päivä mun kanssa

me, pohdintaa

*3kaverin jäätelö saatu 

Moi! <3 Maanantaina pitkä kuvauspäivä ja keskiviikkona sama homma. Sinne väliin mahtui tiistai jolloin lapset jäi kotiin ja vietin päivää ilman töitä. En tehnyt koneella juuri lainkaan hommia ja keskityin oikeasti vain olennaiseen, eli pikkuisiin. Tuntuu, että töiden tekoa pitää välillä ihan miettiä, kun vapaa ajan ja töiden raja on niin häilyvä. Ihanaa päivää! <3Sara

TIISTAI

08.00-12.00 Herättiin tyttöjen kanssa vasta kasin aikaa, mikä on meille (niin siis tytöille) myöhäinen heräämisaika. Olin tästä erityisen iloinen, koska edellinen ilta oli venynyt puolille yöhön. Aamulla oli levännyt olo ja siirryttiin koko porukka iloisina alakertaan. Mikko oli lähtenyt jo aikaisin töihin ja yleensä tytöt herää, jos jompi kumpi meistä lähtee aamulla.. Tänään oli onnekseni toinen homma.. 😉 Tytöt söi hedelmäpuuroa (kaurahiutaleita, chia siemeniä, banaania ja pakastemangoa) aamupalaksi ja minä söin: mansikoita, vanilja soijamaitoa ja mysliä. Minttuteetä kaveriksi! Hengattiin kotona, kuunneltiin musaa ja lajiteltiin pyykkejä.

12.00-14.00 Tytöt söi lounasta. Jatkan edelleen kaappien tyhjennystä ja koko ruoka oli extempore sekoitus niistä aineksista mitä kotoa löytyi. Nuudelia, tonnikalaa, maissia, sipulia, fetaa ja cashewpähkinöitä. Tuli tosi hyvää! 😀 Matilda söi kolme lautasellista. Lounaan jälkeen minit meni päikkäreille, mä katsoin Beverly Hillsin täykkärit.. Mikko tuli töistä kotiin. Tein myös kasvonaamion kahteen otteeseen. Ensimmäinen oli kuvassa näkyvä kultainen peel off tyylinen maski ja seuraava oli kosteuttava geelimäinen voide mitä pidettiin vain 5-10min kosteuttamassa kasvoja. Kasvoilla oli ihana olo hoitojen jälkeen. 🙂

14.00-16.30 Molemmat tytöt heräsi. Me keitettiin päiväkahvit (maisteltiin myös 3kaverin jäätelö uutuutta = pistaasia <3<3<3 niin hyvää) ja hoidettiin koneella yhdessä muutamat asiat. Pakattiin tavarat ja lähdettiin tyttöjen kanssa liikkeelle. Käytiin postissa, hoitamassa lahjaostoksia ja sitten mentiin sushille. Meidän molemmat mimmit rakastaa sushia ja he ovat oppineet syömään sitä hienosti.
16.30-19.00 Ruokailun jälkeen suunnattiin Mummin ja Vaarin luokse iltakahville sekä leikkimään. Tytöistä on aina yhtä ihanaa käydä isovanhemmilla.

19.00-23.00 Kotiin päin, iltapala ja neidit nukkumaan. <3 Nykyään nukkuminen samassa huoneessa sujuu jo mutkitta ja neidit jää kerrasta lepäämään omiin sänkyihin. Mimosa jaksoi aika kauan nousta pois sängystä, mutta nyt on mennyt jo pidemmän aikaa rauhallisesti. Juttelin äitin kanssa puhelimessa, venyttelin ja mentiin saunaan. Tein vielä iltapalaksi näkkäriä & teetä, luin/harjoittelin seuraavan päivän repliikit ja kirjoitin tämän postauksen. Sitten unille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Sini 21.02.2018

  Hei, ihailen kyllä sinun balanssia terveellisen ruuan ja herkuttelun kanssa. Mikä on salaisuutesi, että pysyt niin hyvässä kunnossa vaikka herkut kuuluvatkin elämään? Nimim pikkusormi vie koko käden 😀
  Aurinkoista kevättä! 🙂

  Vastaa
 2. Piitu 21.02.2018

  Oon miettiny ihan samaa? Kuin pysyy niin tuollaisena ja on niin seesteinen vaik on kahden äiti ja kaikkea… ite on vähän enemmän ei niin seesteinen 😀

  Vastaa
 3. Ruth 21.02.2018

  Moikka! Ihanat postaukset taas täällä, oikein harmittaa, kun en kerkeä joka päivä täällä piipahtamaan… Minä olen niin huono käyttämään kaikenlaisia siemeniä ruuissa, vaikka olen ostanut näitä erilaisia pakkauksia kaappeihin, mutta kun en muista käyttää näitä lainkaan. Aina, kun täällä luen sinun syömisiä, niin muistan, että ainiin minullakin on näitä siemeniä kaapissa, mä varma en osaa näitä käytttää? Ja ihana, miten teidän pikkumimmit syö myös näitä siemeniä ym. Meidän teinipoika ei syö edes leipää, missä on siemeniä??? Neiti onneksi tykkää 🙂 Täällä Savossa jyllää nyt flunssa aalto :/, minun iltaa meni näin: pojalle yskälääke/kuumelääke, neidille yskälääke, isännälle sinappilaasterit (Virossa hyvin tunnettuu ja oikein tehokkaat flunssaan), itse join äsken ison kupin teetä hunajan kanssa. Miehet ovat ihan kuumeessa, mutta me naiset vielä kuumettomia ja lauantaina olisi suuri juhla minun kotimaassa eli siis minun juhlat Viro 100, on myös erilaisia suunnittelmia ja ajattelin, että mentäsi hienon ravintolaan syömään ja näin saisin minäkin nauttia istumisesta valmis pöytään, mutta ehkäpä ei kannattaa nyt lähteä mihin kansan keskelle lisää pöpöj’ä hakemaan? taitaa sittenkin tulla koti-ilta ja nautittaan rakkaiden ystävien kanssa hyvästä ruuasta. Mutta mukavia, aurinkoisia pakkaspäiviä sinne ja tsemppiä töihin ja pitäkää pipo päässä, ettei flunssaa iskee? Halia Savosta <3

  Vastaa
 4. Meri 22.02.2018

  Heippa 🙂 ihan pakko oli ensimmäistä kertaa tulla kertomaan, kuinka ihanan positiivisia viboja sun postaukset saavatkaan aikaan, kiitos siitä <3 !! Itsellä on 3-vuotias tyttö ja 4 kk vanha poika ja on tosi kiva seurata teidän lapsiperhe-arkea 🙂 Innolla aina odotan uusia postauksia niin täällä blogin puolella kuin instassakin 🙂 !! Aurinkoisia kirpsakoita pakkaspäiviä 🙂 ! -Meri <3

  Vastaa
 5. o_O 25.02.2018

  Ostin syksyllä juuri ennen lumen tuloa itselleni Peak Performancen Jill Parkan, aivan huipputakki ja super lämmin. Suosittelen lämpimästi! 🙂

  Vastaa