ma-su puhelimen kuvat

koti & sisustus, lapset, me

Moikka! Tässä alla mun puhelimeen kertyneitä kuvia tältä viikolta. Selailin juuri eilen illalla kännykän kuvia vuoden takaa (join illalla 20.30 kupin kahvia ja ei olisi vissiin pitänyt..pyörin sängyssä puoleen yöhön) ja eihän meillä ollut edes kunnolla puissa vihreää. Mielettömän aikaisin saadaan nauttia näistä helteistä. Meidän viikkoon on mahtunut lasten kevätjuhlat, töitä, kavereiden näkemisiä, synttäreitä ja monta tuntia ulkoilua. 🙂 Nyt vielä kaksi viikkoa mennään vähän kovemmalla temmolla ja sitten alkaa semi lomaviikko jonka jälkeen jäädään ihan oikeesti lomalle :D. Millainen kesäloma teillä on, vai meneekö se töiden parissa? 🙂 Kohta meille saapuu serkkulapset kylään illaksi, joten alan kasaamaan meille hieman välipalaa. Kahvipannu porisemaan (=äideille :D), vesimelonia, patonkia ja kaikkea sekalaista mitä kaapeista löytyy. Leppoisaa sunnuntaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Henna 29.05.2018

  Ihania kuvia! Mistä kahvilasta toi yks kuva on??☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.05.2018

   se on La Torrefazuinesta.. Siellä vegaani aamupala on tosiii hyvä 🙂

   Vastaa