kauneusrutiinit

kauneus, me

Helou! Halusin kasata tänne juttua siitä mitä kaikkea loman stratti tarkoittaa mulle. Eli miten puhdistan hiukset ja ihon jotka ovat työn puolesta kovalla koetuksella. Tässä siis tulee arsenaalin esittely! 😀 Mietin tuossa juuri, että taidan jättää meikit kokonaan kotiin, kun suuntaamme viikon ulkomaan reissulle. Muistan viime vuonna kuinka meikkaaminen jäi todella vähäiselle kuumassa ja kosteassa ilmassa. Muutenkin tulee oltua arskat jatkuvasti päässä ja silloinhan silmämeikkiä ei edes hahmota. 😀 Mietin myös jossain vaiheessa, josko olisin ottanut kesälle ripsenpidennykset, mutta en kyllä nyt jaksa. Tykkään hieroa aamulla silmiä ja omaan muutenkin suht herkät silmät, joten koko prosessi tuntuu tähän hetkeen liian vaivalloiselta.

päänahan kuorinta / En muista olenko postannut tästä teille aiemmin, mutta ainakin IG:n puolella olen tästä Body Shopin ”Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub” tuotteesta (btw kiva nimi :D) vinkkaillut. Löysin tämän noin kuukausi sitten ja nyt olen testannut tätä jo muutaman kerran. Aivan ihana tuote kerrassaan ja tämän avulla päästä sekä hiuksista lähtee esim kuivashampoon rippeet ja muut tukkivat tuotteet.

hiusten helliminen / Päänahankuorinnan jälkeen hiukset tarvitsevat extra hellimistä, joten Hair Mask on tähän hommaan täydellinen. Olen testannut tätä kolmisen kertaa ja joka kerta pehmeys on ollut mieletön. Vinkkailkaa muuten ihmeessä jos teillä on jotain super hoitavaa ja silkkisen pehmeäksi tekevää hoitoainetta/tehohoitoa mielessä.. Napaan ylös vinkkejä mielellään! 🙂

shampoo ja hoitoaine / Mietin josko kokeilisin kesän ajan jotain luonnonmukaista shampoo&hoitoainetta, mutta sain monelta kuulla, että asiaan kannattaa perehtyä mikäli siihen ryhtyy. Eli helposti saattaa pilata hiukset, jos ei löydä itselleen sopivia tuotteita. Minulle sattui juuri viime viikolla tulemaan kokeiluun Hairstoryn New Wash, joissa ei ole käytetty esim ollenkaan saippuaa. Nämä hiustuotteet ovat uutuuksia ja tietääkseni super innovatiivisia, joten innolla otan ne kyllä käyttöön ja kokeiluun. Tuntuu, että tämä kesä on juuri paras aika testailla näitä tuotteita. Kirjoittelen teille vaikka myöhemmin lisää, kun osaan antaa ruusuja ja/tai risuja. 🙂

ihon kuorinta / Face Mask on tehokas ja kerran kuussa mainio, mutta lisäksi käytän nopeita ja vähän hellävaraisempia tuotteita. Ihon kuorintaan mulla löytyy puteleita toinen toisensa perään ja tykkäänkin vaihdella fiiliksen mukaan milloin mitäkin käytän. Monesti saatan myös levittää tuotteen vain t-alueelle, koska poskeni ovat suhteellisen kuivat ja niitä on turha kuorimalla kuivattaa. 🙂

ihon hoito / Lumenen SOS on ihan parasta ja oikeastaan yksi harvoista kosteusvoiteista mitkä auttaa mun pintakuivaan ihoon. Ostin tämän putelin kuukausi sitten ja siinä on jo havaittavissa kuinka kohta pitää ostaa uusi. Tähän kyllä mieluusti satsaan, koska voide on vertaansa vailla! Toinen suosikki on Olivia Kleinin Hydra Spay Toner, aivan ihana kosteuttava suihke.

Eilen postasin instagramin story puolelle quotin ”Britney survived 2007 you can handle today”. Meillä oli nimittäin lastenlääkäri keikka juuri alla, kun Mimosa loukkasi sormensa ulkona. Niinpä meidän viikon suunnitelmat meni kerralla uusiksi ja karsittiin kaikki mahdollinen meno pois. Toisaalta ihan kiva tämäkin vaihtoehto, varsinkin loman kynnyksellä ja tärkeintähän toki on saada pieni kuntoon. Uskon, että kaveritreffejä riittää pitkin kesää ja nyt pyritään samaan pieni sormen pää paranemaan ennen matkalle lähtöä. Olisi kurjaa jos esim. uiminen jäisi väliin. Iloa viikkoon tuo myös uusi vohvelirauta. Postaan teille vielä tällä viikolla reseptiä ;). Ostin nimittäin viime viikolla pitkään haaveissa olleen vohveliraudan loman kunniaksi ja siitä nautitaan varmasti monet kerrat. Nyt ihanaa tiistaipäivää! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Camilla 12.06.2018

  Mä olen kokeillut Maria Nilan vegaanista silver masqueia hiuksille ja iso peukku sille! Täytyy itse laittaa muutkin Maria Nilan tuotteet testiin. Mä tosi harvoin (lue: en lähes ikinä) käytä rahaa extra-kauneudenhoitoon tai jos ostain jotain erityistä niin helposti unohdan ne kaapin pohjalle. Mutta ai että tuntuu ihanalta sunnuntaina saunan yhteydessä helliä hiuksia tai kasvojen ihoa. Haluaisin myös vähentää ”myrkkyjen” käyttöä ja siksi haluan löytää hyviä vaihtoehtoja ekologisista ja vegaanisista tuotteista, ihan luonnon takia. Mutta Maria Nila vaikuttaa hyvältä merkiltä! Tilasin itse täältä: https://eleven.se/searchq/Maria%20Nila . Kivaa viikon jatkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2018

   Hei kiiiiitos, mieletön vinkki 🙂 Pakko testaa!!
   Ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 2. Saltsukka 12.06.2018

  Hei ei liity nyt mitenkään kauneusrutiineihin tää komma, mut saisko ohjetta siihen leipäjuusto/pastasalaattihässäkkään mitä teit jokupäivä ja kerroit igs siitä? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2018

   Hei joo! Laitoin siis:
   – Apetina tuorekset: Aasia wok
   – nuudeleita
   – leipäjuustoa
   ..eli nuudelit keitetään ja leipäjuusto käytetään pannulla ja wokki myös. Sitten vain sekaisin ja päälle cashewpähkinöitä. Joskus myös laitan päälle siratsa kastiketta. 🙂
   NAMI!!

   Vastaa
 3. Murrmeli 12.06.2018

  Hei suosittelen kokeilemaan Sim System 4 Oil Cure Hair Maskia, jos ei oo tuttu tuote! Mulla on ajoittain kuiva ja kutiseva päänahka ja tolla tulee kyllä niin taivaallisen pehmeä päänahka ja tukka, ettei mitään rajaa! 🙂
  Ja kiitos face mask vinkistä ja alekoodista! Tilasin niitä MayBeautyn maskeja nyt testiin. Mulla on aina ollut tosi rasvoittuva ja epäpuhdas iho, varsinkin nyt tällä hetkellä kahden lapsen ja niistä koituneiden ”hormonimyrskyjen” jälkeen naama kukkii ihan hulluna. Jospa tällä sais vähän kuriin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2018

   Hei huikee vinkki, kiitos 🙂 mä testaan!! 🙂
   Oi huippua <3 Toivotaan että tykkäät face maskista 🙂
   Ihanaa kesäviikkoa sinne!! <3

   Vastaa
 4. NNiina 13.06.2018

  hei Sara!
  Tämä Fuji Green Tea Refreshingly Purifying Cleansing Hair Scrub tuote kuulostaa aika hyvältä että pitäisi koittaa sitä myös itselleni ja nää sun kauneusrutiinit tuotteet ovat kiinnostavia varsinkin face mask tuotteista. Tilasin noita face mask netistä eilen kotiin ja kiitos alekoodista! (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2018

   Joo hei kandee koklaa tuota pääkuorintaa 🙂
   Hei kiva kuulla 🙂 Toivotaan että tykkäät <3<3
   Ihanaa viikkoa sinne!!

   Vastaa
 5. Maria 13.06.2018

  Moikka! Oon ite tykänny käyttää hiusten hellimiseen Erittäin Hienon Suomalaisen tehohoitoainetta! Tulee ihanan pehmeet ja sileet hiukset sillä 🙂 Saa ihan marketeista ja on edullinen.
  Mukavaa viikkoa ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2018

   Okei, hei loistavaa 🙂 Pitääpäs kokeilla. Kiitos vinkistä <3 ja kiitos, samoin sinne mukavaa viikkoa 🙂 <3

   Vastaa
 6. meri suolanen 14.06.2018

  Jos kaipaat luonnonmukaisia ihonhoitotuotteita, tässäpä sinulle oiva vinkki: merisuola. Merisuola on paitsi edullista ja riittoisaa, myös helposti mistä tahansa ruokakaupasta saatavaa.
  Vedellä kosteutetun ihon kuoriminen luonnollisesti merisuolalla on turvallista ja ekologista. Kuorintavoiteissa kun on runsaasti erityisesti merille ja mereneläville tuhoisia mikromuoveja. Toki muutenkin kaupallisissa kosmetiikkatuotteissa on hintalapussa rutkasti brändilisää sekä turhia ainesosia ja pakkausmuovia.
  Ihotautien erikoislääkäri on myös kysyessäni asiasta suositellut merisuolaa sekä ihon kuorintaan että kylpyveteen sekoitettuna. Merisuola auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteustasapainoa, ja suolahoitoja käytetään myös vaikean atooppisen ihottuman hoidossa. Jotkut ihmiset ovat korvanneet suihkusaippuan merisuolalla, eikä ennakkoluuloista poiketen ulkopuolinen tätä huomaa tuoksuista tai muustakaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.06.2018

   Kiitos paljon <3 Kiinnostaa ja pitää kyllä perehtyä sekä testailla 🙂

   Vastaa
 7. Jenniina 15.06.2018

  Voi vitsi mulla meni ohi se face maskin alekoodi ja olisin niin paljon halunnut testata! Onko se mahdollisesti vielä voimassa ja mikä koodi olikaan?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.06.2018

   alekoodi -30% ”saigface” ja se on toiminnassa 8.7.2018 jeeee <3

   Vastaa
 8. Jenniina 17.06.2018

  Jes kiitos paljon!!! Ja oikein ihanaa lomaa teille, nauttikaa! <3

  Vastaa
 9. sirja 11.09.2018

  moii! muistan, että oot joskus suositellut jotain mustaa kuorinta naamiota. mikä se tarkalleen oli?
  ihanaa syksyä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2018

   Hei joo, se on maybeuatyn Face mask, on kyllä hyvä 🙂 Ihanaa syksyä sinne myös <3

   Vastaa