kukkatrendi

me, muoti, ootd

Moi! <3 Ootte varmaan huomanneet, että en ole mikään trendien edelläkävijä vaikka tykkäänkin pukeutua ja miettiä asukokonaisuuksia. Eräs trendi on kuitenkin sellainen missä olen ollut alusta saakka innolla mukana… Nimittäin kukat. Muodissa ovat niin isot kuin pienet kukkakuviot ja oikeastaan kaikki kukkiin liittyvä. Kukkia voi olla kirjailtuna farkkuihin, laukkuihin tai pantoihin. Sitten on tietty kukkamekot ja kukkapaidat. Kaikki ne ihanat huitulakankaat missä on kukkakuviota <3 aah! Mun yhdellä kaverilla on toinen toistaan ihanampia kukkamekkoja hankittuna UFFista ja Fidasta. Ne näyttävät siltä, että niissä on mukava liikkua ja kangas on taatusti mukava päällä. Kannattaa siis käydä etsimässä aarteita äidin/mummun vaatekaapista tai sitten kierrätyspisteistä/kirppareilta. Olen todella ihastunut näihin vanhaa henkeä kieliviin mekkoihin. Mä myös kuulun heihin jotka RAKASTAA kukkia ja en usko, että saan niistä koskaan yliannostusta. Miten teille nappaa kukkakuosi? 🙂

Tykkään myös kukkaseppeleistä ja tänä kesänä on pakko yrittää väsätä sellainen tai sitten kääntyä ammattilaisen puoleen. 🙂 Jos olisin kesän morsian, niin haluaisin kyllä seppeleen päähän. <3

Olin juuri aamu-uinnilla kaverin kanssa ja on kyllä vaikea keksiä parempaa aamun aloitusta. Siellä me polsikittiin auringossa tunnin verran ja parannettiin samalla maailmaa. Se mikä teki uinnista entistä ihanampaa oli lämmittävä aurinko ja ulkoilma. Nyt olen iltaan saakka töissä, mutta onnekseni suurimmaksi osaksi ulkona. Nautitaan vielä kun tätä lämpöä riittää. Ihanaa tiistaita! <3Sara

sandalit / stadium

shortsit / American Apparel

paita / NA-KD*

laukku / Marimekko

arskat / Police miesten*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Johanna 29.05.2018

  TYKKÄÄN???

  Vastaa
 2. Karita 30.05.2018

  Muistan, kun lapsena sitä vihasi kaikkea kukkakuosia mutta sitten vanhempana sitä oppiikin rakastamaan kaikkea missä on kukkia. Tekisi mieli ostaa kaikkea kukkakuosissa. Mekko on ainakin pakko saada! ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.05.2018

   Oikeesti, aika hauska muisto :):) Siis kukkamekot on niin kivoja <3

   Vastaa
 3. Johanna 30.05.2018

  Ois kiva, jos tekisit myday videon päivästäsi.

  Vastaa
 4. Merimiehen vaimo 06.06.2018

  Rakastan kukkia ja kukkamekkoja. Etenkin kukkamekot ovat sydäntä lähellä. Seppeleitä tein lapsena todella ahkerasti ja kerran sotkin uuden kukkamekkoni voikukilla ja siitähän äiti riemastui 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.06.2018

   hehe ihania muistoja 🙂 kukkaseppeleet on kyllä parhautta! <3

   Vastaa