kesä 2018

design, koti & sisustus, loma, me, muoti, pohdintaa

Moikka! 🙂 Lupailin kirjoittaa teille kesästä enemmän omassa postauksessa, kun mun viime yritys käsittelikin toukokuuta (tämä). Meillä on kaikinpuolin aika ihana kesä tulossa. Juhannus vietetään reissussa ja muuten taidetaan olla täällä koto Suomessa. Meillä on suht pitkä ”loma” tai ainakin otetaan tytöt pariksi kuukaudeksi pois päiväkodista ja rauhoitetaan töitä sen mukaan miten on mahdollista.

Mulla olisi kovasti intoa matkustaa Suomessa ja tehdä pieniä muutaman päivän matkoja esim Hankoon, Kotkaan, Porvooseen, Savonlinnaan jne. Tällaisien pikkureissujen suunnittelu siis alkakoon. Mietittiin myös, josko meidän klaani kokeilisi ekaa kertaa telttailua. 😀 En ole nukkunut teltassa sitten lukiovuosien, mutta jokin siinä kiehtoo kovasti. Uskon, että myös lapsille tämä olisi upea kokemus siinä missä meille. En ole ikinä kokenut olevani mitenkään erähenkinen tyyppi ja nyt kun mietin mun lomahaaveita niin tosi monet liittyy luontoon, lähiruokaan, meikittömään naamaan ja ajattomaan fiilikseen. En haaveile kaupungin sykkeestä tai kesämuodista kuten viime vuosina. Mitähän mulle on tapahtumassa? 😀 Ehkä tämä kaikki kielii vaan siitä, että rauhoittuminen tulee tarpeeseen sekä perheen kanssa ajaton yhdessä oleminen.

Kesältä toivon: 

Jäätelöä

Lämpöä (miten se viime kesä olikaan niin viileä)

Uimista, mieluusti järvessä

Kasviksia Grillissä

Pyöräretkiä

Lukemista, kirjoja & sisustuslehtiä

Suppilautailua

Mini reissuja

Kavereita ja pitkiä iltoja

Millaisia lomasuunnitelmia teillä on vai oletteko kesän töissä? 🙂 Mukavaa tiistaita ihanat! <3Sara

ps. kukkamekko on Monkista, eikö ole ihana! Laitan sen päälle ensi kuun häihin. 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Saaga 24.04.2018

  Kesä ? Jo useampana kesänä on haluttu ”varmistaa” lomalle aurinko ja lämpö. Niin tänäkin vuonna. Kesäkuussa (juhannuksen aikaan) Kreeta kutsuu ? Mekko on kaunis ja blogiasi seuraan mielelläni!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2018

   oooooh, ihanaa 🙂 <3 mekin ollaan juuri juhannus pois 🙂
   Kiitos, onpa kiva kuulla 🙂 Ihanaa kevättä teidän koko perheelle <3

   Vastaa
 2. Tia 24.04.2018

  Tervetuloa Kotkaan! Tuurilla saareen, torille possoille ja suppailemaankin pääsee. Kiva kesä kaupunki vaikka nyt paikkakuntalaisena sanonkin ?

  Vastaa
 3. Laura 24.04.2018

  Kesä menee häiden suunnitteluun, tarkoitus olisi avioitua heinäkuussa puolison kanssa 🙂 tuskin maltan odottaa tulevia häitä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2018

   oi miten ihanaa <3<3<33 nauttikaa valmisteluista! Ikimuistoinen kesä varmasti tulossa 🙂 <3

   Vastaa
 4. Noora 25.04.2018

  Ihana mekko! Mikä koko sinulla on? Vastaako hyvin kokoaan?:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2018

   mulla on koko S ja se on kyllä aika isoa kokoa.. Luulen että xs toimisi paremmin.. Eli ehdottomasti suosittelen valkkaamaan pienemmän koon 🙂

   Vastaa
 5. Iida 25.04.2018

  Ihana mekko. Mikä on teidän seuraava reissu? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2018

   Kiitos 🙂 se on meillä vielä vähän auki!
   Tarkoituksena olisi tehdä joku kiva vkl matka ja mahdollisesti yhdistää työ siihen mukaan 🙂

   Vastaa
 6. Marina 25.04.2018

  Meillä on suunnitelmissa lähteä tänä kesänä Turun saaristoon pyöräretkelle teltan kanssa. En ole aiemmin tehnyt pyöräretkeä siellä, mutta odotan innolla. Lammassaaressa olisi tarkoitus mökkeillä myös. Rakastan telttailua. Omassa lapsuudessani vietettiin kesät Sipoon Kaunissaaressa, joka on Helsingin kaupungin liikuntaviraston ylläpitämä ulkoilualue, jonne kulkee vuoroveneet Vuosaaresta. Siellä vietettiin useampiakin viikkoja, kun meillä ei ollut omaa kesämökkiä. Edelleen käyn kesäisin siellä telttailemassa. Sitä voin suositella lämpimästi, jos telttailu Helsingin edustan saaristossa kiinnostaa, on myös lapsiystävällinen 🙂 Mukavaa kesää teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2018

   Kuulostaa mielettömälle <3 Kiitos super paljon vinkeistä 🙂 Hei ihanaa kesää, vitsit miten hienot suunnitelmat teille on 🙂 <3

   Vastaa
 7. Oona 26.04.2018

  Suosittelen kyllä käymään Savonlinnassa, aivan ihana kesäkaupunki! Oon sieltä päin kotosin joten on tuttu paikka. ?
  Kesälle ei oo vielä suunnitelmia, mutta toivon et saisin töitä (valmistun toukokuussa), mutta jos en saa niin sitten lomailen hyvällä omallatunnolla. ?

  Vastaa
 8. Amppuli 28.04.2018

  Suosittelen lasten kanssa telttailua! Me oltiin pari vuotta sitten kolmen lapsen kanssa noin viikon verran telttailemassa eripuolilla Suomea ja lapset (tuolloin 4v, 3v ja 1,5v) oli aivan haltioissaan leirielämästä. Tälle kesää ollaan suunniteltu uutta reissua kun neljäs lapsi tulee kesäkuussa vuoden. Jos vaan miehen työkuviot antaa myöden niin lähdetään koko porukka.
  Joka tapauksessa teen reissun esikoisen kanssa kahdestaan kesän aikana ja näin aion tehdä jokaisen lapsen kanssa ennen eskarin alkua. 🙂

  Vastaa