viikonloppu

design, koti & sisustus, lapset, me

Heippa! Alla viikonlopun suunnitelmia ja kuvituksena puhelimesta löytyneitä kuvia. 🙂 Tällä viikolla oon ollut paljon Salkkari-töissä ja ensi viikolla hommat menee täysin toiste päin. Tykkään älyttömästi siitä, että viikot vaihtelee ja välillä on leppoisia päiviä, kun taas välillä ihan kreisejä. Tämä pitää mukavan vireen yllä! Ihanaa viikonloppua! <3Sara
Tyttöjen ilta / Tänään menen suoraan töistä ystävälleni jonne kokoontuu meidän kavereita. En muista koska olisin viimeksi nähnyt näitä mimmejä.. Varmaan joulun alla jollain mini porukalla? Tänään kaikki ei pääse paikalle, mutta onneksi suurin osa <3. Tein eilen illalla valkosuklaa-sitruuna keksejä sekä maitosuklaa keksejä. Kaverit ovat leiponeet vaikka mitä.. En usko, että ruuasta jää tämä ilta tälläkään kertaa kiinni. 😀
Blinit / Huomenna treffaan iltapäivällä ystävää ja mennään syömään blinejä. NAMI! Odotan tosi paljon. 🙂
Lapset / Jos mulla on menoa vkl kaksi päivää putkeen, niin poden heti ikävää erityisesti lapsia kohtaan. <3 Onneksi mun ensi viikko on super iisi töiden suhteen ja myös koko sunnuntai rauhoitettu. Vaikka on ihanaa mennä ja nähdä ystäviä ajan kanssa, on maailman parasta palata kotiin. Oon kyllä loppupeleissä niin kotihiiri, joka tarvitsee aina sen tietyn ajan rauhoittumiseen.
Koti / Tarkoituksena on kuvailla viikonloppuna kotona ja koota teille sisustus ja kotipostausta.. Sitä on toivottu moneen otteeseen, joten jos jotain tiettyä tulee mieleen niin laittakaa vaikka kommentteihin. Otan toiveet huomioon postausta tehdessä. 😉 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Jade 09.03.2018

  Ihanaa viikonloppua ja aika kivoja suunnitelmia <3

  Vastaa
 2. Martta 09.03.2018

  – Mitkä huoneet teillä olikaan yläkerrassa ja mitkä alhaalla? Tyttöjen makkari kiinnostaa että miltä se näyttää ja muutenkin muut huoneet ja minkälainen pohja suurinpiirtein on ?
  Mukavaa viikonloppua teille, mulla just hiihtoloman viimeisiä päiviä viedään, peruskoulun viimenen neljännes alkaa❤️?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.03.2018

   Kiitos kyssäreistä 🙂
   Heeei tsemppiä hurjasti <3 jännäää!!

   Vastaa
 3. Laura 09.03.2018

  Mukavaa viikonloppua 🙂

  Vastaa