denim + denim & toukokuun +/-

design, loma, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Kirjoittelen täältä Salkkareiden studiolta. Mulla oli aamupainotteisesti töitä ja nyt Mikko puolestaan tekee omat hommansa. Odotan, että hän pääsee ja sitten mennään yhdessä hakemaan tytöt kotiin. 🙂 Toukokuu on ollut mun lempikuukausi jo pienestä saakka. Ajattelin koota tähän tämän toukokuun parhaat ja fiilistellä pian loppuvaa toukokuuta. Parasta tässä toki on se, että koko kesä on vielä edessä. 🙂 Ihanaa torstaita! <3

Toukokuun + / –

+ Kamppikset / Vaikka kamppiksia kasaantui paljon tähän kevään loppuun, niin olen saanut hoidettua työt yllättävän jouhevasti. Mitä kauemmin olen tehnyt somessa töitä, niin sitä tarkemmin mietin kenen kanssa teen yhteistyötä ja miten ne toteutan. Olen ollut äärimmäisen tyytyväinen tämän vuoden yhteistyökumppaneihin ja innolla kasannut postauksia kasaan.

+ Split / Kuun keskellä oltiin muutama päivä Splitissä (tämä) ja vaikka alunperin tuskailin kiireen keskellä reissaamista, niin kaikki meni paljon kivemmin mitä olisin osannut ajatella. Maisemanvaihto teki hyvää ja matka oli juuri sopiva irtiotto.

 – Kiire / Toukokuu on usein kiireinen kuukausi ja välillä olisin toivonut enemmän pysähtymistä sekä aikaa. Tiedän että pian alkava loma tarjoilee sitä meille urakalla, mutta viikonloput ovat olleet täynnä ja myös monet arki-illat täyttyneet kuin itsestään.

+ Lämpö / Siis mitä ihmettä..? Onhan tää toukokuu ollut säiden puolesta ihan mahdoton. Ollaan vietetty aikaa rannalla, käyty meressä uimassa (!!!??) ja vietetty kesää. Kevätvaatteet jäivät vähälle käytölle, kun sormikkaat viskattiin nurkkaan ja hellemekot otettiin esille. Tosin uskon, että Suomen kesä tulee tarjoilemaan meille vielä molemmat puolensa 😉

Tyttöjen riemu / Minit ovat olleet niin onnellisia pitkistä illoista, pihaleikeistä ja kesästä. He viettävät meidän omalla pihalla todella paljon aikaa ja leikkivät hiekkalaatikolla, trampalla, majassa jne. Ollaan myös alettu harjoittelemaan pyöräilyä sekä hyppynarulla hyppimistä.

– Väsymys / En ole mennyt tarpeeksi ajoissa nukkumaan. Jotenkin valoisat illat houkuttelee jäämään hereille, vaikka aamulla herätys olisi kukonlaulun aikaan.

+ Loman odotus / Toukokuussa on parasta se, että koko kesä on edessä ja tunnelma on jotenkin rennon odottava. Muistan, että koulua käydessä tämä oli aivan ihanaa aikaa. Onko kellään samoja muistoja? Kokeet oli tehty ja keskityttiin lähinnä kevätjuhlaan.

+ Uinti / Aloitettiin taas uintiharrastus (+vesijuoksu) kaverin kanssa ja ollaan käyty kerran viikossa uimassa. Ihan paras aamunaloitus! Tätä lisää! 🙂

kengät / Converse

hame & takki / NA-KD*

paita / Bershka

laukku / Louis Vuitton

aurinkolasit / Police*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Olivia 31.05.2018

  Moi! Tosi kiva postaus ja muutenkin kaikin puolin ihana blogi sulla, kiitos siitä! 😀 Tuli tästä postauksesta mieleen, että ennen sulla oli tapana melkein jokaisen kuukauden alussa tehdä vähän tämän tyyppinen postaus. Kerroit mitä odotit siltä kuulta, mikä siinä kuussa on parasta jne. Mä tykkäsin niistä postauksista ja joskus nykyään kaipaan niitä kuun vaihtuessa. Tuli vain mieleen mainita tämä, jos tarvisit postaus ideoita nyt kun taas on uusi kuukausi alkamassa? Ihanaa kesää!

  Vastaa
 2. Martta 01.06.2018

  Moikka!
  Toukokuu on ollut tänä vuonna mulle sellaista jäähyväisten jättöä ja uuteen tutustumista. Peruskoulun päättötodistus tulee huomenna käteen, eilen tutustuttiin uusiin lukiolaisiin, harrastus kuviotkin muuttuu kun kaverit muuttaavat muualle. Todella haikeaa on ollut, mutta samalla vatsassa on perhosia tulevaa kesää ja syksyllä alkavaa uutta, täysin erilaista arkea kohtaan.
  Oikein mukavaa kesää sinun perheelle❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2018

   Kiitos viestistäsi <3 🙂 Ymmärrän tunteesi ja tilanteesi, kaikkea hyvää ja tsemppiä jatkoon. Maailma on edessäsi 😉 <3

   Vastaa
 3. Aleyna 01.06.2018

  Näyttää hyvältä

  Vastaa
 4. Sanna 01.06.2018

  Olen seurannut blogiasi alusta asti ja sä vaan olet niin mahtavan positiivinen ihminen.
  Sulla on niin ihailtava elämänasenne, että blogiasi on aina ilo lukea.
  Hyvää kesää teidän perheelle! <3
  https://sannmarias.blogspot.com/?m=1

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2018

   voi kiitos Sinä ihana <3 meen heti kurkkimaan sun sivuja 🙂

   Vastaa