kontrasteja

design, koti & sisustus, me, muoti, ootd

Huomenta! <3 Kirjoittelen tänään Salkkareiden studiolta. Mulla on aamu täällä töitä ja sitten kiiruhdan tapaamiseen. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet töiden puolesta työntäyteisiä ja tosi mukavia. Blogi ja sometyöt vievät ajallisesti melkeinpä enemmän aikaa kun näyttelijän työt ja ne tasapainoittavat kivasti toisiaan. Todella eri tavalla jännittäviä ja uusia haasteita ollut edessä joka viikko. Perhe-aika taas tasapainottaa täydellisesti työn tekoa ja maadoittaa kaikkein parhaimmalla tavalla. Herkut maistuvat ihanalta terveellisten ruokien välissä ja sama homma levon sekä liikunnan suhteen. Kuten oon monesti todennut, niin mulle balanssi ja keskitie on monessa asiassa se paras. Välillä tosin tuntuu, että ”mitähän olin juuri tekemässä” kun on niin monta rautaa tulessa samaan aikaan. 😀 Toisaalta rakastan tätä virettä ja vauhtia elämässämme.
Viikonloppu on edessä ja itseasiassa en tiedä siitä kovinkaan paljoa. Mikko on suunnitellut jotain ja en tiedä mitä.. 😀 Mulla on maanantaina synttärit, joten tätä ajatellen varmasti jotain..? 😀 Nämä talvipäivät ja AURINGON valo on jotain mieletöntä, mutta silti mun sisäinen kevätihminen huutaa jo lämpöä. Huomaan kaipaavani mekkoja, tennareita ja kevyempiä takkeja. Kävin eilen nappaamassa aleista muutamat sukkikset siltä varalta, että pian pääsisin käyttämään mekkoja. Yritän keksiä jotain yhdistelmiä joilla pärjäisi tuolla kylmässä. Eikös se maaliskuu ole virallinen kevätkuukausi..? Tästä se valon määrä vain kasvaa. <3 Ihanaa viikonloppua! <3Sara
farkut / Bershka

sukkikset / ?

t-paita / JC Jumbo*

sillkipaita / NA-KD*

neule / ginatricot*

kello / Cluse*

korvikset / & Other Stories

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Kata 02.03.2018

  Ihanaa viikonloppua!<3

  Vastaa
 2. Johanna 02.03.2018

  Moi ❤️
  Kiva idea pukea silkkipaita tolleen päällimmäiseks! Mulla on yksi aivan ihana silkkipaita, mutta en osaa pitää sitä, koska tuntuu että se on joka puolelta liian paljastava, täytyyki kokeilla, josko löytyis jotain sen alle ????????
  Katoin ensin, että ihana taulu tuolla taustalla, kunnes muistin, et siinähän on televisio! Miten täydellisesti toi valkee telkkari seinällä sulautuuki tauluksi ????
  Super ihanaa ja yllätyksellistä viikonloppua ????????

  Vastaa
  • Johanna 02.03.2018

   Mun hymiöt onkin näköjään kommentissa rivi kysymysmerkkejä 😀 Tai en tiedä näkyykö ne muille niin…

   Vastaa
 3. Piitu 02.03.2018

  Eikä? Onko tuo tulossa vai onko jo muodissa silkkitoppi paidan päällä ???? Voi apua. Ei sais ehkä sanoo mut nää on just niitä mitä joskus tulevaisuudessa miettii mitä sitä on oikein ajatellu ja nauru pääsee. On niin koominen yhdistelmä. Anteeks Sara ????

  Vastaa
 4. Laura 02.03.2018

  Mukavaa viikonloppua 🙂

  Vastaa
 5. Sara 03.03.2018

  Hei! Puhuit alkuvuodesta Detox-puhdistuskuurista ja minua kiinnostaisi se. Miten se sinulla sujui ja millainen se ”kuuri” käytännössä oli? 🙂

  Vastaa