kevään kevyet takit

me, muoti, ootd

Moi! Kirjoittelin edellisen postauksen yhteydessä, että kevyet takit saisi oman postauksen. Kirjoitin sen nyt nopeammin kuin ajattelin. 🙂 Purkasin nimittäin toissapäivänä laukut (heti reissun jälkeen!? varmasti ennätys) ja samalla siirsin ronskilla kädellä talvivaatteita säilöön. Kenkiä ja takkeja etenkin. Samalla nappasin muutamat kevyet takit henkareihin ja tsekkasin tarvitsevatko ne huoltoa.. No eipä tarvinneet. Tuntuu, että nämä kevyet takit ovat ainakin omalla kohdalla olleet todella hyviä ja pitkäikäisiä ostoksia. Kasaan tähän tulevan kauden suosikit:

Bomber / Olen ostanut ekan bomberin kaksi vuotta takaperin (tämä), kun sain äidiltäni Zaran lahjakortin synttärilahjaksi. Jälkeenpäin olen miettinyt, että en olisi varmaankaan raaskinut ostaa 50€ arvoista bomberia ilman lahjakorttia. Samalla mulle olisi jäänyt pimentoon se kuinka monikäyttöinen ja hyvä ostos bomber on. Ehdottomasti ollut omalla kohdalla satsaamisen arvoinen. Sen voi yhdistää niin moneen asukokonaisuuteen ja uskon, että etenkin musta blomber on eräänlainen klassikko. Tämän postauksen kuvissa näkyy vaaleanpunainen bomber, joka päätyy päälle silloin tällöin. Mukavaa vaihtelua, jos haluaa asuun ripauksen väriä..

Farkkutakki / Viime kesän ykköstakki oli ehdottomasti hieman ylisuuri farkkutakki (tämä). Tämä takki vaati aluksi totuttelemista, mutta kun pääsin sen makuun yhdistelin sen melkein mihin vain asuun. Farkkutakki tulee olemaan varmasti isosti käytössä heti kun ilmat sen sallii. 🙂 Oversize takin hyvä puoli on se, että sinne alle mahtuu neuletakki/huppari joten sen kanssa pärjää viileälläkin säällä. Olen ottanut takkien suhteen sen politiikan, että valkkaan ennemmin isomman kuin pienen takin. Käsien täytyy pystyä liikkumaan ilman mitään kireyttä ylös, sivuille jne. Vaikka pienempi malli usein saattaisi istua jopa paremmin, niin isompaa käytän mukavuussyistä enemmän ja onneksi oversize mallit ovat ylipäätään suosiossa.

Ohut salapoliisitakki / Tämä takki on täydellinen juhliin ja toisaalta rennomman asun kaveriksi. Pitkän ohuen takin käyttö oli aluksi haastavaa ja täytyi opetella pitämään sitä, vaikkakin muiden päällä se näyttää mielestäni aina hienolta. Tämän kevyen takin lisäksi ostin reissusta ihanan kevyen bleiserin joka löytää tiensä vakkaritakiksi tänä keväänä ja tulevana kesänä. Laitan kuvia pian tästä takista. 🙂

Nahkatakki / Löysin viime kesänä täydellisen nahkatakin (tämä) itselleni ja uskoisin että tällä mennään monta vuotta. Ihan pian tarkenee neule ja nahkatakki yhdistelmällä. Jeeeee! Nahkatakki tuo mielestäni todella kivaa rouheutta ja asennetta mun muuten aika perus tyyliin. Farkut, tennarit, neule ja nahkatakki = ihana toimiva kombo!

Käytättekö te paljon kevyitä takkeja? 🙂 Meillä alkaa nyt tohina, kun vietetään tänään Matildan 4.v synttäreitä perheen kesken. Nyt siis leipomista ja vikat siivoukset! Mukavaa sunnuntaita! <3Sara

kengät / Stadium

mekko / NA-KD*

bomber / NA-KD*

arskat / Caroline Herrera / Rebublic Showroom*

kello / Daniel Wellington *

korvakorut / Anki *

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Jonsbe 01.04.2018

  Mulla ainakaan postauksen linkit ei toimi.. mukavia juhlia teille! 🙂

  Vastaa
 2. Pia-päivi 01.04.2018

  Moi. Käytän paljon kevyitä takkeja. Esim.nahkatakkii.bomberii.blazerii.hupparii.kevyttoppatakkii. Nyt haaveissa/ostoslistalla ois pinkki.mokkatakki. ?. Ihana pinkki bomberi sulla kuvissa ja raitamekko edellissä postauksessa oli myös kiva. Mukavaa sunnuntaita myös teille. ?.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.04.2018

   oi, pinkki mokkatakki kuulostaa TOSI hyvältä 🙂 Kiitos ihana <3

   Vastaa
 3. Johanna 01.04.2018

  Tosi ihana toi v.pun bomberi!!
  Ja joo, kevyitä takkeja löytyy joka lähtöön vähän liiaksikin asti! Useampi bleiseri, jakkuja rennonpia ja siistimpiä, farkkutakkeja eri malleja, verkkatakkeja löytyy, nahkatakkeja eri malleissa ja väreissä!! Muutama bomberi…☺☺ Olihan niitä jo tossa! Mukavaa kevään alkua!

  Vastaa
 4. Milla Sukhimatoilta 02.04.2018

  Kaunis tuo bomberi ja nuo kuvausmaisemat herättävät pientä kateutta.
  Olisipa jo sellaiset kelit Suomessakin, että voisi vaihtaa vähän keväisempiin ja kevyempiin takkeihin!

  Vastaa
 5. T 02.04.2018

  Ihania kuvia ja täydellinen vaateyhdistelmä, aivan ihana <3 Siis mulla jäi postauksen lukeminen kesken tähän kohtaan: "…ja samalla siirsin ronskilla kädellä talvivaatteita säilöön" koska oon jo pitkään miettinyt, että pitäisi pestä talvitakit säilytystä varten, joten nyt kävin laittamassa koneen päälle ja tulin sitten jatkamaan lukemista 😀 kiitos!

  Vastaa