kesän meikki

kauneus, me, muoti, ootd

Moikka! <3 Multa kysytään usein ihosta ja sen hoidosta. En ole koskaan kokenut, että mun iho olisi jotenkin erityisen hyvä tai tasainen. Silti usein maskeeraajat kommentoivat sitä, että ”Sulla on kuulas iho” tms. Tämä on mielestäni hassua, koska mulle itselleni iho tuntuu ajoittain hyvinkin hankalalta. Omaan nimittäin pintakuivan sekaihon. Tämä tarkoittaa sitä, että iho kiristää usein kuivuudesta ja samalla siihen ilmestyy epäpuhauksia ja öljyistä tunnetta. 😀 Haha, vitsit mikä sillisalaatti.
Huomasin viime kesänä ensimmäisen maksaläikän ja en silloin miettinyt kummemmin asiaa. Nyt olen huomannut, että iholle muodostuu herkästi maksaläkkiä ja keväällä tämä mietitytti mua paljonkin. Maksaläikissä ahdisti se, että en tiennyt kuinka niitä voi ehkäistä tai hoitaa. Tai lähteekö ne ikinä pois..? Sisko osasi auttaa tässäkin asiassa, koska omaa samantyyppisen ihon (ylläri ylläri). Meni muutama päivä ja olin sinut sen kanssa, että kasvoilleni ilmestyy mitä luultavimmin vuosien karttuessa maksaläikkiä. Mitä sitten? Tämä on sellainen asia mihin en voi vaikuttaa (toki suojaamalla kasvot auringolta, minkä teen tietysti) niin miksi stressaisin sitä liikaa. Ulkonäkö on muutenkin asia mistä en aijo, halua tai jaksa ottaa paineita. Muistutuksena kaikille meille, olemme täydellisiä kaikkine raskausarpineen, luomineen, kiloineen, jne jne. Ne eivät ole virheitä, vaan pikemminkin persoonallisia piirteitä jotka tekee meistä yksilöllisiä ja kauniita.

Kesän meikissä koen ehdottomasti, että vähemmän on enemmän. Jos kesällä alkaa laittamaan smokey eye tyylistä meikkiä saattaa mennä metsään. Mielestäni heleän ja luonnollisen näköiset kasvot pysyy auringosta ja lämmöstä huolimatta freesinä. Mitä mieltä te olette? Näihin kuviin kokeilin Lumenen uutuustuotteita, lisäsin vähän poskipunaa ja taivutin ripset. Jätin ripsarin ja puuterin pois. Kiinnostaisiko teitä kuulla tarkemmin kesän meikistä ja siitä millaiset tuotteet toimii mielestäni ja miten tykkään ne levittää? 🙂

Nyt me lähdetään pienelle kävelylle ja sen jälkeen lounasta napaan. Aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara

kengät / Athlete`s foot*

shortsit / American Apparel

paita / Bershka

kangaskassi / Marimekko

arskat / Police / Republic showroom*

kello / Furla*

kaulakoru / Efva Attling*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Saara 14.05.2018

  Eikö sua kiinnosta ripsipidennysten käyttö? Värjäätkö muuten hiuksiasi?

  Vastaa
  • Noora 15.05.2018

   En voi sanoa Saran mielipidettä, mutta omani ainakin. Ripsipidennykset on aivan hirveän näköiset, liian pitkiä ja se että osa niihin laittaa ripsaria sellaisina kökköinä. Ja ne ne vasta huoltoa tarvitseekin

   Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2018

   no kyllä mua kiinnostaa, mutta tykkään super luonnollisista pidennyksistä ja siks en oikein uskalla ottaa 🙂 töiden puolesta mun latvoja sävytellään 🙂

   Vastaa
 2. R 14.05.2018

  Todellakin kiinnostaa! Kiva postaus, ja meikkikin on ihanan freesi ?

  Vastaa
 3. Sofia 14.05.2018

  Kiinnostaa! Varsinkin erilaiset ”kevyet” meikkivaihtoehdot.. 🙂 itse kun olen äitiyslomalla niin käytän korkeintaan ripsaria, harvoin näkee meikkiä ylipäätään mun naamassa 😀 saa iho hengittää kunnolla ja meikkivoide tuntuukin hirmu raskaalta :/

  Vastaa
 4. Sini 14.05.2018

  Kiinnostaa kevyet meikkivinkit!
  Itte en tykkää käyttää paksua pakkelikerrosta, juhlimaan lähtiessä panostan meikkivoiteeseen ym. Sillonkin meinaa ahdistaa.. :’D
  Juoksen lasten kanssa aina hikipäässä paikasta toiseen, ja työkin on sellaista, että meikki pyyhkiintyis touhussa pois.
  Ite tykkään nyt kesäkuumalla käyttää nivean naamalle tarkotettua aurinkorasvaa, mikä ehkäsee kiiltoa. Plus ripsari.
  Muuten arkena käytän nivean cellular perfect skin voidetta, puuteria ja ripsaria.

  Vastaa
 5. Pia päiv 15.05.2018

  Moi. Kiinnostaa tosiaan kevyet meikit. Itselläkin on sekaiho. Ai.että. Sulla ihana meikkipostaus. Kiitti blogista luen sen aina. ????

  Vastaa
 6. Johanna 15.05.2018

  Laita ihmeessä postausta kevyistä kesämeikeistä!! Näytät kauniilta??

  Vastaa
 7. Maria 15.05.2018

  Hajuvesi postauskin ois kiva lempi tuoksuista 🙂

  Vastaa
 8. Jenna 16.05.2018

  Ois kanssa kiva tietää mitä ihonhoitotuotteita käytät päivittäin. Itselläni kanssa pintakuiva seka-iho ja tuo kasvojen kiristämisen tunne on tuttua 😀

  Vastaa