viikonlopun rentoilu

me, muoti, ootd

Lehdet / Sain siskolta taas kasan lehtiä ja vitsit miten odotan, että pääsen niiden kimppuun. En ole lukenut lehtiä pitkään aikaan

Ruoka / Tänään tehdään tacoveneitä ja syödään yhdessä tyttöjen kanssa. Tykätään startata viikonloppu jollain ihanalla ruualla yhdessä ollen. Tytöt ovat myös tykästyneet viikonloppuihin ja tänään kokataan yhdessä heidän tarhan jälkeen.

Ulkoilu / Jos kuulin oikein, niin Pekka Pouta kertoi tänään Huomenta Suomessa, että kesä alkaa n y t !!! Whaaat. Olisipa tämä totta. 🙂 Ainakin tulevat sääennusteet näyttävät ihanilta täällä Etelä-Suomessa. Suunnitelmissa on käydä kesän ensimmäisillä irtojäätelöillä. 🙂

Lepääminen / Tämän viikonlopun leikin lasten kanssa, näen perhettä ja vain relaan. Viikolla oon nukkunut vähintään 8h yössä, joten onnekseni mitään univajetta ei ole. Vaihdellaan usein Mikon kanssa heräämistä niin, että molemmat saa nukkua ainakin yhden aamun viikossa myöhempään (eli tyyliin 08.30 😀 hahaha).

Mä lähden nyt tekemään viikon viimeiset Salkkari-työt ja sitten hakemaan tytöt. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

kengät & paita & housut / Björn Borg / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *