maanantai höpötys

lapset, me, muoti, ootd

Moi<3 Nämä kuvat napattiin muutama viikko takaperin, kun oltiin haettu tytöt aamulla yökylästä ja suunnattiin aamupalalle. Odotan kesää kovasti ja sitä rentoa lomarytmiä. Toisaalta tämä toukokuu on mun lempi kuukausi vuodesta, joten tästä pitää myös ottaa ilo irti. Oltiin koko viikonloppu rennosti, kotosalla, tehtiin pihahommia ja vain nautittiin vapaa-ajasta. Juteltiin Mikon kanssa, että vitsit miten tälläistä viikonloppua olikaan ikävä. Meillä usein tuppaa olemaan hulinaa hulinan perään, joten rauhoittuminen on super tärkeää.

Mä kirjoitan juuri Tapiolasta. Olin aamulla hammaslääkärissä ja mulle laitettiin ne kiskot vinhdoin valmistukseen. Innolla odotan, että saan ne käyttöön 🙂 Nyt juon kupin kahvia, syön myöhäisen aamupalan ja sitten lähden kaupan kautta kotiin. Äiti tulee meille tänään syömään ja meinaan tehdä kalakeittoa. Laitan reseptiä siitä teille pian. 🙂 Oon nimittäin löytänyt aivan ihanan tvistin perinteiseen lohikeittoon ja nyt meillä ollaan syöty tätä herkkua jo moneen otteeseen.

Ihanaa viikkoa, lämpöä ja halaus! <3Sara

kengät / Flatterd*

housut&takki / NA-KD*

paita / ginatricot*

laukku / Samsoe Samsoe

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Ilona 07.05.2018

  Ihanat samisvaatteet tytöillä <3 Onpas ne jo isoja.
  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  Vastaa
 2. Noora 08.05.2018

  kylmäsavulohi keitto 😛 NAM

  Vastaa