ihanat kuoret & kuunteluvinkit

design, koti & sisustus, me

*postauksen linkit ovat kaupallisia

*puhelimen kuoret saatu blogin kautta / iDeal Of Sweden

Moikka! <3
Kuuntelen paljon podcasteja ja lähestulkoon kaiken mikä kiinnostaa mua. Suplasta kuuntelussa on Jenni Alexandrovan Menestyjänaiset sekä hänen iltapäiväohjelman klipit. Sitten kuuntelen aamulypsyä ja seurailen tuleeko muita hyviä/kiinnostavia haastiksia tai uusia sarjoja. I phonen podcasteistä löytyy suosikit: Afterwork, Metti & Hanna, Emilia ja arjen kemiaa, Tuija Pehkonen ja Unelmaduunarit. Erityisellä innolla odotan uusia jaksoja Metti & Hanna, Afterworkiin ja Unelmaduunareihin. Täytyy sanoa, että kaikki nuo sarjat ovat mielestäni todella hyviä ja rakastan kuunnella kuinka puhe soljuu sekä mielenkiintoiset aiheet saavat pohdintaa aikaan. Olen tehnyt näyttelijän töitä 10 vuotta ja käyttänyt ääntä työkaluna. Silti koen, että olisi suuri haaste muodostaa selkeitä ja järkeviä lauseita ilman ööööö jäätymistä. 😀 Erityisesti tämä tuli mieleen kun kuuntelin Metin ja Hannan uutuus sarjaa. Nämä naiset puhuivat niin hyvin, selkeästi ja samalla rennosti! Wau <3 Podcast vaikuttaa jo ensimmäisen jakson perusteella todella hyvältä.
Musiikkia kuuntelen myös paljon ja etenkin työmatkoilla sekä silloin kun ajan autoa. Suosikkeja ovat mm. Taylor Swift (uusin albumi: reputation), Zara Larsson (albumi: so good) , Younghearted ja Ida ja Kalle. Oon aika kaikki ruokainen musiikin suhteen ja rakastan eniten löytää uusia hyviä biisejä. Kirjoittakaa ihmeessä kommentteihin teidän lemppari biisi, niin käyn kuuntelemassa. 🙂
Kuvista sen verran, että sain iDeal Of Swedeniltä muutamat kuoret kevättä silmällä pitäen. Olen käyttänyt heidän kuoria jo noin vuoden verran ja todennut ne aivan ihaniksi. Tykkään kuorien laadukkaasta ja jämäkästä olomuodosta. Kuoren sisäpinta on pehmeä ja ne ovat sopivan jykevät sekä samalla sirot ja kevyet. 🙂 Onko nämä kuoret teille tuttuja entuudestaan? Heiltä löytyy aivan ihania kuoseja, kannattaa tsekata. Sain teille myös alekoodin -20%, joka toimii koodilla PARIKKA20 (iDeal Of Sweden).  Mulla on ollut käytössä marmori- sekä hedelmäkuviota ja nyt nämä kuvissa näkyvät ihanuudet. Mielestäni Dearing Kingan mallisto on erityisen kaunis. Toinen toistaan kauniimpia kuoria <3. Ainoa ongelma noissa kuorissa on se valinnan vaikeus 😀 Voisin tilata noi kaikki, haha.
Me oltiin tyttöjen kanssa aamu kauppakeskuksessa kahvilassa, leikkimässä ja hoitamassa asioita. Nyt neidit nukkuu ja mä teen muutaman työjutun pois alta. Sitten hetki lepoa kunnes leikit taas jatkuu. Ihanaa uutta alkanutta viikkoa! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Heidi 26.02.2018

  Aivan ihania kuoria mutta harmi kun ei ole minun puhelin mallille, olisi kiva jos tekisit tutoriaaleja esim ihon hoidoista, sulla on niin hyvinvoivan näköinen iho????

  Vastaa
 2. Piitu 26.02.2018

  Ida/Kalle ja younghearted alkanut soimaan täälläkin. En ollu kuullutkaan ennenkun joskus mainitsit täällä ja nyt oon ihan koukussa molempiin kokoonpanoihin. Elämä ilman musiikkia ei olis elämää ollenkaan!

  Vastaa
 3. Riitu 27.02.2018

  Tosi kivan näkösiä kuoria ja toi lompakkomalli etenkin, olisin tilannut heti mutta ei ollut minun puhelinmalliin sopivaa 🙁
  Blogiasi on mukava lukea.

  Vastaa
 4. kaisu 27.02.2018

  Ei löytynyt valikoimasta minunkaan puhelimelle sopivaa mallia, mutta tosi kauniita kuoseja silti 🙂 Ihanaa keväistä viikkoa sinne <3

  Vastaa
 5. Jesu 27.02.2018

  Hei, mikä puhelin sinulla on käytössä? Tuo ei mielestäni näytä huono 9. Etkö sen ainakin saanut joskus, jossain yhteistyössä?

  Vastaa
 6. Neea 03.03.2018

  Mietin myös samaa, että milloin Honor 9 on vaihtunut, olisi kiva kuulla syitä miksi vaihdoit takaisin iPhoneen? 🙂
  Kiitos ihanasta hyvänmielen blogista ja mukavaa kevättä teidän perheelle!

  Vastaa
 7. Fannir 30.10.2018

  Ihanat puhelimen kuoret sinulla Sara.

  Vastaa