suosikit mukana

lapset, loma, me, pohdintaa

Mainos / Ella´s Kitchen

Heippa! Saatiin juuri sopivasti Espanjan lähtöä edellisenä päivänä smoothie lähetys Ella´s Kitcheniltä. Täydellistä! Koneessa smoothiet teki tehtävänsä niin nousun kuin laskun yhteydessä. Ruumaan pakattiin myös oma satsi pussukoita mukaan ja välipalana nämä ovat olleet taas kerran nappi valinta.

Kannattaa ehdottomasti tsekata Ella´s Kitchenin nettisivut (täältä) mistä voi helposti katsoa mikä maku sopii itselle/ omalle muksulle. Sieltä voi ruksia ”ei sisällä pähkinää”, ”ei sisällä soijaa”, ”maidoton”, ”kasvisruokavalio” jne. Tämä on mielestäni todella kiva ominaisuus ja helpottaa paljon oikean tuotteen löytämistä. 🙂 Meillä ei ole rajoitteita, joten harvoin tulee arjessa mietittyä näitä. Nopeasti selaillessa huomasin kuitenkin, että Ella´s Kitchenin tuotteet sopii melkein kaikille, koska niissä ei ole mitään lisättyä. Tuotteista ei nimittäin löydy mitään ylimääräistä! Sitruunamehua on lisätty tilkan verran siitä syystä, että tällä varmistetaan tuotteen säilyvyys. Mitään lisäaineita ei siis tähän hommaan käytetä!

Esimerkkinä the green one smoothie josta löytyy: 100% omenoita, päärynöitä, banaaneja + kiiviä sekä tilkka sitruunamehua. Ella´s Kitchenin smoothiet ovat luomu smoothie hedelmävälipaloja, joissa ei ole mitään muuta lisättyä.. Ei edes vettä. 😉

the green one :

59% Luomu omenoita

20% Luomu banaaneja

15% Luomu päärynöitä

6% Luomu kiivejä

<1% Luomu sitruunamehutiivistettä (tilkka)

0% Muuta lisättyä

Tyttöjen suosikkeja on mahdoton edes kertoa, koska kaikki maut maistuvat ja enemmän smootiepussukan väri taitaa määrätä sen mikä maku milloinkin valikoituu. Itse tykkään nauttia smoothien erityisesti kylmänä ja ollaan pidetty muutama pussi hotellin jääkaapissa pientä nälkää varten mulle jemmassa. Tytöt vetelee smoothiet iloisesti huoneenlämpöisinä.

Vinkkinä pienten lasten vanhemmille, että Ella´s Kitchenin tuotteista löytyy myös monia makuja joissa on vain yhtä ainesosaa. Tämän avulla voi aloittaa helposti maistelun ja tarkastaa ettei mitään reaktioita tule. Esimerkiksi persikkasose pussista löytyy :

100% Luomu persikoita

<1% luomu sitruunamehu tiivisteestä (tilkka)

0% Muuta lisättyä

Nyt me lähdetään vielä uimaan sekä nauttimaan auringosta. Täällä ovat ilmat suosineet ja koko reissun ajan on ollut mahtava sää. Ilmeisesti siellä Suomessa aurinko on myös näyttäytynyt ja kevät on ottanut muutaman askeleen lähemmäksi. Terkkuja ja maistuvaa torstaita! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Laura 30.03.2018

  Mukavaa pääsiäistä sinne 🙂

  Vastaa
 2. Sini 01.04.2018

  Ella’s Kitchenit ovat myös 1-vuotiaan poikani lemppareita! Joskus on kyllä pakko itsekin maistella, kun on niin raikkaan ja tuoreen makuisia, Varsinkin se missä on kookosta, on taivaallisen hyvää! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.04.2018

   Mäkin tykkään!! 🙂

   Vastaa
   • martti t. 04.04.2018

    Tekee yli 100%, mission inbosseball.
    Sataa prosenttia kun nyt harva pystyy ylittämmään.
    Ehkä tänä kesänä ,
    Jyrki Sukula ja # Me Too orgesteri.

    Vastaa