mitä mulla on kotona päällä?

koti & sisustus, me, muoti, ootd

Heippa! Oon just sellanen, että kun astun kotiin otan lähestulkoon heti ritsikat pois ja vaihdan kotivaatteet päälle. En melkeinpä koskaan oleile kotona esim farkuissa. Kotivaatteissa tärkeintä on mukavuus ja se, että materiaali tuntuu ihanalta ihoa vasten. Hiukset on toinen juttu minkä korjaan heti kotona. Mun hiukset on kotona joko nutturalla tai letillä. Useimmiten letillä, koska nuttura/ponnari painaa ja jättää hiuksiin jäljen. Jotenkin en vain osaa olla ”hiukset silmillä”, vaikka eihän ne nyt silmillä edes ole. 😀 Tätä voisin kyllä treenata, koska lapsetkin ovat jo sen verran isoja, että he eivät roiku/revi hiuksista. Voisin siis ihan hyvin olla kotona hiukset auki. Haha.

Näissä kuvissa mulla on Hollisterin kevyet collegehousut ja Mikon vanha t-paita. Tykkään käyttää Mikon vaatteita, koska ne ovat kivan väljiä ja pehmoisia. Vaatteet tuntuvat mukavilta kun ne ovat olleet käytössä. Monesti nappaan häneltä kotivaatteiksi t-paitoja/kollareita jos Mikko on laittamassa niitä kiertoon. Käytän kesät talvet myös villasukkia, koska mulla ei ole ehkä mikään paras ääreisverenkierto ja jaloista saatan palella. Tämä on tosin helpottanut paljon sen myötä, kun muutettiin tähän kotiin ja saatiin lattialämmitys kauttaaltaan. Meillä on siis vesikiertoinen lämmitys lattiassa ja perinetisiä pattereita ei löydy.
Nykyään kun teen paljon töitä kotoa käsin käytän myös suht paljon urheiluvaatteita. Ne tuovat kivasti ryhtiä ja ovat samalla mukavat päällä. Niissä on myös helppo liikkua lasten perässä ja olo tulee kuin itsestään aktiiviseksi. 😀

Millaisissa vaatteissa te viihdytte kotona?

Tänään otettiin viikonloppuun varaslähtö, kun tytöt jäivät kotiin. Meinataan treffata kavereita ja illalla grillata. Hyvää viikonloppua! <3Sara

housut / Hollister

paita / H&M miesten

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Ilona 25.05.2018

  Olen ihan samoilla linjoilla: kotiin tullessa on kyllä pakko vaihtaa farkut kollareihin ja rintsikat pois tai urheilurintsikoihin. Jotenkin ne farkut ja muut alkavat tuntua yhtäkkiä ihan kauhealta heti kotiin tultua!
  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.fi

  Vastaa
 2. Laura 25.05.2018

  Farkut muualla mutta kotona rennot vaatteet kuten collarit, t-paita tai haaremihousut

  Vastaa
 3. Eve 26.05.2018

  Mulla on kotona aina villasukat jalassa, oli kesä tai talvi? Gollarit jalassa ja joku rento paita. Tykkään myös pitää kotona kivaa lämmintä avoinaista neulepuseroa päällä. Sen saa sit nopeasti päältä pois jos tulee liian lämmin. Hiukset tykkään pitää kiinni.

  Vastaa
 4. K 27.05.2018

  Hei, ootko tehnyt postausta tai voisitko tehdä? Lasten kanssa matkustamisesta lentokoneella , onko teillä ollut omat matkalaukut lapsille vai pelkät käsimatkatavarat? Millaista laukkua lapselle suosittelisit käsimatkatavaraksi johon mahtuisi lyhyen reissun vaatteet? Mulla siis lasten kanssa tulossa lentomatka ja haluaisin selvitä pelkillä käsimatkatavaroilla kun ei matkalaukulliselle määrälle tarvetta, lapsilta vaan käsimatkatavara laukut puuttuu niin vinkkejä kaipaisin millaisia lähdetään etsimään 🙂 lapset 2 ja 4v

  Vastaa
 5. J-P Turunen 29.05.2018

  Meilläkään ei ole perinetisiä pattereita. Puulämmitys.

  Vastaa