toukokuun suosikit

me, muoti, ootd

Moiii! Tässä mun toukokuun suosikit. Mukavaa uutta viikkoa! <3Sara

T-paidat / Tykkään nykyään tosi paljon basic t-paidoista. Ihan siis sellaisista missä ei lue mitään ja missä on normaali pyöreä kaula-aukko. Tykkään myös printti t-paidoista ja ne tuo musta kivaa särmää vaatteisiin.

Tossut / Kevään sneakkeri innostus on laimentunut ja nyt tykkään eniten käyttää kevyitä tossuja tai sandaaleja. Laitoin juuri mun parit korkkarit pois, koska en vaan yksinkertaisesti käytä niitä ikinä. Olen ollut viimeisen parin vuoden aikana monissa häissä ja niihinkään en ole laittanut korkeita kenkiä. Panostan jatkossa entistä enemmän kauniisiin ballerina kenkiin tai mataliin avokkaisiin, koska ne ovat selkeästi käytännöllinen valinta mulle. 🙂

Laukku / Olen kaipaillut Louis Vuittonin pikkulaukun rinnalle jotain vähän casualimpaa laukkua ja rakastuin aivan täysin kun näin tämän Marimekon laukun työkaverillani. Laukkuun mahtuu juuri sopivasti tavaraa, kuten lompakko, juomapullo, vaippa 😀 jne. Hintalaatusuhde on myös kohdillaan, koska laukun hinta on 80€ ja mikä on mielestäni aika kohtuullinen summa. Jotenkin olisi voinut kuvitella, että Marimekon laukku olisi vaikka 180€. Osa ihmisistä käyttää tätä laukkua lanteilla vyölaukun tapaan.. Aika hauska idea!

Shortsit / Nämä 501 ovat aivan ihanat. Ensin ajattelin, että nämä ovat liian lyhyet mulle mutta ne asettuu oikeastaan tosi kivasti päälle. Tykkään myös vaaleasta sävystä, kun kiistatta eniten pitämäni shortsit on monta astetta tummemmat. Olen kyllä ehdottomasti enemmän shortsien perään kuin hameiden. Lasten kanssa shortsit ovat käytännöllisemmät ja muutenkin niiden kanssa löydän helpommin omalta tuntuvia asukokonaisuuksia.

Aurinkolasit / Viimeisen vuoden aikana oon käyttänyt paljon erivärisiä aurinkolaseja ja sellaisia missä on ollut jonkinlainen peili efekti tms. Nyt olen tykästynyt taas kerran ihan basic arskoihin ja siihen klassiseen mustaan ”normi” malliin.

??? / Haluaisin kovasti oppia käyttämään kesähattua, lippistä tai jotain huivia.. Auringolta olisi hyvä suojata myös pää, mutta en osaa käyttää melkeinpä mitään päässäni. Näytän mielestäni ihan hönöltä lippis päässä ja mitään sopivaa huivia en omista. Hatut sen sijaan ei puhuttele. 😀 Pitää miettiä tätä ja jatkaa etsintää. Löytyykö teiltä vinkkejä tähän? Reissussa tai auringossa ollessa pidän tietty päähinettä vaikka kuinka hassulta mielestäni näyttäisinkin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Mirjam 21.05.2018

  Hei! Ihania kesäjuttuja! Millaista mitoitusta nuo leviksen shortsit on, mikä koko sulla on niistä? Onko niissä kapea vyötärö? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.05.2018

   Mulla on koko 29 ja se on silleen hyvä että ei purista 🙂 On aika lyhyt malli ja ei älyttömän korkeaa vyötäröä.. Mielestäni aika normi malli 🙂 Mä tosin tykkään, että vaatteet ei purista 🙂

   Vastaa
 2. Moi 22.05.2018

  Ei liity aiheeseen mitenkään, mutta pakko tulla kommentoimaan. Oon muutamia vuosia lukenu sun blogia ja seurannu sua igssä ja en voi kun ihailla sua! Miten ihminen voi olla noin lempeän ja hyväsydämmisen oloinen kokoaika? Tai siis varmasti sulla on myös huonoja päiviä, mutta sun ig storyista välittyy aina semmoinen ihana lempeys, mukavuus ja hyväsydämmisyys! Olet kyllä ihminen jota ihailen ja kenestä haluan ottaa oppia elämään! Puhut kaikesta aina niin kauniisti ja välittävästi ja sitä on niin ihana kuunnella! Jatka samaan malliin sara, olet aivan ihana!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.05.2018

   APUA <3<3 nyt kyllä osui tämä kommentti. Kiitos tuhannesti. Et tiedäkkään miten piristit päivääni. KIITOS äärettömän paljon kun jaoit hyvää 🙂 huh! <3

   Vastaa
  • mirva_emilia 22.05.2018

   Oon sun kans ihan samaa mieltä, saran tekstejä on aivan ihana lukea ❤️ koko perhe on täynnä rakkautta ja iloa 🙂

   Vastaa
 3. Johanna 23.05.2018

  Hei! Mulla tuntuu vaikealta löytää hyviä farkkushortseja, yleensä ovat liian lyhkäsiä tai muuten ihmeen mallisia. Laittasitko kuvan jossa sulla ne jalas ni näkis oikeen pituuden päällä…? En halua että pakarat vilkkuu??

  Vastaa