viikko 14

me, muoti, ootd, pohdintaa

Hei Hoi arki! Tänään meillä on vielä hulinaa, kun järkätään Matildalle kaverisynttärit ja saadaan tupa täyteen porukkaa. Lähden kohta asioille ja koitan saada kaiken valmiiksi ennen alkuiltaa. 🙂 Listaan tähän alle viikon suosikit.

Terveellistä ruoka / Aaaah, tätä mä odotan.  Reissussa tuli syötyä vain ravintoloissa, joten ruoka tuppasi olemaan suolaista ja herkuttelua löytyi paljon. Sen perään pääsiäinen sekä Matildan juhlat.. Nyt on syöty. 😀 Kroppa janoaa salaattia, vihanneksia, juureksia, kalaa ja kevyttä ruokaa.

Töitä / Olen tehnyt viime viikot vähemmän töitä, ihan jo siitä syystä että en ollut Suomessa. Nyt pitää hoitaa kasa juoksevia asioita, käydä tapaamisissa ja edistää muutamaa isompaa työprojektia. Onneksi saan usein puhtia jos hommia on kasaantuneena ja tykkään siitä kun saan asiat järjestykseen. Varsinkin nyt kun Salkkari-kuvauksia ei ole tällä viikolla ja ehdin kunnolla keskittymään muihin töihin.

Vapaa viikonloppu / Meillä on lähestulkoon kaikki viikonloput jokseenkin täynnä kesään saakka. Tämä tuleva ammottaa tyhjyyttään ja juuri sovittiin, että pyritään pitämään se sellaisena. On ihanaa tehdä yhdessä kaikkea kivaa, ilman mitään aikataulua tai sovittua menoa.

Urheilu / Lenkkeilyä, joogaa ja pilatesta heti tänne mulle! Kävin Kanarialla muutaman kerran aamulenkillä ja vitsit miten hyvin se starttasi päivän. Kunpa saisin tämän ihanan tavan mulle iskostettua. Silloin kun väsyttää kaikkein eniten pitäisi kaivaa lenkkarit ja suunnata hetkeksi ulos. Olo on aivan toinen kun palaa ja aamupala&kahvi maistuu paljon paremmalta.
Millainen viikko teillä on edessä? Tämä kuvissa näkyvä takki on muuten se bleiseri josta puhuin tässä postauksessa. Eniten odotan, että saan yhdistää tämän rentojen boyfriend tyylisten farkkujen sekä valkoisten niken air maxien kanssa. Aah, kevät, kiirehdi jo! <3Sara

kengät / Stadium

housut / NA-KD*

t-paita / Zara

bleiseri / Pull & Bear

reppu / Michael Kors

kello & rannekoru / Cluse*

arskat / Caroline Herrera / Republic*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 kommentti

  1. Laura 03.04.2018

    Normi viikko kuten aina 🙂 huomenna lapsella kerhoa ja torstaina suunnataan porukalla vahtimaan anopin koiraa, siinä menee loppuviikko. Lauantaina edessä hääpukujen sovitus, jännittävä päivä tulossa siitä.

    Vastaa