reissukuulumiset

lapset, loma, me

Moikka! <3 Kaivoin juuri läppärin esiin laukun uumenista ja ajattelin naputella teille hieman kuulumisia reissun päältä. Ihan ekana on pakko kiittää teitä.. Olin ihan hämmästynyt kuinka paljon kommentteja edelliseen postaukseen oli tullut. 🙂 Niitä oli ihana lueskella altaan reunalla. Kiitos!! Palaan näihin kaikkiin, kun luen ne vielä kertaalleen ja vastaan. <3

Täällä Kreikassa meidän loma on sujunut tosi hyvin, nopeasti ja lämpöisesti. Ilmat ovat olleet mitä parhaimmat ja viime vuoden megahelteet eivät vaivanneet tällä kertaa. Meillä oli myös tosi kiva huone, joka yhdistyi äitini huoneeseen kätevästi. Tytöt ovat saaneet nauttia Mumman seurasta kokonaisen viikon ja toki meillekkin yhdessä olo on tuonut paljon iloa. 🙂
Tärkeimpänä varusteena matkassa on ollut lasten uv-uikkarit+hatut, jotka antavat suojaa (50, suojakerroin, tyttöjen uikkarit= Polarn O Pyret) ja vievät niin paljon stressiä pois. En nimittäin kestä edes sitä ajatusta, että työt palaisivat pahasti ja se jos mikä voisi helposti käydä kun on uimassa lähestulkoon aamusta iltaan. 😀 Kannattaa siis hankkia uv-suojat, jos suuntaa pienten kanssa helteeseen. Mulla oli mukana 3kpl uikkareita: Halla Halla, raitainen Ginatricot ja uusin hankintani h&m:stä. Tämä uutuus on kyllä ihan suosikkini ja mun pitää kuvata se teille paremmin Suomen päässä. Uikkari on musta ja siinä menee sivuilla kirjailua.. Sitten sen malli on sellainen ihana, että koko dekoltee on piilossa. 🙂 Haha, tosta selityksestä ei kyllä tajua mitään. 😀 Uikkari näkyy kollaaseissa 2, 5, 7, nii saa ehkä hiukan käsitystä.

Viikko Kreikassa oli tämän kesän the loma mun osalta ja tästä jatkuu työt epäsäännöllisesti, mutta viikottain kuitenkin. Mikko ja tytöt lomailevat sitten asteen enemmän! 🙂 Kesä on tarkoitus viettää reissun jälkeen Suomessa ja meillä on jo paljon suunnitelmia sekä päiväretkiä sovittuna. Pyritään myös jättämään mahdollisimman paljon lökö vapaapäiviä kotiin, niin että voidaan käydä leikkipuistossa, touhuta pihalla ja tehdä mitä mieleen juolahtaa.

Alla on iso kasa puhelimen kuvia joista kokosin nopeasti kollaasit. 🙂 Kuvista saa käsityksen siitä miten kauniissa maisemissa ollaan saatu keskikesä viettää. Onko teillä mukava juhannus takana? Mites kesäloma suunnitelmat? <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Hanna 26.06.2018

  Aivan ihania kuvia ?

  Vastaa
 2. Maija 26.06.2018

  Mistä tuo viimeisen kollaasin ensimmäisen kuvan mekko on? ?

  Vastaa
 3. Miia P. 26.06.2018

  Heippa, kauniita kuvia<3 🙂
  Kirjoitin sinulle instaan yhteen kuvaan, että missä päin kreikkaa mahdatte olla, kun minulla ja miehelläni on tarkoitus ottaa äkkilähtö elokuussa kreikkaan, ja mietiskellään nyt mikä olisi kiva paikka. Teidän hotelli näyttää todella kauniilta, ja varsinkin tuo ranta<3 saako kysyä että minkä niminen hotelli oli? mikä kaupunki? 🙂
  kiitos jos viitsit vastata.

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.06.2018

   Heippa! Oltiin toistamiseen Samoksen Doryssa Seaside Resortissa. Suosittelen, ihana paikka <3 🙂

   Vastaa
 4. Anna 27.06.2018

  Moikka! Missä kohteessa olitte? Millainen paikka lapsia ajatellen? Itselläni myös kaksi lasta ja lomakohteen valinnassa yksi tärkeimmistä on lapsiystävällisyys ja se että lapsetkin viihtyvät ?
  Terkuin Anna
  Ps. kiitos innostavasta blogista!

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.06.2018

   Heippa 🙂 Oltiin Samoksella, doryssa seaside resortissa, voin suositella 🙂
   Ihana kuulla jos tykkäät <3 Mukavaa kesää!!

   Vastaa
 5. Erika 28.06.2018

  Moi! Olisi kiva tietää mikä tuo hotelli on? Näyttää ihanalta ja juuri etsinnässä huone, mihin olisi toinen huone liitetty 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2018

   Oltiin Doryssa Seaside Resortissa Samoksella 🙂 Oli kyllä kiva!! <3

   Vastaa
 6. Annika Hernberg-Mustonen 29.06.2018

  Ihana paikka, mekin oltiin viime syyskuussa samaisessa paikassa! Helppoa ja rentoa lomailua, kun tyttäremme oli tuolloin 5kk vanha :).

  Vastaa