kuulumisia

me, muoti, ootd

Moi <3! Kirjoittelen täältä Salkkareiden studiolta. Mulla on puoleen päivään saakka töitä ja sen jälkeen suuntaan puutarhalle sekä hakemaan lapset. Mun on tehnyt pitkään mieli tortilloja ja ajateltiin tänään kokkailla niitä päivälliseksi. 🙂 Viikonloppuna mennään illallistamaan kavereiden luokse ja muuten tiedossa on perus rentoilua.

Oon kuunnellut tällä viikolla monet monet podcastit ja inspiroitunut mm. kalenterin täytöstä sekä keksinyt uusia ideoita omaan arkeen. Kasaan tästä erillisen postauksen, jotta pääsette myös nauttimaan hyvistä vinkeistä. 🙂 Mun eilinen hammaslääkäri meni hyvin, mutta mun pitää hommata purentakiskot yöksi.. Oon kyllä tiennyt sen jo pidemmän aikaa, koska mulla on aikoinaan ollut ne käytössä ja se helpotti paljon. Mä en narskuttele vaan puren/painan hampaita yhteen yöllä ja etenkin silloin jos on stressiä elämässä, väsymystä tms. Nyt leukanivelet ja hampaat tarvitsevat lepoa, joten mun on pakko hankkia kyseinen apu suuhun vaikka rahaa siihen tietysti saa pulittaa.

Toi kevät ja aurinko sai mut tänään pukemaan tämän kuvissa näkyvän farkkuhameen, silkkipaidan ja bombertakin. Voit kurkkaa asun mun instasta (täältä). 🙂 Voi kevät, miten ihana oletkaan! Oletteko jo tehneet grilliruokaa? Mikko oli eilen pessyt meidän grillin ja laittanut sen käyttövalmiiksi, joten voihan se olla että pian päästään grilliherkkujen äärelle. Aurinkoa! <3Sara

hame & läpsyt / NA-KD*

t-paita / Zara

takki / Pull & Bear

korvikset / & Other stories

arskat / Carolina Herrera*

kello & rannekorut / Cluse*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Meri 20.04.2018

  Heippa 🙂 Kivalta kuulostaa teidän viikonloppusuunnitelmat ! Ja on kyllä mielettömän ihanaa, kun kevät tulee, se antaa niin paljon lisää energiaa ? Hei tuli mieleen yksi postausehdotus, olisi kiva jos tekisit jutun sun mielestä kivoista kesätekemisistä lasten kanssa Helsingissä, esim. Kivoja puistoja, kahviloita, uimarantoja ym. Vinkkejä missä olisi lasten kanssa kiva viettää kesäpäivää ? Meillä on syksyllä 4-vuotta täyttävä tyttö ja 6kk poika ja ei itseasiassa asuta Helsingissä mutta melko lähellä kuitenkin niin mietittiin, että jos tänä kesänä siellä enempi käytäisiin junaillen ☺️ Ihanaa viikonloppua ja aurinkoa päivään ? -Meri

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.04.2018

   Hei joo, hyvä idea 🙂 Kirjoittelen tästä lisää 🙂
   Ihanaa kevättä koko teidän perheelle <3

   Vastaa
 2. Minä1 20.04.2018

  Hei. Kerroit joskus postauksessanu että kotityöt (esim pyykkäys) ei ole sinulle niin suuri selviytymis asia vaan sujuu omalla painollaan ja stressittömästi. Kerro ihmeessä tästä lisää ja anna vinkkejä kuinka itse ei ottaisi sitä vaan selvitymisenä/suoriutumisena. Onko teillä jotkut rytiinit tähän/ työnjako.

