työmoodi

me, muoti, ootd

Moikka! Vitsit miten nautin arjesta ja työnteosta tällä hetkellä. Kevään loma teki superhyvää ja nyt puhkun intoa. Arkea on luvassa vielä seuraavat kahdeksan viikkoa ja sitten jäämme kesälomalle. Toki blogi ja sen tuomat työt kulkevat mukana läpi kesän, mutta meillä on tarkoituksena pitää lapset lomalla päiväkodista pari kuukautta. On mahtava fiilis kun tietää, että kesä ja lämpö häämöttää.

Tuntuu, että syksyn ajan opettelin uutta arkea ja yritin pitää kaikki pallot ylhäällä yhtä aikaa. Nyt olen alkanut tottumaan tähän rytmiin ja luotan siihen, että asiat toimii sekä järjestyy. Nautin myös töiden teosta ihan uudella tavalla kun voin vaan keskittyä olennaiseen ja luottaa siihen että kaikki työt tulee tehdyksi. Harvinaisen kivoja juttuja on edessä ja tämä vuosi on tähän saakka täyttänyt kaikki odotukset työrintamalla. Olen niin iloinen siitä, että tämä kevät ei mene suorittaessa vaan ehdin fiilistelemään ja nauttimaan. Arki on niin äärettömän iso osa elämää (tai ainakin minun) joten siitä on tehtävä mahdollisimman toimivaa ja mieluista itselle. Meillä kyllä tykätään arjesta ja sen epäsäännöllisen säännöllisestä menosta. 😀

Nyt lähden keskustaan tapaamiseen ja piipahdan ehkä samalla Hullareilla. Pian blogiin tulossa sisustusjuttua kevään hengessä. 🙂 Aurinkoa päivään! <3Sara

ps. tämä kuvissa näkyvä neule on 100% merinovillaa ja aivan ihanan lämmin päällä. Tällä hetkellä tykkään juuri neule & nahkatakki yhdistelmästä. Tarkenee, mutta samalla vaatteissa on kiva kevään fiilis. 🙂

neule / Cubus*

farkut / ginatricot*

kengät / Adidas / Athlete´s Foot*

takki / MSCH*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Mirka 13.04.2018

  Heippa! Olisiko mahdollista saada taas postausta tän hetkisistä hiustenhoito tuotteistasi/käytänteistä. Voisitko vaikka kertoa noista moroccan miracle shampoosta ja hoitoaineesta, ootko ollu tyytyväinen niihin tuotteisiin? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2018

   Hei joo!! 🙂 Oon ollut tosi tyytyväinen. Meinaan tilata ite lisää 🙂 Käytän pääosin niitä ja jotain ihan perus marketti tavaraa tällä hetkellä. Tykkään vaihdella 🙂

   Vastaa