kotiasussa

koti & sisustus, me, ootd

Moikka! <3 Tajusin juuri, että mehän lähetään kuukauden kuluttua reissuun ja sitä varten pitää kyllä muutamat jutut hankkia.. Lähinnä tytöille. Ainakin kevät/kesä kengät puuttuu lähestulkoon kokonaan ja uudet uikkarit tekisi myös terää. On kyllä ihan parasta päästä viikoksi lämpöön ja l o m a l l e. Tarkoituksenani on laittaa mailit kiinni ja keskittyä pitkästä aikaa ihka oikeasti lomailuun. 🙂 Kamera tosin kulkee mukana ja saan toivottavasti ikuistettua ihania hetkiä sekä kauniita maisemia + asuja. Lähdetään matkan päälle koko mun puolen perheen kanssa, joten meitä yhteensä yli kymmenen hengen poppoo. Tuntuu kyllä monta astetta helpommalta reissata lasten kanssa, kun perhettä on ympärillä auttamassa.
Tänään lähden iltapäivällä piipahtamaan töissä, kun kuvataan Salkkareiden youtube kanavalle Café Sara ohjelmaan uusi jakso. On kyllä hauskaa miten paljon some näkyy nykyään myös näyttelijäntyön puolella ja sitä kautta pääsee tekemään ihan uudenlaisia juttuja. Töiden jälkeen nappaan äitin kyytiin ja tullaan tänne meille starttaamaan viikonloppua. Ajattelin kokeilla ruuaksi (tämä) Nepalilaista & tomaattipohjaista juustokastiketta.. Toivotaan, että onnistuu! 😉
Hei ihan parasta viikonloppua sinne! <3Sara
ps. Mites tämä valoisuus?? Aamut alkaa aiemmin ja valoa riittää pitkälle iltapäivään. Niin ihanaa kun mennään kevättä kohden ja valon määrä sen kun lisääntyy. Pitkästä aikaa pystyttiin nappaamaan asukuvat kotona ilman suurempia kikkailuja. Isot ikkunat toki jeesaavat asiaa. 🙂


housut / ginatricot / Polhem*

t-paita / NA-KD*

neule / ginatricot / Polhem*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. IamHenna 16.02.2018

  Vitsi miten kivasti sopii noi housut sulle! Näitä sivuraidallisia näkyy nyt miltei jokaisen kaupan valikoimissa ja selkeästi tämän kevään juttu 🙂 Pitää katsella, mikäli itsekin löytäisi mieluiset.
  Ihanaa kun pääsette porukalla reissuun. Varsinkin lennolla ja kentällä on varmasti luksusta kun on apukäsiä ja tietty kohteessa kun voitte miehen kanssa mennä jopa kahdestaankin ulos 🙂
  http://www.lily.fi/blogit/mind-gap-mummy

  Vastaa
 2. nepsukka234 16.02.2018

  voi että kun sopii sulle noi ja pitäkää hauskaa reisussa.

  Vastaa
 3. Emma 16.02.2018

  Voi vitsit sä näytät niin söpöltä! Toi sun positiivisuus, iloisuus ja lämpö on jotain ainutlaatuista, pidä siitä kiinni!

  Vastaa
 4. Mimmi 17.02.2018

  Toivottavasti teillä on suotuisat kelit kuukauden päästä. Nyt oli vielä yllättävän viileää ja kuulemma vuosikausiin kylmin aikajakso näihin aikoihin tuolla suunnalla :/ mutta loma oli kyllä silti lomaa, oli kelit millaset tahansa 🙂 ja oli niin ihana päästä irtautumaan arjesta ja kaikesta turhasta stressistä 🙂 ja reissu meni kyllä muutenkin niin loistavasti lasten kanssa. En ois ikinä uskonut että lapset jaksaa olla niin tajuttoman reippaita reissatessa! Itseäkin meinas matkustamiset puuduttaa, mutta lapset jaksoi kyllä ihmeen hienosti 🙂 meitä oli myös kaikenkaikkiaan 9hlöä reissussa. Jonin sisko perheineen siis oli myös mukana ja lapsille oli kyllä ihana kun oli serkkuja mukana ja sai serkkujen kanssa touhuta (vaikka vähän isompia serkut onkin jo) 🙂

  Vastaa
 5. Clara 17.02.2018

  Kyllä valon lisääntymisen jo huomaa: päivät on jo pitempiä, mikä piristää heti ????☀ Kevät on kohta täällä!???????? Innolla odotan kevättakkiin ja muihin kevyempiin vaatteisiin siirtymistä!

  Vastaa
 6. Clara 17.02.2018

  Matkapostaus maisema- ja asukuvineen todellakin kiinnostaa :)! Itsekin haluaisin matkustaa jonnekin suht lämpimään kohteeseen, esim. Espanjaan tai Italiaan, missä en oo vielä käyny.

  Vastaa
 7. Moikkelis 17.02.2018

  Sara oot ihan paras ja sulla on paras blogi <3 Oot niin positiivinen ja ihanan aito. Kiitos että piristät päiviäni

  Vastaa
 8. Second Soul 17.02.2018

  Tuntuuko kenestäkään siltä, että kaikki musiikki kuulostaa nykyään samanlaiselta sieluttomalta taustameteliltä? Jos vastasit kyllä, niin käy tsekkaamassa tämä:
  https://m.youtube.com/watch?v=a-1C_HOd2h8

  Vastaa