalo (suojausten kera toki) ja päivettyminen tekisi terää.
Ihanaa päivää sinne! <3Sara
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Heidi 15.02.2018

  Hei, muistaakseni mainitsit instastoorissa jonkun itseruskettavan kasvovoiteen jota käytät mutta et maininnut sen voiteen nimeä. Itse ainakin kaipaisi vähän väriä naamaan nyt tähän aikaan vuodesta 🙂

  Vastaa
 2. NNiina 15.02.2018

  Hei! Sun blogisi on todella kivaa lukea joka päivä
  ja tämä meikki blogi juttu on todella mukavaa (: mitä kasvojen ihonhoitotuottet merkkiä käydät tällä hetkillä? Kun sun kasvot näyttää niin kauniilta ja puhdas. (:

  Vastaa
 3. Laura 15.02.2018

  Kaunis meikin kanssa ja ilman 🙂

  Vastaa
 4. Essimm 16.02.2018

  Onpas kivan näköinen luomiväripaletti! Mikä se on? 🙂

  Vastaa
 5. Laura 16.02.2018

  Ihanan fresh meikki! Itsekin käytän noita Lumenen tuotteita ja ovat kyllä huippuja. Kiinnostaisi myös tuo luomiväripaletti! Minkä merkin se on? 🙂

  Vastaa
 6. kaisu 16.02.2018

  Tosi kiva postaus ja ainakin mun mielestä miellyttävä lukea kun toi teksti on noissa kuvissa 🙂 Ihanaa viikonloppua sinne <3

  Vastaa