Mansikkapullan tuoksuinen päivä

design, koti & sisustus, lapset, me, yhteistyö

Mainos / Aino jäätelö

Moi! <3 Ihan ensimmäisenä ihanaa äitienpäivää. Mielestäni tämä on yksi herkistävimmistä juhlapyhistä. Äidit ovat sankareita! Pääsin ilokseni tekemään Aino jäätelön kanssa yhteistyötä ja tämän myötä maistelemaan heidän uutuusjäätelömakua Mansikkapullaa. En muista koska olisin viimeksi leiponut pullia..? Äiti hoiti tämän lapsuudessani ja itseasiassa saatiin nauttia vastaleivotuista pullista monta kertaa vuodessa. Muistan vieläkin, miten se toi hymyn kasvoilleni ja kuinka hyvältä tuore pulla maistui kylmän maidon kera. Kerran meillä myös pidettiin ”pullajuhlat” ja kaikki naapurin lapset kutsuttiin syömään pullia. 😀 Tätä mun kaverit jaksoivat muistella lukioikään saakka. Oli mun äidin pullat jääneet mieleen! Hehe, aika kivoja muistoja!

Minulle pullantuoksu muistuttaakin juuri omasta äidistäni ja oikeastaan se tuoksu kuvaa aika hyvin äitiäni, joka on maailman lempein ihminen. Mieletön onni, kun olen saanut elää hänen tyttärenä. Kunpa osaisin olla omille lapsilleni edes puoliksi yhtä ihana. Jotenkin tämä Mansikkapulla jäätelö kuvastaa suhdettani pullien leipomiseen. Minulle on nimittäin paljon luontevampaa kantaa jäätelö pöytään ja nauttia pullan maku tässä muodossa. En vain ole pullien pyörittelijä, vaikka tykkäänkin leipoa!
Oli myös hassua, kuinka jälkiruokapöydässä alkoi kahvihammasta kolottaa. Taitaa se kahvi&pulla olla vain löymätön kombo! Mikko kävi keittämässä kahvit ja syötiin loput jäätelöt kahvin kera. Tämän jälkkäripöydän äärestä löytyi tyttäriemme lisäksi äitini. Olen todella onnellinen siitä, miten äitini ja Matilda&Mimosa luovat suhdetta sekä ovat niin rakkaita toisilleen. Isovanhempien ja lastenlasten suhde on jotenkin todella kaunis. Mun edesmenneet isovanhemmat asuivat kaukana ja heitä tuli nähtyä vain muutamia kertoja vuodessa. Tästä syystä olen erityisen iloinen siitä, että lapseni saavat nähdä viikottain isovanhempia ja viettää aikaa heidän kanssaan. Toki vanhempamme ovat myös mielettömänä apuna lastenhoidossa ja oikeastaan kaikessa, kun tulee säätöä/avuntarve.

Aino jäätelöt ovat olleet suosikkejani jo vuosia ja tämä uutuus maistui ylläriylläri meille myös. Millaisia muistoja teillä on pulliin liittyen ja oletteko kovia leipomaan pullia? 🙂 Halaus kaikille äideille! Me lähdetään juuri siskon perheen luokse syömään ja sinne kokoontuu koko minun puoleen perhe. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

  1. Aida 13.05.2018

    Mulle tulee pullista aina mieleen, kun ystäväni kanssa aina leivottiin korvapuusteja useempaan kertaan kuukaudessa luokkamme kioskiin tai muuten vaan – toisinaan niistä tuli lautasen kokoisia ennen kuin osattiin arvioida taikinan kohoaminen uunissa. Ihania muistoja kyllä. 🙂

    Vastaa
  2. Katja 17.05.2018

    Mulla tulee pullasta mieleen kun mun äiti teki niitä todella usein ja kun koulusta tulin kotiin niin ihana pullan tuoksu.Meillä kävi usein vieraita kylässä ja on todella ihanat muistot siitä.

    Vastaa