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.04.2018

   Hei joooo, kiitos vinkistä <3 tästä lisää ensi viikolla 🙂

   Vastaa
 3. Miia P. 20.04.2018

  Moi Sara! 🙂
  Mua kiinnostaa myös ylempi kommentti, eli miten teidän siivousrutiinit menee, hoitaako toinen enemmän vai miten työnjako menee.
  Aikaisemmin toivoin postausta Mikon ruuanlaitosta, onko hänellä pravuuria vai kokkaileeko ylipäätään?
  Ihanaa keväistä perjantaita! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.04.2018

   Hei joo voisin kirjoittaa tosta joku päivä tarkemmin, kiitti vinkistä 🙂
   Ihanaa kevättä sinne <3

   Vastaa
 4. Emmi 20.04.2018

  Itsellä sama että puren hampaita öisin yhteen ja mulla on ollu muutaman vuoden kiskot öisin käytössä, mutta ne sen verran kuluneet, että ois varmaan parempi hommata uudet! Rahaa kyllä saa niihinkin kulumaan… Se on hassua miten yöllä herää ja oikeen tunnen kuinka puren hampaita yhteen ja pitää oikeen ajatella hetki, että hei nyt irrotappas ne hampaat nyt toisistaan 😀 kärsin melko usein pää/silmäsärystä ja uskon sen johtuvan tuosta purentaviasta :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.04.2018

   Joo niinpä.. hyvä vaan pitää hampaista huolta <3
   Ihanaa kevättä sinne!!

   Vastaa
 5. Camilla 20.04.2018

  Purentakisko täälläkin, ollut kohta jo 10 vuotta (hankittiin just ennen kuin täytin 18 niin sain vielä ilmaiseksi terveysaseman hammaslääkäriltä). Silloin hlääkäri sanoi, että näitä käytetään yleensä noin 6 kk ja sitten suu on jo tottunut rentoutumiseen, heh, niin ei mulle mennytkään. En voisi nukkua ilman kiskoja, oon niihin niin tottunut. Mäkään en narskuta vaan puren hampaat kovasti yhteen. Kiskot rentouttaa vähän lihaksia ja samalla suojaa hampaita. Mies saa vain elää sen kanssa että näytän jääkiekkoilijalta herätessä, haha 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.04.2018

   Haha, mäki just nauroin Mikolle, et viehättävä vaimo sillä 😀 Mutta eihän tuollasella mitään väliä ole, kunhan hampaat pysyy hyvänä ja leuka rentona. 🙂
   Mulla kans oli julkiselta saadut nuorena ja jo silloin mulle sanottiin että tarviin ne loppu elämäksi.. Mutta jotenkin kummasti luovuin niistä nuoruusvuosina. 😀 Nyt uudella innolla uudet!!
   Ihanaa kevättä <3

   Vastaa
 6. Eva 20.04.2018

  Heippa Sara,
  Sattuipa sopivasti tää sun postaus purentakiskosta, sillä sen hankkiminen on itselläkin edessä. Öisen hampaiden yhteen puremisen seurauksena hampaissa on jo nähtävissä vaurioita ja nyt seurataan paraneeko tilanne seuraavaan käyntiin vai teetetäänkö kisko. Mua hirvittää miltä se tuntuu suussa ja oppiiko sen kanssa nukkumaan :/ Mutta toisaalta ootan että niska- ja päänsäryt vähenisi ja muutenkin nukkuisin rennommin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.04.2018

   Heippa! Mulla tosiaan ollut ne nuoruudessa vuosia käytössä ja kyllä niihin tottuu.. Niitä jopa alkaa kaipaamaan ja se apu mikä niistä tulee on suuri. Mulla ainakin leuka rentoutui tosi paljon 🙂
   Suosittelen, vaikka tosiaan se voi alkuun viedä aikaa että tottuu. <3

   Vastaa
 7. Pinja 22.04.2018

  Näitä arki kuulumisia on aina kiva lukea! Mietin, että oletteko jo kokeilleet Listonic kauppalista sovellusta? Me ollaan miehen kanssa nyt viikko käytetty sitä ja on kyllä kiva tapa jakaa ja päivittää toiselle niinkin arkista asiaa, kuin kauppalistaa reaaliajassa 😀 Aurinkoista kevättä teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.04.2018

   Onpas kiva kuulla 🙂
   Hei en oo!!! Täytyypäs ehdottomasti tsekata, kiitos vinkistä <3
   Sinne myös paljon aurinkoa!! 🙂

   Vastaa