reissussa / päivä mun kanssa

yleinen

Moiii! Tässä kuvituksena sekalaisesti puhelimen kuvia. Tilanteet siis eivät ole suoraan päivän toimintoja, kuten yleensä mulla on näissä postauksissa ollut. Täällä puhelin on ollut paljon enemmän laukussa kuin kädessä ja hetkestä nauttiminen on vienyt voiton. Kamera on laulanut kiitettävästi ja ihania asuja sekä miljöitä olen saanut taltioitua. Blogiin on luvassa siis kevät/kesä tuulahdus pian. 🙂 Muutenkin ihanaa saada muistutusta siitä kuinka kivaa on pukeutua ja miettiä asuja. Talven jälkeen on erityisen kivaa saada päälle jotain muuta kuin super käytännöllistä ja lämmintä. 😀 Nyt hetkeksi eiliseen. Ihanaa päivää sinne! <3Sara
08.30 Herättiin porukalla, tai no Mimosaa sai herätellä. Tytöt on päässeet hyvin reissun rytmiin ja illallinen syödään paikallisten tapaan vasta 19.00 aikaa.
09.00-10.30 Aamupalalle, joka on muuten mieletön meidän hotlassa. Ehkä jotain siitä kertoo se, että en oo kerennyt kuvailemaan yhtään aamiaisella.. 😀 Aamupalan jälkeen käytiin leikkipaikalla ja uimassa.

10.30-13.00 Eilen suunnattiin El Tableroon missä on muutamat vaatekaupat. Onneksi käytiin, koska löysin ihanan bleiserin ja Mikko löysi vaikka mitä kivoja kevätvaatteita. Käyn nykyään tosi harvoin shoppailemassa ja tuntuu että ulkomailla se on kivempaa kun on sellaisia kauppoja mitä kotipuolesta ei löydy. 🙂 (..kuvituksena tässä meidän ranta/dyyniretkestä kuvia)

13.00-15.00 Altaalla ja uimassa. Tytöt nauttii v a l t a v a s t i !!! <3 En olisi ennen lapsia osannut ajatella, että näin pienet lapset nauttivat lomamatkasta täysin rinnoin.

15.00-18.30 Mikko meni tyttöjen kanssa kylpyyn ja laittoi minit päikkäreille. Mä jäin vielä altaalle tekemään muutamia hommia koneella sekä lukemaan kirjaa. Äiti oli seuranani <3

18.30-22.00 Lähdettiin syömään koko porukalla. Ollaan löydetty joka ilta ruokapaikka helposti ja kertaakaan emme ole joutuneet pettymään. Olen syönyt kalaa, pizzaa, mustekalanrenkaita ja kanarianperunoita. N a m i ! Vielä ei ole tullut kotiruokaa ikävä.. 😀 Lastentulon jälkeen nautin myös valmiista pöydästä ja raflailloista entistä enemmän. Kerroinkin yhtenä iltana IG:n story puolella miten lasten kanssa reissaaminen on sujunut. Mimosa huusi juuri kiukkua ja minä hölötin siit kuinka meillä on itseasiassa mennyt lasten kanssa todella mukavasti. Pikku kiukkua toki välillä, mutta ruokailut ja yhdessä oleminen ei ole ollut säätöä. Selkeesti tytöt alkaa olla vanhempia ja reissaaminen on helpompaa kuin aiemmin! Ihana juttu, koska meillä on tälle vuodelle ennätysmäärä reissuja tiedossa. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Sila 28.03.2018

  Rentoa meininkiä! Hienoja kuvia, lomafiilis tulee katsojallekin.
  Nauttikaa!

  Vastaa
 2. Jenna 08.05.2018

  Ite olin tuolla samassa paikassa hiihtolomalla!?? Kävittehän Toro grillissä syömässä?! Ihan super hyvää lasagnea ja supertoro pihvi tuli niin kuumana pöytään et sitä pysty vielä ” paistaa” siinä kivilaatalla missä se oli!?? Playa de Ingles on ihana paikka!!?

  Vastaa