keskiviikon sekalainen

me, muoti, ootd

*postauksen linkit ovat kaupallisia

Iltaa! <3 Täällä kirjoittelen pitkän päivän päätteeksi ja huomenna on samanlainen rutistus edessä. Tulin tänään bussilla ja junalla ja kävellen kotiin, kuuntelin podcasteja ja nollasin työpäivän. Huomasin kuinka hiekka pöllyää ja ilma alkaa olla jo mukavan lämmin. Tänään nahkatakki tuntui jo liian lämpimältä ja sidoin sen loppumatkaksi lanteille. 🙂

Kuvissa näkyvä asu oli viime viikolla mun päällä kun suuntasin Helsinkiin tapaamiseen sekä asioille. Vaikka kuinka olen nyt hehkuttanut lenkkarikelejä, niin olen yllättävä monesti käyttänyt näitä nilkkureita. Huomasin myös, että monissa kenkäkaupoissa taitaa olla myytävänä samantapaisia nilkkureita kevätkenkinä, joten ehkä ne sopii tähän vuodenaikaan paremmin kun alunperin ajattelin.
Huomenna suuntaan uimahallille heti aikaisin aamusta ja sitten työpäivän jälkeen mua odottaa vielä hammaslääkäri. Huoh. Höpöttelin tästä aiheesta tänään myös mun IG:ssä ja kerroin kuinka en pidä hammaslääkärissä käynnistä. Mulla on luontaisesti aika valkoinen hammasluu ja välillä saan kehuja/kyselyitä valkoisista hampaistani. Muistuttelen tällöin ihmisille, että valkoinen hammas ei tarkoita sitä että se voisi hyvin tai ettenkö olisi istunut montamonta tuntia hammaslääkärin penkissä. Oikomishoidot, reiät jne.. Been there! Nyt tilanne on tosi hyvä ja tuntuu, että raskauden jälkeiset hampaiden haasteet ovat jääneet taakse ja tilanne on tasaantunut. Hirmuisesti mua auttaa hyvä hammaslääkäri ja se, että olen löytänyt ”pelkopotilaita” hoitavat lääkärit. He osaavat kyllä hommansa äärimmäisen hyvin ja jatkossakin valkkaan tarkkaan kenelle ammattillaiselle menen. 🙂

Asiasta toiseen! Onko teistä monet suuntaamassa Lapsimessuille viikonloppuna? Yhteistyökumppanini LuKLabel lanseeraa messuilla aivan ihanan lakanamalliston ja löydät heidät 6h40 osastolta messukeskuksesta. Täältä pääset tutustumaan Lapsimessut tapahtumaan sekä näytteilleasettajiin. 🙂 Vielä tänään ehtii ostamaan liput edullisempaan hintaan, joten nyt kannattaa toimia jos on aikeissa suunnata messuille. 🙂 Ihanaa iltaa sinne! Mä lähden nyt äkkiä pienelle happihyppelylle ja sitten saunan kautta nukkumaan. <3Sara

kengät / Flatterd*

housut / Bershka

t-paita & nahkatakki / NA-KD*

neule / Lindex*

korvikset / ANKI korut*

aurinkolasit / Carolina Herrera*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *