Kuukauden vaihdos

koti & sisustus, me, muoti, ootd, pohdintaa

Heippa! Sain vinkin edelliseen postaukseen siitä, että voisin taas kirjoitella kuukauden vaihteessa suunnitelmia ja odotuksia. En ollut muistanut tätä aiempaa postaustapaani ja innostuin heti. Kirjoittelen tähän alle suunnitelmia & odotuksia tämän kesäkuun suhteen. 🙂 Mukavaa sunnuntaita! <3 ..ja hei onko teillä jotain ehdotuksia kesäkuulle..?

Loma / Viimeiset työhommat menevät maaliin tämän ja ensi viikon aikana. Sitten alkaa l o m a. Pyrin tänä kesänä lomailemaan niin paljon kuin vain on mahdollista. Kesä- Heinäkuun ajan kirjoittelen tänne vähän vähemmän ja varmasti jossain vaiheessa kirjoitan tarkemmin siitä miksi pieni hengähdys on tarpeen. Kesän ajan sisältö tulee olemaan tiivisti nykyhetkessä ja osaksi kuvapainotteista.

Matka / Lähdemme tyttöjen sekä äitini kanssa matkalle. Tämä on kauan odotettu reissu minkä annoimme äidilleni 60.v lahjaksi. Tytöt ovat maailman onnekkaimpia, kun saavat Mumman reissulle mukaan ja toki me vanhemmat siinä samassa. 😉 Viikko pelkkää rentoilua tiedossa. Tietokone jää kotiin ja kirjat napataan matkalle mukaan. Meillä on myös ekaa kertaa all inclusive matka (ei olla kumpikaan ikinä oltu sellaisella reissulla), joten tämä ehkä myös kertoo siitä kuinka paljon levytystä me kaivataan.

Liikunta / Mä kärsin pitkään keväällä yskästä ja urheilu on jäänyt ihan liian pienelle huomiolla. Reissussa on tarjolla joka aamu jooga/pilates, joten ne ainakin otan haltuun + päivän vesijumpan. Suomessa sen sijaan toivotan lenkit taas tervetulleiksi. Mulla on jo ikävä pitkiä kävelylenkkejä siskon kanssa.. Sellaisia on saatava!

Kesän puuhat / Talviturkin heitin viime perjantaina Tampereella, kun oltiin koko päivä tutustumassa kaupunkiin sekä tekemässä Salkkareitten Youtube kanavalle sisältöä. 🙂 Tykkään mielettömästi uida ja tänä kesänä uskon, että Suomessakin tulee uitua moneen otteeseen. Tässä kuussa keritään myös ehkäpä Lintsille ja ainakin vieraillaan monissa leikkipuistoissa. Ehkä sitten ensi kuussa tehdään mini reissuja eri kotimaan kaupunkeihin ja ehditään retkeillä enemmän.

Mekko / Lexington / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Johanna 03.06.2018

  Ihana mekko☺

  Vastaa
 2. JennaR 03.06.2018

  Toi mekko sopii sulle paremmin kuin hyvin ja ai vitsit sulla on älyttömän pitkät hiukset?????

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.06.2018

   oi kiiitos 🙂 🙂
   heheheee, joo kyllä ne kasvaa hitaasti mutta (suht) varmasti 😀
   Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 3. Jenni 04.06.2018

  Ei vitsi toi mekko on nii upee sun päällä ? harmi että itellä ihan erilainen vartalo niin ei taida sopia ? ja tuo teidän takapiha, tykkään. Oispa omanikin yhtä iso ja vihreä ? ihanaa kesää teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.06.2018

   Kiitos ihana <3 Nuo raidat on kyllä kivat ja varmasti tämä sopii monenlaiselle vartalolle 🙂 rohkeasti vaan testaamaan!
   Hei kiitos samoin, aivan ihanaa kesää sinne <3<3

   Vastaa
 4. Jessica 28.04.2020

  Hei, ihana mekko. Minkälaisia alusvaatteita suosit ohuiden kesämekkojen alla? Itsellä rajat tuottaa aina päävaivaa

  Vastaa