viikonlopun summaus

me, muoti, ootd

Moikka! <3 Meidän viikonloppu vierähti tosiaan häissä ja sunnuntaina jatkettiin matkaa ristiäisiin. Vaikka viikonlopun aikana ei tullut nukuttua paljoa, niin sain ihan mielettömästi energiaa näistä iloisista juhlista. Häät oli aivan ihanat ja tykkäsin älyttömästi siitä, että yöpyminen sekä seuraavan päivän brunssi kuului settiin. Itse juhlapäivänä ei ollut kiirettä ja nautin koko aurinkoisen päivän hyvästä seurasta, ruuasta ja tietysti ihailin hääparia. Lähiperheen uusi tulokas sai nimen sunnuntaina ja on ollut ihana seurata miten pieneen serkkuvauvaan tytöt ovat reagoineet. Mimosa etenkin on ollut todella kiinnostunut, hoivaava ja haluaa pitää sylissä jne. Matildalla on usein samanikäisen serkkutytön kanssa niin mielenkiintoiset leikit menossa, että hän ei malta samalla tavalla pysähtyä. 🙂

Tänään aamulla kävin kaverin kanssa vesijuoksemassa (ulkoaltaassa!!! jee!) jonka jälkeen suuntasin lounaalle ja töihin. Nyt odotan, että Mikolla loppuu työt ja sitten lähdetään päiväkodin kevätjuhlaan. Ajateltiin mennä sen jälkeen yhdessä syömään ja jädelle. Meidän joka vuotinen irtojädebuumi on taas alkanut. Voi luoja!! Muistatteko kun oon kertonut, että kesän kynnyksellä meidän pakkanen täyttyy irtojädeistä ja otetaan haltuun kaikki uutuudet sekä nautitaan vanhoista suosikeista. 😀 Onneksi jäätelöä ei tule syötyä tällä tavalla vuoden ympäri. Haha! Niin ja siis me vanhemmat syödään, lapset ei vetele joka ilta ennen nukkumaanmenoa jäätelöä.. Mitähän siitä tulisi. 😀 Hyvissä sokeritiloissa tuskin ainakaan uni!

Nämä vaatteet laitoin päälle häiden jälkeisenä aamuna, kun suunnattiin brunssille. Koko musta ei ollut ehkä paras valinta synkkyyden puolesta, mutta mielestäni tämä asu on kivasti klassinen ja samalla siisti. Kengät toivat rentoutta ja pientä särmää asuun. 😉

Aurinkoa! <3Sara

housut & paita / NA-KD*

kengät / Ecco*

laukku / Louis Vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. marju 22.05.2018

  Onks sulla ikinä ulkonäkökriisejä, sellasia että tunnet ittes liian rumaksi/lihavaksi/löllöksi tms johonkin kivaan vaatteeseen? Vai sopiiko sulle kaikki vaatteet?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.05.2018

   on todellakin.. Aika paljon vähemmän lasten syntymän jälkeen, kun hyväksyn itseni paljon paremmin. 🙂 Tietty välillä vaan on huonofiilis ja tulee kunnon vaatekriisi tms.

   Vastaa
 2. Eva 22.05.2018

  Vesijuoksu on ihan parasta ja niin rentouttavaa. Se on myös tosi tehokasta vaikka vauhti ei päätä huimaakaan. Kuulostaa ihanalta toi ulkoallas, missä uimahallissa on näin hieno mahdollisuus? Itse oon käynyt vain osassa Helsingin uimahalleja, mutta ois kiva tutustua muihinkin.

  Vastaa