random pointteja somesta

me, ootd, yleinen

Moikka! En edes muista mistä mulla tuli tämä postaus idea mieleen. Tuntuu, että kaikilla on aika oma tapa toimia somessa.. Toiset tykkäilee kuvista paljon ja toiset taas todella harvoin.. Toiset katsoo kaiken sisällön ja toiset taas ei juurikaan käytä sometilejä. Tapoja on varmasti lähestulkoon yhtä paljon kuin käyttäjiä. Ajattelin koota tähän todella sekalaisia tapojani toimia somessa. 🙂 Ihanaa päivää! <3Sara
Seuraaminen / Pyrin seuraamaan vain heitä ketä oikeasti haluan. Some on pitkälti myös työtäni ja pyrin rajoittamaan sen läsnäoloa elämässäni ihan jo sillä kuinka paljon seuraan ihmisiä. Seuraan ajoittain aktiivisesti ja välillä taas laiskasti.
Tykkääminen / Tykkään lähestulkoon kaikista kuvista.. Ehkä jopa ajattelen, että miksi seuraisin jotain jos en tykkäisi sen kuvista. Tiedän että tämä jakaa ihmisiä ja osa tykkää todella harvoin.. Mä taas napautan tuplaklikin herkästi. 🙂
Emojit / Mä rakasta emojeita. Mitä viestit tai tekstit olisikaan ilman niitä? Rakastan tekstareita joihin nähdään sen verran vaivaa, että loppuun laitetaan parit emojit. Laitan sydämmiä ja emojeita herkästi sekä sukupuoleen katsomatta. Parhaimmillaan emojit on myös super hauskoja ja niillä saa ”kirjoitettua” hyvää tilannekomiikkaa nopeasti. Heti tulee mieleen vaikka kuinka monta hyvää emojia.
Vastaaminen / Blogissa pyrin vastaamaan kommentteihin ja IG:ssä tykkään kommenteista.. Mutta direct viesteihin IG:ssä en juuri koskaan vastaan. Luen niitä myös äärimmäisen harvoin. Niitä tulee tosi paljon ja niihin mulla ei yksinkertaisesti riitä aika. Läheisten kommentteihin tai viesteihin ylipäätään tykkään vastata. Oon just se tyyppi joka aina vastaa ja usein viimeinen joka laittaa viestin. Se on hauskaa huomata kuinka jotkut on samanlaisia ja sitten se viestittely ei meinaa loppua. 😀
Google / Käytän googlea paljon, mutta lähinnä pikaisissa jutuissa tai resepteissä tms. Mitään sairaus asioita en I K I N Ä googlaa, koska siitä ei hyvää seuraa. Joskus jos pitää tarkastaa jotain terveyteen liittyvää niin tsekkaan tarkkaan että olen klikkaamassa itseni jollekkin järkevälle sivulle. Oon sellainen tyyppi, että mieli alkaa herkästi kuvittelemaan omiaan..
Postaaminen / Mä postaan paljon jo töiden puolesta, mutta tykkään postailla kyllä muutenkin. Välillä se tuntuu tosi luontevalta ja välillä taas tuskailen postausten kanssa.. Joskus postaaminen tuntuu epäluontevalta ja mietin, että ketä tämä kiinnostaa.. Sitten yritän miettiä, että kunhan olen uskollinen omalle tyylille niin kaikki menee hyvin. Uskon että ihmiset vaistoaa aitouden.
Kamera ja puhelin / Kuvaan blogiin kameralla ja IG:n puhelimella. En heilu melkein koskaan perheen tai ystävien piirissä kameran kanssa ja luulen että se on jopa vähän hassua. Bloggajan työ ei mielestäni näy ulospäin mitenkään (Äitini on välillä meillä kun kuvaan, mutta muiden edessä en ole tainnut kuvata juuri lainkaan 😀). Olen tarkkana silloin, jos kuvaan kaverin kotona tai ystävän lasta (lähinnä IG my story puolelle). Tällöin kysyn tarkkaan luvan ja näytän materiaalin ennen julkaisua. En koskaan halua, että kukaan esiintyy somessani tahtomattaan.

Millaisia te olette somessa? Menikö moni kohta samalla tavalla kuin mulla, vai erilailla? Olisi kiva kuulla <3

KUVAT // NIKI STRBIAN 

housut / NA-KD*

kengät / Flatterd*

paita / NA-KD*

takki / Trendyol

laukku / Louis Vuitton

korvikset / & Other Stories

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Laura 25.03.2018

  Itselläni on Facebook ja Snapchat mutta harvoin tulee laitettua mitään, enemmän tykkään muiden jutuista ja seuraan niitä. Emojit on pakko olla aina 😀 käytän paljon Whatsappia ja joka kerta pitää laittaa emoji tai joku muu.

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.03.2018

   hei mäkin kyllä käytän hulluna watsuppia 🙂 ja emojit <3<3<3

   Vastaa
 2. Mulla vaihtelee kovin miten käytän somea. Yleensä selaan facebookkia tai Instaa, kun odotan jotain, matkustan tai on muuta ns. luppoaikaa. Samalla tulee tykkäiltya kuvista, mutta kaikkiin ei ehdi eikä jaksa kommentoida tai edes tykätä, kun sen verran paljon seuraan.
  Joskus kyllä huomaan, että räpsin vähän liikaa kuvia, myös perheen seurassa. Tosin ei mulla muutoin olisi omaa aikaa ottaa kuvia.
  Itsekin kirjoitan blogia niin sinne tulee vastattua aina kaikkiin viesteihin (tosin joskus vähän viiveellä). Instagramissa seuraan itseäni kiinnostavia juttuja. Oikeastaan mulla on kaksi Instagramtiliä. Toinen on koti/perhe/askartelukeskeinen ja toisessa on matkailujuttuja.

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.03.2018

   Kuulostaapas mukavalta 🙂 Kiitos kun kommentoit 🙂 ihanaa pääsiäistä!

   Vastaa
 3. Hei tämäpäs oli kiva postauksen aihe. Olen nimittäin havainnut tuoreena bloggaajana sen, että blogimaailman kommentointikulttuuri eroaa täysin monesta muusta somen lokerosta, esim. keskustelupalstoilla, joissa someraivo on monin paikoin ilmeisesti se yleisin vuorovaikutuksen muoto. Mietin mistä se johtuu ja en keksinyt äkkisilteen muuta syytä, kuin sen, että blogien hyvä henki vetää puoleensa kaltaisiaan, blogeja usein moderoidaan manuaalisesti bloggaajan toimesta ja ovatko kommentoijat usein ehkä myös itsekin bloggaajia, jotka vuorovaikuttaavat muiden blogeissa samoin kuin haluavat omassaankin tehdä…en tiedä. Mutta kivaa on ollut huomata blogimaailmassa erityisesti tämä ystävällinen ja kohtelias ilmapiiri 🙂
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.04.2018

   IHanaa mietintää. kiitos paljon <3 ja tsemppiä hurjasti blogiurallesi 🙂 kaikkea hyvää <3

   Vastaa