vappupäivä

lapset, me, ootd

Moi <3 Maha poksuu ja olo on vähintäänkin raukea. Aloitettiin aamupäivä äitini luona brunssin merkeissä ja vitsit mitä herkkuja pöytä notkui. Iltapäivällä siirrytiin Mikon vanhemmille ja lapset pääsivät leikkimään serkkujen kanssa. Ihan outoa ajatella, että huomenna duuniin ja tässä olisi kolme päivää töitä ennen viikonloppua. Toisaalta veikkaan, että tämä vajaa viikko vierähtää nopsaa. Millainen vappu teillä oli? Matilda ja Mimosa olivat valkanneet vappupallot viime viikolla isovanhempien kanssa ja molemmat tytöt oli kuulemma heti tienneet mitkä pallot lähtevät mukaan. Matilda valkkasi sydämenmuotoisen Hello Kittyn ja Mimosa Elsa&Anna pallon. 🙂 Nyt saunan kautta nukkumaan. Kuvatulva tästä päivästä! <3Sara

kengät / nike / athlete´s foot*

takki / Cubus*

mekko / ginatricot*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Laura 01.05.2018

  Perheen kanssa kotona oltiin, syötiin hyvin ja käytiin torilla 🙂 lapsi sai ilmapallon voi että sitä riemua.

  Vastaa
 2. Kati 02.05.2018

  Meillä oli jotain jokaiselle. Lasten kanssa olin lastentapahtumassa meidän kylällä ja itse tein tapahtumassa kasvomaalauksia 🙂 kotona odotti hyvää ruokaa ja myöhemmin käytiin aikuisten kesken tanssimassa.

  Vastaa
 3. Sanni 02.05.2018

  Moi! Onko sulla mitään hajua mistä Pepin sängyn sängynpääty salkkareissa on? 😀

  Vastaa