tuorepuuro numero 1

koti & sisustus, me, resepti

Moikka! Lomalla ikävöin eniten aamupalaksi tuorepuuroa. Syksyn smoothie vimma on väistynyt ja tilalle on tullut tuorepuuro. NAMI! Olen varmasti jakanut tämän tyylisiä reseptejä täällä aikaisemminkin, mutta pakko vielä kirjoittaa teille tämän hetken 1 puuro.

3 rkl kaurahiutaleita

1 rkl chia-siemeniä

loraus vanilja soijamaitoa (tämän voi jättää pois jos ei kaipaa makeutta)

muutama iso loruas kauramaitoa / maitoa (kannattaa jättää puuro vellimäiseksi, koska chia turpoaa yön aikana)

kourallinen pakaste vadelmia (suomalaisia, niin säästyy keittämiseltä) 

ohje: Kaikki ainekset sekaisin ja jääkaappiin hautumaan. Olen joskus tehnyt tämän myös aamulla pari tuntia ennen aamiaista ja hyvin se on maistunut silloinkin. On ihan parasta, kun kokkaa jo illalla puuron valmiiksi ja aamulla ei tarvitse miettiä mitä söisi tai tehdä aamupalan eteen oikeastaan mitään. Olen napannut tuorepuuron myös mukaan monena aamuna, kun on ollut aikainen lähtö. 🙂 

Ihanaa päivää sinne kaikille. Mulla on tänään puhelinpalavereita ja lisäksi pakko päästä tuonne aurinkoon ulkoilemaan! <3Sara

ps. Päivitän tämän viikon kuvia anna-lehden IG:ssä, täällä. 😉 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *