Matilda

design, koti & sisustus, lapset, me

Moi! Tänään on Matildan nimpparit ja kokosin alle hänen mietteitä sekä ajatuksia. Matilda on Suomessa erityisesti toisena nimenä suosittu, joten paljon onnea kaikille jotka viettävät nimipäivää tänään. Matilda sai lahjaksi Anniina Ballerina lehden sekä Barbie suklaata. 🙂 Vähän reilu viikko niin neiti täyttää N E L J Ä vuotta. Saatiin maanantaina tytön synttärilahja paketissa (saattaapi olla, että neiti saa kovasti toivoman isojen tyttöjen polkupyörän 😉) kotiin ja nyt yritetään piilotella sitä synttäreihin saakka. <3Sara

Mitä kuuluu? Ihan hyvää.

Mikä on kivaa? Leikkiä Mimon kanssa ja piirtää.

Mistä tykkäät? Tykkään semmosesta että piirrän sun nimen.

Mikä on lemppari biisi? Mä tykkään Antti Tuisku ai ai ai elämä on julmaa, mun on pakko twerkkaa.

Kenen kanssa tykkäät leikkiä? Mimosan kaa.

Mikä on sun lemppari leikki? Semmonen piiloleikki, että mennään piiloon.

Onko susta Matilda kiva nimi? Joo.

Mistä muista nimistä tykkäät? Saara, Kukka-Auroora, Eliisa. (Matilda esiintyy meille päivittäin ja aina valkkaa itselleen jonkin esiintyjänimen 😀 Nämä edellämainitut ovat usein käytössä 😀 Ei tunneta tuon nimisiä ihmisiä (paitsi meidän töissä on maskeeraajana Saara), joten ne on ihan keksittyjä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Jossu 14.03.2018

  Voi rakas miten ihana – Twerkkaa-biisi on lemppari 😀 Mahtava tyttö ja voi että, miten tykkään Matilda-nimestä!
  Hei asiasta toiseen: mulla on piakkoin puhelimen vaihto ajankohtainen ja kyselen siksi kun sulla oli se Honor hetken käytössä, mutta nyt ilmeisesti iPhone (?) niin miksi päädyit nykyiseen ja miksi? Itselläni oli pari Apple-puhelinta kunnes sain Samsungin mutta nyt emmin vähän siirtyisikö iPhone 7-maailman pariin. Niissä on toki brändilisä hinnassa, mutta kamerat ja etenkin videokuvissa on mielestäni parempi laatu kuin muissa.
  Kivaa päivää 🙂

  Vastaa
 2. Eliisa 14.03.2018

  Kiva että hän tykkää nimestä Eliisa ? en ole törmännyt moneen saman nimiseen kun omani☺ minun neljävuotias tykkää että äitillä on kummallinen nimi ja on useasti kysynyt mummilta mistä ihmeestä hän on keksinyt moisen nimen ? kivaa kevättä teille sinne! ☺

  Vastaa
 3. Laura 14.03.2018

  Hyvää nimipäivää Matilda 🙂

  Vastaa
 4. Tara 17.03.2018

  Moikka! En oo varma onko sulla ollut jo postaus tästä aiheesta, mutta toivoisin sellaista kun teillä kaksi lasta aika pienellä ikäerolla niin millaista se on ollut? Millaista oli vauva-aika? Ja miten lapset ovat keskenään tulleet toimeen, aina hyvin vai onko muutoksia tapahtunut?

  Vastaa