puhelin rakkautta

loma, me, muoti, ootd

Moiii! Palattiin tällä viikolla kotiin ja kun oltiin saatu tytöt nukkumaan vaivuin muutamaksi tunniksi sohvalle kännykkä käteen lukittuna. 😀 Futismatsi pyöri taustalla ja selailin innokkaana puhelimen näyttöä. Ulkomailla puhelimen näpyttäminen jäi minimiin ja silloin kun postasin kuvan instagramiin, saatoin kurkata samalla mailit, mutta en jäänyt pyörimään tai selaamaan sisältöä tarkemmin.

Oon kirjoittanut monesti somen ja puhelimen käytöstä, pohtinut sitä ja vähentänyt tietoisesti niiden käyttöä.. Havahduin reissun jälkeen siihen miten pitkästä aikaa todella tykkäsin puhelimen seurasta. Oli ihan parasta selailla mitä tutuille kuuluu, jutella siinä samalla Mikon kanssa, eksyä blogeihin, selata verkkokauppoja ja viestitellä kavereiden kanssa. Se elämän määrä, ihanien asioiden tulva on somessa suurta ja välillä sen seuraaminen aidosti ilahduttaa. Siitä saa voimaa ja voi inspiroitua! Tykkään myös siitä kuinka puhelimella pystyy sukkuloimaan paikasta toiseen, hakea tietoa (google mapsistä puhummatakaan, mulle ei olis kartta-aikana hyvin käynyt 😀) ja selvittää milloin mitäkin asiaa.

Tästä tuli mieleen aivan ihana kommentti eräältä lukijalta, kun hän kirjoitti että turha miettiä postausmääriä kun olettehan te lukijatkin monet lomalla. Tämä oli mielestäni äärettömän hyvä pointti ja pätee myös omaan elämään. Kesällä ja lomalla ei tule seurattua somea samalla sykkeellä, vaan tulee kurkittua ne tutut paikat silloin kun tilanne on oikea. Täällä siis jatkan postailua edelleen fiiliksen mukaan ja jos postailette ahkerasti niin haastan teidät kokeilemaan samaa. 🙂 Mulla ainakin tämä kuukauden mittainen harvennus on antanut ison määrän tilaa, inspiraatiota ja järjestystä. Tuntuu, että voisin melkeinpä jatkaa tällä harvennetulla sykkeellä.

<3Sara

Kuvat / Carla Bock (kantsii tsekkaa Carlan blogi, ihanaa sisältöä)

housut / ginatricot*

paita / NA-KD*

kengät / Saucony*

kello / furla*

korvikset / Pernille Corydon

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. carla 28.06.2018

    <3

    Vastaa
  2. Katsku 30.06.2018

    Kauniita kuvia!

    Vastaa