teddytakki

loma, me, muoti, ootd

Helou! Kiitos vielä äärettömän paljon kaikista synttärionnitteluista. Ne lämmittivät mieltä <3 Lauantaina vietettiin Mikon kanssa mun synttäreitä ja nämä kuvat napattiin silloin. Käytiin Farangissa syömässä, NAMI, voin vain suositella. En ole koskaan aiemmin käynyt siellä ja otin Mikon suosittelemana Farang maistelumenun. Masu täyttyi taivaallisista mauista ja raflan miljöö oli mukavan rento.
Tilasin tämän marjapuuron värisen teddytakin, kun olin ihaillut teddytakkia jo pidemmän aikaa ja tämä ihanuus osui silmiin. 🙂 Kevät fiilis on huipussaan, mutta yritän nyt malttaa mieleni ja pukeutua lämpimästi. Viime keväänä taisi nimittäin käydä niin, että vilustuin kun lähdin liian kevyissä vaatteissa liikenteeseen. Tuo lämmittävä aurinko saa mut ajattelemaan, että olisi paljon lämpimämpää kuin oikeastaan on, joten pipo päässä vedetään vielä plussa keleihin saakka.
Lähdin tänään aamulla kuuden jälkeen töihin ja palasin aamupäivästä kotiin. Mikko puolestaan lähti juuri töihin ja laitoin tytöt päikkäreille. 🙂 Nyt kahvia ja joku telkkariohjelma! Ihanaa keskiviikkoa!! <3Sara
kengät / Flatterd*

sukat / Lindex

housut / JC Jumbo*

paita / NA-KD*

neuletakki / Cubus / Polhem*

takki / MSCH copenhagen / NA-KD*

laukku / Louis Vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. HP 07.03.2018

  Moi! Voitko tehdä postauksen Lilasta? Harkitsen ottavani chihun, olisi kiva kuulla kokemuksia esimerkiksi pentuajasta yms. ?
  Onko teillä paljon eroahdistusta?
  Teen itse 3vuorotyötä, yöt on kyllä harvassa!

  Vastaa
 2. Ruth 07.03.2018

  Lämpöiset ja myöhästyneet synttärionnittelut Sinulle? täältä Vuokatista.Pipo saa olla vielä pitkään päässä, kun ainakin täällä vielä aamuisin -24C, ihana viettää täällä perheen ja rakkaiden Ystävien kanssa hiihtolomaa.Paljon terkkuja koko perheelle ?⛷️?☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2018

   hui onpas siellä kylmä 😀 <3 Kiitos paljon <3 ihanaa kevättä sinne, halaus!!

   Vastaa
 3. N 07.03.2018

  Hei,
  Tämä kommentti ei liity postaukseen, mutta voisitko tehdä postauksen teidän kodista? 🙂 Millaisessa talossa asutte, minkä kokoinen talonne on ja miten toimiva nelihenkiselle perheelle?
  Kirjoitat ihanaa blogia, kiitos! 🙂

  Vastaa