pystyraitaa

me, muoti, ootd

Heippa!! Miten ihanaa olikaan herätä aamulla omasta sängystä..? 😀 Meillä oli mieletön reissu, mutta ihan parasta on kyllä palata kotiin. Varsinkin kun tässä on sopivasti vielä pääsiäisen pyhät. Muutama päivä aikaa hengähtää ennen kun arki starttaa. 🙂

Ostin muutaman vaatteen Kanarian Pull&Bearista ja tämä pystyraitamekko on toinen ostoksistani. Kun katson näitä kuvia näen vain mielessäni Suomen kesän ja sen kuinka yhdistän tämän mekon mustan nahkatakin kanssa.. Tai sitten farkkutakin kaverina. 🙂 Voisin kirjoittaa kevyistä takeista oman postauksen, koska käytän niitä tosi paljon kevät->syksy ja pian meillä on se aika taas käsillä. Tykkään tämän mekon sävymaailmasta todella paljon ja siitä, että se on käytännöllisen maxi. Tarkoitan siis sitä, että pituus ei yllä maahan ja näin ollen pysyy luultavasti pidempään siistinä. Olen viime vuosina innostunut maximekoista enemmän ja enemmän, mutta niitä on jostain syystä hankalampi löytää. Ehkä haasteena on juuri mitoitus ja se että mekko asettuu kauniisti. Monesti tykkään laittaa mekon alle t-paidan, koska tällöin asettumisella ei ole samalla tavalla merkitystä. Vaihtoehtoisesti pitäisi lyhentää olkanaruja (..en tiedä miten noita kutsuisi, ehkä ymmärrätte mitä meinaan ;D) ja myöskin miettiä tarkoin alusvaatteet. T-paidan avulla ei tarvii stressailla että rintsikat vilkkuu edestä tai takaa, saatikka kun miettii millä tavalla tulee heiluttua lasten kanssa. Heidän kädet on vikkeliä kiskomaan vaatteita. 😀

Mieletön kevätsää täällä! Me suunnataan nyt ulos ja Matilda pääsee ensimmäistä kertaa pyöräilemään. Hän sai siis 4.v synttärilahjaksi Puky:n polkupyörän ja voi sitä onnen määrää, kun hän reissussa sai kuulla mitä kotona odottaa.

Heei mitä sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Olisiko jotain postaustoiveita mielessä? <3

Terkkuja! <3Sara

t-paita / Zara

mekko / Pull&Bear

kello & rannekoru / Cluse *

arskat / rayban

kengät / Stadium

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. kata 30.03.2018

  Kiva, että oli mukava reissu! Hauskaa pääsiäistä sinne!<3

  Vastaa
 2. NNiina 30.03.2018

  Hei,
  Se on hieno juttu kun loma on mennyt hyvin ja ollut super kiva! (: Hmm… postaustoive Olisi ihohoiton liittyvä asiat että miten pidät sun ihon niin puhtaat ja kauniina.
  Super kivaa pääsiäistä sinne koko perheellesi! (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.03.2018

   Heippa Niina! 🙂 Voih, iho tosiaan ansaitsisi oman postauksen, koska mulla ei tosiaan oo mitenkään helppo iho.. se on pintakuiva ja sekaiho samaan aikaan. Voisin avata tätä lisää omassa postauksessa. 🙂 Ihanaa pääsiäistä sinne myös <3

   Vastaa
 3. Maria 30.03.2018

  Heippa. Saako kysyä missä päin Kanariaa olitte reissussa? Laajempaa matkakertomusta olisi mukava lukea 🙂

  Vastaa
 4. Alice 04.04.2018

  Hei! Teillä vaikutti olevan ihana reissu 🙂 Tuo yhdistelmäasusi maksimekko + t-paita näyttää oikein toimivalta. T-paita on ilmeisesti Zarasta; onko hyvälaatuinen/oletko ollut tyytyväinen? Tarvitsisin itse juuri jakkujen, neuletakkien (ja miksei maksimekonkin 🙂 alle hyvän t-paidan, jossa ei olisi liian avonainen kaula-aukko. Minulla on pari Vilan perus t-paitaa, mutta niissä ongelmana juurikin liian avoin pääntie. Suosittelisitko tuota Zaran paitaa, tai olisiko muita suosituksia?
  Mukavaa päivää! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2018

   Heippa! 🙂 Mä kyllä tykkään kovasti näistä Zaran teeppareista. 🙂 Toki ne eivät ole olleet käytössä kauaa, joten en tiedä kuinka hyvin ne kestää tms. Ihanaa kevättä sinne <3

   Vastaa