lepopäivä

kauneus, koti & sisustus, me, ootd

*postauksen linkit kaupallisia linkkejä

Moikka! Sunnuntai on yksi lempi päivistäni. Lepopäivä. Uusi pian alkava viikko kolkuttelee ja sitä ennen ehtii vielä hetken rauhoittua. Monesti sunnuntaina hoidan sellaisia asioita mitä muuten viikolla en ehdi/jaksa tehdä. Pyykkäystä, vaatteiden viikkausta, tavaroiden lajittelua ja tulevan viikon läpikäyntiä. Nyt neidit nukkuu ja mulla kupponen kahvia edessä. Alla illan suunnitelmaa 🙂 Ihanaa päivää! <3Sara
Kasvohoidot / Saan paljon kasvohoito tuotteita kokeiluun blogin ja IG:n kautta. Käytän ja kokeilen tuotteita suht ahkerasti ja pyrin hoitamaan ihoa säännöllisesti. Tämä hetken ehdoton suosikki on Swiss Clinicin kuiva kasvonaamio. En olisi koskaan uskonut, että se toimii niin hyvin.. Ensi tuntumalla tuntui, että naamiosta ei voi imeytyä mitään. Tajusin kuivanaamion konkretian vasta kun luin siitä miten esim ehkäisylaastari toimii ja tosiaan eihän siinäkään ole mitään kosteaa. Kiinnostaisiko teitä kuulla tästä kuiva naamiosta enemmän? Täältä pääset myös lukemaan lisää jos innostuit. Itse olen käyttänyt naamiota nyt 9 kertaa ja tänään avaan uuden setin naamioita käyttöön.
Sauna / Päiväsauna on parhautta ja kuuluu meidän sunnuntaihin (sekä lähestulkoon kaikkiin muihinkin talvipäiviin 😀). Aamupäivän ulkoilun jälkeen on parasta mennä lämpimään saunaan. Tänään tosin sauna siirtyy väkisinkin alkuiltaan, kun viihdyttiin niin pitkään ulkona. Parasta on pestä hiukset ja hoitaa vartaloa ajan kanssa. Laitan usein sunnuntaisin hopeatuotteita hiuksiin ja niiden on hyvä antaa vaikuttaa rauhassa. Tytöt risteilevät saunan ja kylpyammeen välillä. He viihtyvät saunassa yllättävän hyvin, mutta kovat löylyt eivät tietenkään ole heitä varten. 🙂
Itseruskettava / Tänään illalla ajattelin laittaa kerroksen ruskettavaa voidetta. Olen ollut viime viikot niin kalpea ja ST. Tropezin tuotteita (light/medium) voin käyttää huoletta ilman, että kukaan muu huomaa eroa paitsi tietysti MINÄ. 😀 Ihan pieni sävy ero tuo jo niin paljon eloa kasvoille. 🙂 Enkä tietenkään voi leikkiä kovasti ruskettavilla voiteilla ihan jo työni puolesta. Mun täytyy pysyä saman näköisenä viikosta toiseen, ettei roolihahmoni ulkonäköön tule epäloogisia muutoksia.mekko / ginatricot / polhem*

kello / daniel wellington*

korvikset / & other stories

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. Kyllästynyt 25.02.2018

  Mitä käytännössä tarkoittaa sun tavaroiden lajittelu :DD hyvä blogi mutta sun kirjoitustyyli ja juntit fraasit Pilaa.

  Vastaa
  • Ida 25.02.2018

   Minä ainakin tajusin pointin.

   Vastaa
  • Tmaria 25.02.2018

   Ohhoh. Kritiikin antaminen on näköjään taitolaji.
   Sara; mulle 2lapsen (pian4) äidille ainakin uppoaa tämä blogi kuin kuuma veitsi voihin ihan kaikkine ”juntteine fraaseineen” Tää blogi on se minkä postauksia huomaa ihan odottavansa.

   Vastaa
   • Sara Parikka 26.02.2018

    haha 😀 jep jep.. kaikkia ei voi miettyttää eikä pidäkkään 🙂
    Mutta hei IHANA kiiiiiitos <3 tulipa hyvä mieli. ja hei ääääk mitä siellä ilmeisesti odotellaan kaksosia <3<3 miten mahtavaa! ONNEA äärettömän paljon, kaikkea hyvää sinne <3

    Vastaa
  • Sara Parikka 26.02.2018

   kurja kuulla.. Onneksi blogeja löytyy NIIIN paljon, että varmasti löydät sellaisen minkä pariin haluat uudestaan ja uudestaan palata 🙂 kaikkea hyvää <3

   Vastaa
 2. Laura 25.02.2018

  Vau miten upea ja kaunis olet 🙂 mukavaa tulevaa viikkoa teille ❤️

  Vastaa
 3. Hanna 25.02.2018

  Mistä toi ihana sohvapöytä on?

  Vastaa
 4. Venla 26.02.2018

  Moikka 🙂 Onpa ihanan positiivinen blogi sinulla 🙂 Tuli mieleeni jos käyt usein saunassa niin laitatko pyyhkeen tai jonkun suojan hiuksiin kun menet saunaan? Kun olen lukenut että kuuma ei tekisi hyvää hiuksille varsinkaan jos hiukset ovat märät.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.02.2018

   Kiitos, ihana kuulla <3
   Välillä meen kuivilla ja välillä kastelen.. Harvemmin jaksan suojailla.. :/ en oikein tiedä miten pitäisi toimia, kun tuntuu että aina kaikki sanoo vähän eri tavalla 😀 En oo sitten liiemmin stressaillut siitä 🙂
   Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 5. NNiina 26.02.2018

  Tää blogi on tosi ihana ja positiivinen lukea! (: sulla on niin nättijä kuvia joka kertaa ja tajusin pointin. mukavaa tulevaa viikkoa teille (:

  Vastaa
 6. Anniina 27.02.2018

  Mol. SaRa koska tulle cafe sara ja sun.firjoita ja sun.fitjoita

  Vastaa
 7. Miia P. 27.02.2018

  Moikka!<3 Voisitko laittaa kuvan itseruskettava voiteesta, sekä kuvat ennen ja jälkeen? Mä olen nyt ollut myös tosi kalpea, enkä ole tähän mennessä löytänyt hyvää/luonnollista itseruskettavaa. Ehdottomasti lähden kokeilemaan sitä mitä sinä suosittelet<3
  Aurinkoista viikkoa!<3:)

  Vastaa
 8. M 27.02.2018

  Olen tilannut maybeautylta nyt muutaman kerran kasvonaamioita ja oon tykännyt tosi paljon niistä, kiitokset vinkistä ! ????
  Pakko myös mainita, että tämän postauksen kuvat on tosi hyviä! Näytät todella kauniilta, raikkaalta ja tollainen piikkisuoratukka ponnarilla sopii sulle todella hyvin! ❤️

  Vastaa
 9. Henna 03.03.2018

  Voi Sara kun olet kaunis! 🙂 Oon jo jonkun aikaa lukenut blogiasi mutten ole vielä kommentoinut, nyt oli pakko 🙂 Kiitos kivasta blogista 🙂

  Vastaa