viikon huipennus

lapset, me, pohdintaa

Heippa! <3 Viikolla tuntui, että päivät sen kun jatkui ja töiden tekeminen venyi pikkutunneille saakka. Eilen olo oli väsynyt ja painuin pehkuihin kympin maissa. Katsottiin yösyöttö-leffa ja startattiin viikonloppu. Aamulla sain nukkua ja kymmenen tunnin yöunet teki terää. Heti kun heräsin alkoi hiihdon jännitys ja vitsit miten tunteisiin se voikaan mennä, vaikka en ole seurannut Olympialaisia juuri lainkaan. Hieno juttu!
Lähdettiin ennen puoltapäivää retkelle ja suunnattiin jäälle. Varhaisimmat lapsuusmuistoni ovat juuri kyseisestä paikasta ja oli ihanaa viedä tytöt samoihin maisemiin. Ilma oli mitä kaunein ja eväshetki ihana. Tytöt söivät ulkona erittäin reippaasti ja kyllä minustakin kaikki maistuu vaan niin paljon paremmalta ulkona. Meillä oli mukana croissantteja, karjanpiirakoita, banaanikolikoita, Ella´sin smoothieita, keksejä ja lämmintä kaakaota.
Kiitos vielä kovasti kaikille jotka olette kommentoineet edelliseen postaukseen (tämä) ja auttaneet minua lämpimän takin hankinnassa. Kylmät säät ilmeisesti jatkuvat ja näin ollen takki tulisi edelleen tarpeeseen. Eilen aamulla olin niin kohmeessa, että päätin pukea lämpökerraston myös studiokuvauksiin. Mietinkin töistä lähdettyä, että viikon aktiivinen kerrastojen käyttö on saanut minussa aikaan koukuttumista. En itse omista silkkivilla tai ruskovilla kerrastoa, mutta nyt kun töissä olen päässyt näitä käyttämään, niin ymmärrän paljon paremmin sen hypen niiden ympärillä. Uskon, että musta tulee viimeistään kolmekymppisenä villoihin pukeutuja. 😀 Ja mikäs siinä, first things first! Mielestäni on hauska ajatella miten vuodet ja iän karttuminen vaikuttaa trendeihin ja siihen mitä pitää tärkeänä. Viisi vuotta sitten omistamani tiukat mekot, matalavyötäiset farkut ja napakat yläosat ovat nykyään lähes mahdottomuus laittaa päälle.. 😀 Luulen, että tulevaisuus tuo villat, kunnolliset ulkohousut, rukkaset ja entistä enemmän mukavuuteen sekä laatuun suuntaavat valinnat. Mutta vastapainona uskon kyllä, että kiinnostus pukeutumiseen ja muotiin säilyy <3.
Nyt meillä porisee Mikon bravuuriruoka stroganoff pannulla ja ilta vietetään lasten kanssa kotosalla. Ihanaa lauantaita! <3Sara
 
Minun vaatteet: 

kengät / Helly Hansen*

housut / Superdry

takki / Helly Hansen*

huivi / h&m

arskat / rayban

pipo / Vaiko*

Tyttöjen kuteet: 

Kengät / kuoma

haalarit / Molo Kids / SKIDI lastenvaatteet*

hanskat / Reima / SKIDI lastenvaatteet*

pipo / Vaiko*

Mikko:

takki / Canada Goose

housut / superdry

kengät / Timberland

pipo / Vaiko*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Tuikku 25.02.2018

  Ai että miten hienoissa maisemissa olette olleet retkellä! Lapsuudessani vastaavat eväsretket luonnonhelmassa olivat parasta, mitä tiesin, ja ihania muistoja niistä on jäänyt. Niinpä uskon, että teilläkin tytöt nauttivat retkestä täysin siemauksin. ????
  Miten tutulta kuulostaakaan tuo mukavuuteen tähtäävä pukeutuminen! Ihonmyötäiset paidat ovat allekirjoittaneella jääneet historiaan, ja akryylineuleet ovat vaihtuneet luonnonmateriaaleista, esim. villa-puuvillasekoitteesta, valmistettuihin. Niin ja koko kuluneen viikon kuljin työmatkat toppahousuissa, koska ei tehnyt mieli palella! ????

  Vastaa
  • Tuikku 25.02.2018

   Emojit eivät näköjään tulleetkaan läpi niin kuin ajattelin… Hymyä ja naurua niillä olisin viestittänyt 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 26.02.2018

   kyllä <3
   Kuulostaa aivan ihanalta Sinun pukeutuminen 🙂 <3 Hei mitä parhainta uutta viikkoa sinne!!

   Vastaa
 2. Pia-päivi 25.02.2018

  Moikka. Ihania talvikuvia. ????????????????????❄⛄.

  Vastaa