eilen

me, ootd

Moikka! <3 Nappasin eilen pitkästä aikaa kameran mukaan, kun näin ystävääni. Yleensä en ikinä kanna kameraa mukana vaan napsin kuvia tarpeen tullen puhelimella. Nooh, enpäs mä tällä kertaa muistanut niin montaa kuvaa ottaa, mutta kerkesin ikuistamaan ainakin bliniherkut. 😀 Käytiin blini brunssilla Töölönrannan ravintolassa ja oli kyllä mielettömän hyvä kattaus. Laitoin eilen myös lenkkarit ekaa kertaa pitkästä aikaa jalkaan ja uskalsin tehdä sen vain koska tiesin että liikutaan autolla. Muutama kuukausi niin lumet on veke ja kadut puhtaat sekä kuivat. 🙂
Tänään saatiin aamupäiväksi kaveripariskunta kylään ja sen jälkeen vedettiin koko porukka päikkärit. Viime viikkoina sunnuntait ovat menneet todellisesti lepäämisessä. Nytkin veto on ihan pois ja yritän sinnitellä iltaan ilman uusia päikkäreitä. Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara
kengät / Adidas / Athlet`s Foot*

nahkaleggarit / ? iki vanhat

neule / NA-KD*

takki / msch copenhagen/ NA-KD*

laukku / louis vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *