nahkatakki

me, muoti, ootd

Moikka! Oi kevät! 🙂 Tuntuu, että aika monet fiilistelevät nimenomaan sitä, että saavat vetäistä nahkatakin ensimmäistä kertaa päälle. Sama homma. Oon ollut ihan intona uusista asuista ja siitä että sain vihdoin nakata talvitakit säilöön. Täytyy myöntää, että nahkatakki vaati omalla kohdalla totuttelua ja parina ensimmäisenä kertana mulle tuli vähän ”motoristi” olo.. 😀 Mutta esim tässä yhdistelmässä tykkään siitä miten puuvillapaita pehmentää asua. Nopsasti sitä myös tottuu nahkaan ja eilen kävin pikaisesti kaupassa mustat jumppavaatteet sekä nahkatakki päällä.. Matilda totesi että: ”äiti sä näytät Ninjalta”.. Hahhaa, kiva kiva! 😀

Viikonlopuksi on luvattu ihanaa säätä. Tänään saadaan Mumma illaksi meille ja huomenna treffaillaan kavereita ja nautitaan valosta. Mikko on menossa viikonlopun, joten extra aikaa lasten kanssa siunaantuu mulle ja samalla aion huhkia ison määrän töitä. Aurinkoista viikonloppua teille kaikille! <3Sara

housut / ginatricot*

kengät / Nike / Athlete´s foot*

paita / Lindex*

nahkatakki / NA-KD*

laukku / Louis Vuitton

korvikset / & Other stories

arskat / rayban

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Johanna 13.04.2018

  Joo!! Nahkatakki on varma kevään merkki? Mulla oli ja tänää nahkatakki ekaa kertaa tänä keväänä!! Niin ihana fiilis talven jälkeen!!

  Vastaa
 2. Mammeli 14.04.2018

  Olisi kiva kuulla, miten yhdistät työnteon ja lastenhoidon viikonloppuisin 🙂 olen opiskelija, ja minun on vaikeaa tehdä hommia viikonloppuisin kun lapsi on kotona.. omaa rauhallista aikaa ei ole paljoa ja silloinkon tekisi usein mieli nukkua ja levätä. Siksi kiinnostaakiin että kuinka huhkit töitä samalla kun olet viikonlopun tyttöjen kanssa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2018

   Heippa <3 Ehkä tosiaan tuo mun sanavalinta "huhkia" ei ollut paras tähän 😀 Teen töitä iltaisin kun lapset menevät kasin maissa nukkumaan ja he nukkuvat parin tunnin päikkärit myös.. Silloin käyn läpi s-postit ja hoidan tulevan viikon asioita alta pois. Välillä saatan myös kirjoittaa silloin kun lapset katsoo hetken lastenohjelmia tms. Tietty pyrin siihen, että omaa vapaa-aikaa jää myös, koska eihän sitä muuten jaksa. Välillä on sellaisia päiviä, että lasten kanssa kaikki sujuu ja välillä taas 😀 tiedät varmaan 😉
   Tsemppiä sinne opiskeluihin ja ihanaa viikonloppua koko perheelle <3

   Vastaa