viikonloppu Splitissä

lapset, me, pohdintaa, travel

Mainos / Norwegian

Moii! Päästiin tosiaan viime viikolla reissaamaan Norwegianin kautta ja tämä oli kaikinpuolin erityinen sekä uudenlainen yhteistyö. Ei olla koskaan aiemmin tehty molemmat (siis mieheni Mikon kanssa) saman aikaisesti mitään yhteistyötä, joten pystyttiin pallotella ideoita, suunnitella ja tsekata asiat läpi yhdessä. En ole myöskään koskaan tehnyt reissua yhteistyömuotona, joten tällaiseen konseptiin oli kiva tutustua.

Norwegian on meille entuudesta hyvinkin tuttu ja ollaan lennetty kyseisellä lentoyhtiöllä moneen otteeseen. Itse tykkään kyttäillä halpoja lentoja ja olen tykästynyt Norwegianin hintakalenteriin, josta pystyy tsekkaamaan yhdellä silmäyksellä halvimman meno-paluu setin. Tämä on mielestäni erittäin hyvä ominaisuus lentoyhtiön sivuilla. 🙂 Mikko hoiti meillä kaikki varaukset ja siihen liittyvät asiat mikä oli mulle kiva juttu, koska usein nämä ovat olleet mun vastuulla. Tällä kertaa mä hoidin pelkän pakkaamisen! 😀 Mikko kehui paljon Norwegianin äppiä josta pystyi tsekkaamaan kaiken lentoon liittyvän ja jota käyttäessä ei tarvinnut tulostaa paperille lippuja tai muita tietoja.

Saimme suunnitella lasten kanssa toteutettavan viikonloppureissun ja aika nopealla aikataululla päädyttiin Splittiin. Kiitos kaikille ketkä vinkkailitte kyseisestä paikasta! <3 Se oli kyllä super hyvä valinta, koska kyseessä oli suht pieni paikka. Splitissä asuu noin 250 000 ihmistä ja hotellin virkailija totesi meidän tullessa, että ”teillä menee max 2h niin koko kaupunki on teille tuttu”. Tämä oli erityisen ihana lausahdus siitä syystä, että viivyttiin paikassa vain kaksi päivää. Jos olisimme heti hukkuneet paljouteen, emme ehkä olisi saaneet reissusta samalla tavalla irti. Ihmiset oli avuliaita ja saimme hyviä neuvoja siihen mitä parin päivän aikana kannattaa tehdä. Kävimme mm. hiekkarannalla missä vesi oli matalaa kymmeniä metrejä ja lasten oli turvallista uida. Kuulimme myös mielettömistä luontopoluista jonne olisi voinut lähteä patikoimaan. Tämä jääköön ensi kertaan. 😉

Iloksemme lensimme Splittiin aivan uudella lentokoneella (Norwegianin uusissa koneissa on huomioitu ekologisuus) ja saimme nauttia mennen tullen wifistä, joka on tarjolla useimmilla Euroopan sekä Yhdysvaltojen ja Karibian välisillä Norwegianin lennoilla. Lapset jaksoivat tosi hyvin molempiin suuntiin ja meidän pienempi neiti nukahti mennessä sekä tullessa siinä vaiheessa kun lentokone laski. 😀 Vierustoverit nauroi, että siinä on pienellä melkoiset unenlahjat. Lentohenkilökunta oli mennen tullen erittäin miellyttävä ja niin on tainnut olla joka kerta kun olemme lentäneet. He ovat kyllä niin palvelualttiita ja ammattitaitoisia.

Kannattaa myös tsekata mun IG (täältä), siellä on mieletön arvonta käynnissä, jossa voi voittaa 250€ lahjakortin Norwegianille. Saman arvoinen lahjakortti on myös Mikolla arvottavana ja hänen tiliä pääsee seurailemaan täältä. 🙂 Postauksessa näkyy kollaasina meidän reissukuvat.. Kuten huomaatte ruoka on aika oleellisessa osassa ;D Oli nimittäin niin hyvää! Tuoretta kalaa söin muutamaan otteeseen ja tietty jäätelöä. Mikon suosikki taisi olla rantabulevardilta ostetut pienet donitsipallot joiden päälle kaadettiin kuumaa nutellakastiketta.. haha 😀 Ei voi mennä vikaan!

Nyt mä pakkaan viimeiset tavarat ja lähden viemään tyttöjä Mummille ja Vaarille. Siitä suuntaan häähumuun. Ihanaa viikonloppua <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Merja 22.05.2018

  Olen nykyään lentänyt Norwegianilla aina kun on mahdollista. Koneet uusia, aikataulut pitää ja palvelu pelaa. Hintakin on kohdillaan, varsinkin jos pystyy hyödyntämään halvimpia lentoja. Tykkään.

  Vastaa
 2. Laisa 25.05.2018

  En ole koskaan matkustanut Norwegialla, joten olis hienoa tutustua heidän palveluun. Halvat hinnat ovat hämänneet.

  Vastaa
 3. piipu 04.06.2018

  Olisipa mukavampi lukea kirjakielellä kirjoitettuna.

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2018

   ai vitsit.. ymmärrän.. Valitettavasti kirjoitan nopeeta ajatuksen virtaa ja tästä syystä blogini on tällainen. Ihanaa kesää 🙂

   Vastaa
 4. Noora 20.06.2018

  Moikka sara. Kuulostaa hyvältä kohteelta viikonloppureissuun toi split. Miten kauan lento kesti? Mulla 5v poika. Oliko kohteessa lapsille muuta kuin uintia? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.06.2018

   Oli tosi kiva 🙂 Lento oli vajaa 3h, eli tosi jees 🙂

   Vastaa