uusi matto seinällä ja alekoodi

yleinen

*matto saatu blogin kautta / Anno

*postauksen linkit ovat kaupallisia

Heii.. Saan jakaa teille alekoodin Annon verkkokauppaan. PARIKKA20 koodi on voimassa 27.05.18 saakka ja sillä saa -20% kaikista Annon matoista. 🙂 Siellä on vaikka mitä ihanuuksia. Voin taata, että valinnan vaikeus iskee 🙂

Kuvissa näkyy meidän uusi matto (tämä), joka ripustettiin eilen seinälle. Meillä oli sama matto seinällä reippaan vuoden verran ja kaivattiin vaihtelua. Iloksemme saimme tästä myös paljon apua akustiikkaan. 🙂 Ja hei mites tuo vihreä ”seinä” mikä näkyy meidän ikkunoista. KESÄ!

Leppoisaa iltaa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Minä1 17.05.2018

  Mua kiinnostais hirveästi tietää miten/millä matto on ripustettu/saatu pysymään seinällä kiinni 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.05.2018

   Seinään on laitettu kaksi ruuvia alligaattoriankkurilla ja maton läpi on pujotettu vahvaa narua, tehty lenksut ja laitettu ruuveista roikkumaan. Edellinen matto roikkui ruuveista ihan omista tupsuista kun se oli sen verran kevyt matto ja siinä oli tiukkaan oman hapsut kiinni.. Tähän mattoon laitettiin siis erilliset lenksut. 🙂 Mikko hoitaa meillä nämä 😉

   Vastaa
 2. Mattoavailla 18.05.2018

  Mikä matto on lattialla? Se on kaunis! 🙂

  Vastaa