viikon ensimmäiset höpötykset

koti & sisustus, me, muoti, ootd

Moi <3 Aurinkoista uutta viikkoa! Tällä hetkellä tykkään paljon huppareista ja rennosta street henkisestä tyylistä. Mulla vaihtuu suosikkivaatteet kausittain ja nyt huomaan, että rennot kuteet ovat päätyneet päälleni useasti. Iso plussa esim kuvissa näkyvissä vaatteissa on toki mukavuus ja se että on helppo liikkua. 🙂 Töiden puolesta mun täytyy harvemmin pukeutua tietyllä tavalla ja itseasiassa monesti on ihan toivottavaakin, että oma persoona näkyy. Silti saatan usein miettiä vaatteet tilaisuuden mukaan, vaikka voisin ihan hyvin pukeutua rohkeammin juuri niin kuin itsestä tuntuu. Ikä auttaa kyllä tässä kohtaa, koska oma tyyli tuntuu paljon varmemmalta kuin vaikkapa 5.v sitten ja samalla ajatukset siitä ”mitä muut ajattelee” ovat vähentyneet (vaikkakin teen varmasti lopun ikää töitä sen kanssa 😀). Asiasta toiseen, laittakaa ihmeessä viestiä jos tulee jotain postausideoita. Mulla nimittäin hävisi kaikki muistiinpanot, kun Mimosa poisti koko ”muistiinpano” apin mun puhelimesta ja en löytänyt enää mitään mun listoja cloudista. :/ kiva, kiva.. niitä nimittäin oli ihan muutama! Nyt siis uusia listoja kasaamaan 🙂 Välillä olisi kiva kirjoitella tänne pidemmin, joten aiheita ja toiveita otan innolla vastaan. <3

Nyt ajattelin kokata meille päivälliseksi parsapiirakkaa ja salaattia. Illalla vien Matildan elokuviin katsomaan Petteri Kaniinia, kun hänellä meni tänään niin hienosti 4.v neuvolassa. 🙂 Loppuviikko onkin todella työn täyteinen ja päivät menee Salkkari-töissä sekä muissa sovituissa menoissa. <3Sara

<

housut / ginatricot*

kengät / Nike / Athlete´s foot*

huppari / Monki

laukku / Louis Vuitton

korvikset / &Other Stories

arskat / rayban

kello & rannekoru / Cluse

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

  1. Mirjam 16.04.2018

    Vaatehuoneen esittely postaustoiveena ? Kenkien esittely, laukkujen esittely…. Nämä kiinnostaa aina! Lempparikaupat Hkissa/ulkomailla. Liikuntapäiväkirja pidemmältä ajalta, esim pari viikkoa tai kuukausi. Pilatesvinkkejä. Kiitos hyvän mielen blogista! Sulla on ihana tyyli, kumpa itsekin uskaltaisi pukea rohkeammin sitä miltä tuntuu. Tuntuu, että töissä täytyy joskus pukea jäykemmin/hienommin kuin haluaisi. Collegepaidat on lemppareita nyt mutta niitä tulee pidettyä vapaa-ajalla eli lähinnä viikonloppuisin ja lomilla, koska arkena päällä on työvaatteet päivisin ja liikuntavaatteet iltaisin.

    Vastaa
    • Sara Parikka 21.04.2018

      Kiitos paljon vinkeistä <3
      Ihanaa ja aurinkoista kevättä sinne 🙂

      Vastaa
  2. Allu 16.04.2018

    Ne postaukset missä Mikko tai tytöt vastaa on ihania, niin niitä ois kiva taas saada ? Tää sun blogi on aivan ihana, ja aina tätä lukiessa tulee tosi hyvä fiilis <3 Jatka samaan malliin!!

    Vastaa
  3. Sanna 17.04.2018

    Noi farkut o n ihanat!!! Oothan ostanu ne vasta nyt et löytyy vielä? 😀 mikä malli nuo on?

    Vastaa
  4. Johanna 17.04.2018

    Onko sulla ja perheelläsi kesä suunnitelmia? Ite tykkään käydä metsässä ja luonnossa kesällä.
    Ootko käyny Jyväskylässä joskus? Aiotko tulla jyväskylään joskus käymään? Ite asun Jyväskylässä. T johanna blogisi viikottainen lukija

    Vastaa
    • Sara Parikka 21.04.2018

      Kesästä voisin kirjoitella pian enemmän. <3
      Ihanaa kevättä sinne!! 🙂

      Vastaa
  5. Silja 18.04.2018

    Hei, mukavan oloinen blogi sinulla! Postaus idea elämänkatsomukseen liittyen. Tämä ei välttämättä ole niin ”muodikas” aihepiiri mutta olisi mielenkiintoista tietää mitä ajattelet hengellisistä asioista.

    Vastaa