collegemekko

me, muoti, ootd

Moi! Mielestäni yksi parhaita asioita kesässä on se kuinka illat jatkuu ja jatkuu. Tuntuu, että 18.30 voi vielä lähteä syömään, leikkipuistoon jne.. Ehtii tehdä vaikka mitä! Monesti talvella tuohon aikaa alkaa iltatoimet painamaan niskaan ja pimeys ulkona ei houkuta. Saatikka se pukemisrumba. 😀 Nyt ollaankin otettu kaikki irti siitä, että iltaisin voi liikkua, nähdä kavereita ja viettää perheen omaa aikaa. Eilen illalla mentiin päiväkodin kevätjuhlan jälkeen vielä syömään ravintolaan ja sen jälkeen jäätiin leikkimään omalle pihalle. Meidän nukkumaan menon siirtäminen tunnilla (9) on auttanut Mimosan öihin ihan hirveesti.

Koko se viime viikon höpötys on poissa (tämä) ja yöt on olleet rauhallisia. Teki ilmeisesti hyvää kirjoittaa asiasta tänne ja pohtia samalla. 😀
Tämä rento ja pehmoinen collegemekko on ollut päälläni nyt jo useampana päivänä. Kuvista ei näe, mutta mekossa on lyhyet hihat, joten ihan huippu kesän lämmössä. Tykkään käyttää suht lyhyitä mekkoja ja hameita, mutta nyt lasten kanssa käytännöllisyys ei puhu sen puolesta. Olen myös vanhemmiten alkanut enemmän säikkymään mm. tuulta ja sitä, että aiheutan nolon tilanteen vaatetuksellani. 😀 Näin ei kuitenkaan pääse käymään, koska hommasin viime kesänä Lindexiltä trikooshortsit. Heillä on edelleen niitä myynnissä ja väreinä löytyy musta ja valkoinen. Shortseja on pitsiresorilla ja ilman. Nämä reiden keskiosaan yltävät trikooshortsit ovat muodostuneet ihan suosikeiksini, koska voin rauhallisin mielin käyttää myös lyhyempiä mekkoja. Lasten kanssa kun saa olla kyykkimässä milloin missäkin. 😀 Plussana myös se, että shortsit antaa mukavaa ryhtiä keskivartalolle ja nyt kun niihin on tottunut en osaisi olla enää ilman. Maksimekon kanssa toki erihomma, mutta lyhyemmän mekon kanssa tuntuisi ihan paljaalta.

Tänään mennään äidin luokse koko porukka ja illasta haetaan Lila kotiin. Mukavaa päivää! <3Sara

kengät / Saucony*

mekko / Blue Sport*

takki / NA-KD*

laukku / Marimekko

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Johanna 23.05.2018

    Ihanan rento mekko☺

    Vastaa
  2. milla 23.05.2018

    olen etsinyt tuollaisia shortseja mistä kerroit! miltä osastolta ne löytyvät lindexillä? alusvaatteiden vai normivaatteiden puolelta? 🙂

    Vastaa