vanha harrastus takaisin

me, muoti, ootd, pohdintaa

Moi! <3 Kävin ystäväni kanssa monta vuotta säännöllisesti uimassa ja harrastus on välillä aina herännyt eloon, mutta ristiin menevien kiireiden vuoksi jäänyt toistuvasti jalkoihin. Nyt minulla ja ystävälläni olisi tarkoituksena skarpata ja löytää taas aikaa uimiselle. Me uidaan, parannetaan maailmaa, vesijuostaan, höpötetään ja lopuksi pakotetaan itsemme jäiseen kylmäaltaaseen. Teki niin hyvää käydä eilen uimassa pitkästä aikaa ja mietin että miksi en käy uimahallissa useammin. Vaikka treeniä ajatellen meidän uintikerrat eivät ole sieltä tehokkaimmasta päästä, niin rentoutus on sitäkin suurempi ja hyvä olo valtaa kehon. Teen paljon töitä koneella ja nostelen sekä kannan lapsia.. Tästä syystä hartioiden, käsien ja yläselän pyörittely sekä vedessä liikkuminen tuntuu erityisen hyvältä.
Nämä kuvat napattiin juuri ennen kun lähdin uimaan. Koko viikon olen painanut meikittä, antanut ihon hengähtää meikkikerroksista ja elänyt mukavissa vaatteissa. Tapaamisiin olen mennyt rohkeasti meikittä ja kokenut sen itseasiassa todella luonnolliseksi. Olen sitä mieltä, että puhtaat vaatteet, hiukset ja iloinen olemus riittää mainiosti eikä meikki ole mitenkään välttämätön. Tottakai ehostuksella on paikkansa ja haluan sekä tykkään meikkailla usein.
Tänään oon viikon ainoan päivän Salkkareiden studioilla ja päivään mahtuu pitkä tauko jonka aikana luen reploja, tutkin tulevia juonenkäänteitä sekä teen muutamat hommat koneella. Muistan kuinka joskus aikoinaan nämä tauot tuntuivat lamaannuttavilta ja pitkiltä.. Nykyään NAUTIN niin paljon kun saan rauhassa touhuta mitä haluan, juoda teetä ja jauhaa työkavereiden kanssa. Niin ne hommat muuttuu.. ;D
Ihanaa päivää! Torstai on viikonpäivistä mun suosikki! <3Sara
takki / Umbro / Polhem*

huppari / Levis

reppu / Michael Kors

pipo  / Makia

kengät / Adidas / Athlete´s Foot*

trikoot / Stronger*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Omppu 15.03.2018

  Moi!
  En tiedä ootko jo käynyt, mutta suosittelen myös kokeilemaan allas seapoolia! Siellä sielu lepää varsinkin auringonlaskun aikaan! Ja hei samoin löyly! Sauna + avanto + lämmin lohikeitte = parasta 🙂

  Vastaa
 2. Melina 15.03.2018

  Onko toi sun reppu tämä?https://www.stockmann.com/product/rhea-zip-nahkareppu/1171980770
  Uus reppu olis tarpeen ja yritän punnita eri vaihtoehtoja 🙂 ootko ollu tohon tyytyväinen, mahtuuko paljon tavaraa jne? Olis kiva jos jaksat kertoo vähän käyttökokemuksia! Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
 3. Jasmin 16.03.2018

  Olet niin kaunis 🙂 <3

  Vastaa
 4. M 21.03.2018

  Tosi kivan näköinen toi sun takki! Oon hakenut tuon tyylistä takkia jonkun aikaa, mutta jotenkin tuntunut vaikealta lähteä kauppaan etsimään. Onko tuo lämmin vai lähinnä kevyt toppatakki? Ja onko käytännöllinen lasten kanssa ulkoillessa vai käytätkö lähinnä itseksesi liikkuessa paikasta toiseen?

  Vastaa