tavallinen lauantai

design, koti & sisustus, lapset, me, resepti

*postauksen linkit ovat kaupallisia

Moikka! Tämä viikonloppu on paras, koska mitään kummempaa tekemistä ei ole ja saadaan koko perhe olla yhdessä. Ollaan syöty hyvin ja ulkoiltu muutamaan otteeseen.. Piirretty sekä pelattu kimbleä. Huomenna on sama suunnitelma!

Olen tehnyt viime viikolla moneen otteeseen aivan ihanaa nuudeliwokkia, joten jaan sen tähän. Kuvissa näkyy sama paistos!

Nuudeliwokki

2 pussia nuudelia / käytä mausteet maun mukaan

1 sipuli 

1 nippu parsaa

yksi purkki maissia / käytin go green, toki voi käyttää pakasteesta myös 🙂

1 paketti salaattikuutio juustoa öljyineen / esim tämä 

muutama kourallinen cashew pähkinöitä 

Keitä nuudelit ja parsa. Kuulota sipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Todella nopeaa ja maistuvaa. Molemmat tytöt antoivat ihanasti kiitosta tästä ruuasta. 🙂 Ensi kerralla meinaan koklata tämän wokin, niin että vaihdan salaattikuutiot halloumiin. 

Alla sekalaisia kuvia päivästä. 🙂 Tämän postauksen alle voi myös laittaa kysymyksiä (ihan mitä mieleen juolahtaa, saa olla randomia ;)..) ja kasaan niistä pian ”sinä kysyt, minä vastaan” henkisen postauksen. 🙂

Nyt tämän sekalaisen postauksen saattelemana toivotan ihanaa illan jatkoa! Mä sain juuri minit nukkumaan ja Mikko saapuu kohta Siipiweikoista kotiin.. Hänellä on vähän tuomista mukana, NAMI. :D! <3Sara

ps. Sain aivan ihanan yllätyksen lemppariltani, eli i Deal Of Swedeniltä, nimittäin uusia kuoria. Mun lemppariksi (jos on pakko valita) valikoituu tuo sininen, Mikko tykkäsi eniten marmorista ja tytöt kukkakuosista. 😀 Hyvin meillä jakaantuu maku. PARIKKA20 koodilla saa -20% i Deal Of Swedenin sivuilta, jos haluat käydä kurkkimassa.. 😉 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Ekv 07.04.2018

  Tuli heti mieleen että tohon wokkiin voisi koittaa myös mifua ?

  Vastaa
 2. kaisu 07.04.2018

  Nam, hyvältä näyttää wokki 🙂 Semmonen kysymys tuli mieleen, että mitä uutta meinaat sisustukseen nyt keväällä? Ulos tai sisälle. Kivaa viikonloppua sinne <3

  Vastaa
 3. Martta 07.04.2018

  Moikka!
  Minä olen lauantai päiväni viettänyt aamusta alkaen partioleirillä ohjaajana, ja voin sanoa että on ollut pitkästä aikaa todella mukava leiri! Nytten siis kipinävuorossa ja yöstä saattaa tulla aika mielenkiintoinen, koska nukutaan kaminateltassa, 15 henkilöä, suurin osa iältään 8-11 vuotiaita!
  Kysymys: Oletko ikinä nukkunut teltassa, ja mitä muistoja sinulle tulee telttailusta, tai oletko jopa sattunut olemaan partiolainen tai onko sinun nuoruudessa ollut partio millään tavalla näkyvillä?
  Mukavaa kevättä sinulle?

  Vastaa
 4. Mirkku 08.04.2018

  Hei! Kiitos blogistasi, se tuo hyvälle tuulelle. Kysyisin, montako vaatetta omistat ja mitä mieltä olet minimalismista? Kysyisin myös, paljonko Vuittonin musta laukkusi maksoi ja ennenkaikkea mitä kautta sen hommasit? Olisi sama laukku itsellä kiikarissa. Vielä kysyn, mitä ajattelet luonnonkosmetiikasta ja voisitko vaihtaa synteettisen kokonaan siihen? Olet minulle tyyli-idoli ja ihanan freesin ja positiivisen oloinen, saan blogistasi paljon energiaa ja vinkkejä tyyliin, sisustukseen ja yleiseen ”elämänfilosofiaan”. ❤

  Vastaa
 5. Mie 08.04.2018

  Nuo siniset kuoret on kyllä tosi hienot. Tulee ihan joku Arabian vanha kahviastiasto mieleen (siis hyvässä mielessä 😀 ). Miten Mimosalta luonnistuu Kimblen pelaaminen? Meillä 3 v. tyttö joka ei ole vielä tutustunut Kimblen maailmaan 🙂 jotenkin aattelin että ois vielä liian vaikea.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2018

   Joo mäkin jotenkin ihastuin noihin sinisiin <3
   öööö noo ei Mimosa vielä osaa pelata.. hän toimii tsempparina 😀 Matildalta luonnistuu jo pelaaminen 🙂

   Vastaa
 6. Jenna 08.04.2018

  Heips. Olisi mielenkiintoista saada postausta noista podcasteistä 🙂 Itselle vielä ihan vieras aihe.
  Mukavaa kevättä 🙂

  Vastaa
 7. Lalli 08.04.2018

  Kun kerran sanoit, että voi kysyä mitä vain… Niin puhut tosi kivasti sun siskosta ja sen pojasta, äidistäsi ja Mikon vanhemmista.? Miten sun isä? Tai sit mulla on menny postaus tai joku lause siitä ihan ohi 🙁 . Ihanaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa..??

  Vastaa
  • A 08.04.2018

   Ja veli? 🙂

   Vastaa
 8. Niisku 08.04.2018

  Heip’s, olisi kiva saada postausta siitä, mitkä turvaistuimet teidän tytöillä on käytössä autossa ja miten ne valikoitui valtavasta valikoimasta ;)?
  Luin jokin aika sitten sun postausta teidän uudesta autosta ja kuvissa vilahti tyttöjen istuimet, niin siitä sain idean kysyä asiasta.
  Täälläkin nautittu koko perheen voimin viikonlopusta ja ihanista ilmoista :). Mukavaa sunnuntaita!

  Vastaa
 9. Niina 08.04.2018

  Mistä tuo hyllyllä oleva maapallo on ostettu? Itellä ois kans maapallo hakusessa sisustukseen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2018

   Heippa 🙂 Tuo on itseasiassa saatu perintönä. Maapallot on kyllä kivoja!

   Vastaa
 10. Alisa 08.04.2018

  Moi! Tää menee ehkä enemmän postaustoiveeksi, mutta ois kiva kuulla sun näkemyksia blogi/ig-yhteistöiden tekemisestä. Millä perusteella teet yhteistyötä eri tahojen kanssa ja mitä mieltä olet ylipäätään yhteistyöjutuista? Tuntuu, että tämä asia herättää välillä paljon keskustelua.
  Ja mitkä on sun tän hetken lemppari tv-sarjoja/mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä?

  Vastaa