terkut lämpimästä

me, muoti, ootd

Heippa! <3 Täällä lämmössä kaikki hyvin. Ollaan vietetty aikaa yhdessä ja lähestulkoon koko ajan porukalla. Lapset ovat nauttineet älyttömästi ja synttärihulinat ovat sujuneet hyvin. Ensimmäisen kerran voi myös todeta, että tytöt alkaa olla tosi helpossa iässä reissaamisen suhteen. Asiat sujuu ja on monta astetta helpompaa kuin esim vuosi sitten. 🙂 Vielä tämän viikon ummistan silmät lähestulkoon kokonaan työasioille ja nautin täällä.
Kuvituksena on viime maanantain asu. Hassua ajatella, että kuvat ovat vain viikon takaiset. Tuntuu, että aikakäsitys muuttui samantien kun lähdettiin reissun päälle. Kyllä lämpö ja loma tekee tehtävänsä. Mukavaa uutta viikkoa! <3Sara

housut / JC Jumbo*

kengät / Adidas / Athlets Foot*

paita / Mango

laukku / Louis Vuitton

takki / ginatricot / Polhem*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Emminkemmi 26.03.2018

    Missä olette lomalla?

    Vastaa