matkakumppanit

lapset, loma, me, ootd

*postauksen linkki on kaupallinen

Helou! Meidän kevään matka on lähempänä kuin osasimme odottaa. Pian pääsemme palmujen ja lämmittävän auringon alle. Matkaan varaudutaan tietty asianmukaisin varustein ja pakkaaminen on startannut. Mitään hankittavaa ei enää ole, vaikka suurin osa kamppeista löytyikin omasta takaa. Yksi tärkein pointti (..siis mulle tärkeä.. välillä mietin et oon NIIN outo 😀) reissua varten on matkustusvaatteet 😀 Tykkään pohtia omat ja tyttöjen vaatteet mahdollisimman hyvin koneeseen. Niin, että on mukavaa ja käytännöllistä!
Tässä listattuna tärkeimmät matkakumppanit:
aurinkorasva / Rasvaamisesta en tingi omalla enkä etenkään lasten kohdalla. Kevätaurinko on pistävä ja varjossa pitää myös muistaa suojautua. Olen saanut kokeiluun erilaisia rasvoja (käytän aina suojakerroin 50) ja voisin kirjoittaa niistä enemmän reissun jälkeen, kun olen päässyt kunnolla niitä testaamaan. 🙂
hattu / Päätä pitää suojella ja samalla myös hiuksia. Mulla vaalenee usein hiukset muutaman asteen auringossa ja samalla ne kuivuu.. Päänahka myöskään ei tykkää yhtään porottavasta auringosta, joten suojausta tarvitaan. Tytöille ostettiin uudet lippikset ja onneksi neidit eivät ole vastahakoisia hattujen suhteen.
kosteusvoide / Päivät rasvaan aurinkorasvalla ja illalla levitän hyvän kerroksen kosteusvoidetta. Pitkän ulkona vietetyn päivän päätteeksi kosteusvoiteen laitto tuntuu erityisen ihanalta ja ravitsevalta. Kirjoittelen näistäkin lisää reissun jälkeen. Olen nimittäin saanut kokeiluun uuden Olivia Kleinin sarjan tuotteet.
seerumi / Hiuksille luksusta.. Nimenomaan latvat tykkää! 🙂
uimapuku / Tiidittittdiiiii parasta on kun voi hillua uikkarissa monta päivää putkeen! Mukaan lähtee kaikki uikkarit, koska kesken päivää on usein kiva vaihtaa kuiva uikkari päälle ja kyllähän vaihtelu virkistää. 😀 Bikinit saavat jäädä kotiin ja meinaan rokata pelkillä one piece malleilla, jotka muuten on mielestäni super käytännöllisiä lasten kanssa. Faktahan on se että minien perässä sitä lähinnä tullaan viipottamaan. :D<3
kirja / Olin juuri hankkimassa kirjaa matkaseuraksi, koska tarkoituksena on pitää läppäri kiinni ja tehdä töitä minin verran. Toki voisin pitää totaali lomaa, mutta tykkään purkaa mailia edes pikkuisen matkalla jotta tiedän missä mennään. Kameraa pidän tietty mukana ja kuvailen paljon! 🙂 Mutta siis niin, halusin reissuun ehdottomasti kirjan ja juuri kun sitä pähkäilin siskoni kertoi tuovansa mulle kirjan. Jee! Luppoaika menee siis lukiessa somen sijaan. 🙂
vesipullo / Tämä ostos tulee tosin vasta kohteessa, mutta veden juomista ei saa unohtaa. Juon paljon vettä arjessa ja reissuilla sekä matkustaessa voisin juoda entistä enemmän. Ehkä se johtuu siitä että kroppani ei tykkää lentämisestä ja jotenkin veden juonti tekee hyvää. Altaalla ja auringon alla on siis tärkeintä muistaa riittävä nesteytys ettei pääse vesihukka yllättämään. 🙂
perhe / Tärkeistä Tärkein, nimittäin matkakumppanit, perhe. Meitä lähtee iso porukka ja tämä on eritysen ihanaa lasten kanssa reissatessa. Ei lopu apukädet kesken. Meidän tytöt ovat myös niin haltioissaan matkasta ja matkakuumetta on havaittavissa. 😀
Mukavaa torstaita! <3Sara
ps.. Nappaan mukaan iDeal of Swedenin uudet kuoret mitkä sain heiltä kevättä ajatellen. PARIKKA20 koodilla saat -20% jos kyseisen merkin kuoret kiinnostaa. Täältä pääset ihailemaan millaisia kuoria heiltä löytyy <3
pps.. Aurinkolasit (niiin mageet <3) / Carolina Herrera / Republic, saatu


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3 kommenttia

 1. Ansku 22.03.2018

  Olipa ihana postaus, tästä tuli jotenkin ihanan iloinen mieli! 🙂
  Onko nuo ideal of sweedenin kuoret kovia vai pehmeitä? ? Oon pari vuotta miettinyt sieltä tilaamista mut vielä en oo päässyt tilaamaan. Kevääksi ja kesäksi tekis niin mieli ihania kukka kuoria!
  Olis kiva kuulla sun mielipide tuosta kirjasta ja että suositteletko! Yhden kirjan oon Jojo Moyesilta lukenutkin ja se oli tosi hyvä mutta toista kerran alotin ja oli liian surullinen/ahdistava luettavaksi. Tykkään vapaa-ajalla lukea rentoja romaaneita, kun niitä lukiessa saa heittää aivot narikkaan ja sukeltaa kirjan maailmaan ilman että sitä tarvitsee ns jännätä että mitä tapahtuu ?
  Ihanaa lomaa teille!

  Vastaa
 2. Heidi 06.04.2018

  Muakin kiinnostais kuulla että onko noi kuoret kovia vai pehmeitä?

  Vastaa