uutiset & lauantai-ilta

koti & sisustus, lapset, me

Moikka! <3 Mulle on käynyt muutaman kerran bloggaajana sellainen moka, että oon kirjoittanut jotain muistiin sekä luonnosvaiheeseen ja epähuomiossa se on mennyt julkiseksi. Tämä alla olevan tekstin kanssa kävi niin. Varsinkin loma aikoina tätä saattaa käydä, koska en vieraile päivittäin blogialustassa. Kiva kiva 😀 Nyt tsekkasin tekstin läpi ja olen samaa mieltä edelleen, joten julkaisen sen nyt mieluusti teille uudemman kerran! Tänään meillä katsotaan futista ja vietetään leppoisaa lauantai-iltaa.

Luetteko te paljon uutisia tai seuraatteko mediaa? Mä en juurikaan. Seuraan lähinnä sosiaalista mediaa ja harvemmin enää luen mitään lehtien uutissivustoja. Tietty telkkarista tulee katsottua uutisia ja ajankohtaisohjelmia, mutta joka päivä en ole perillä siitä mikä on polttavin puheenaihe. En ole ollut koskaan uutisten perään ja olen huomannut, että uutissivustot eivät anna mulle mitään. Tulee jotenkin ahdistava olo siitä kun sivustolla on monta shokeeraavaa otsikkoa, kuten ”nämä tuotteet aiheuttavat syöpää”, ”lue kuinka voit laihtua viikossa” ja ”katso tähden antavat kuvat sekä bikinivartalo”.. Klikkejähän näillä otsikoilla haetaan, mutta mulla tulee yleensä jo otsikosta se fiilis, että juupajuu. Ei jaksa. Mikko tykkää taas lukea paljon uutisia ja olenkin tuudittautunut siihen, että hän briiffaa minua mikäli tarve vaatii. Hehe. 😀

Rakastan sen sijaan lukea blogeja, inspiroitua blogien sisällöstä sekä lukea mielipidekirjoituksia ja kannanottoja. Tuntuu, että blogit ovat monella tapaa aidompia kuin väkisin väännetyt uutiset. Vai mitä mieltä te olette? Hyvänä lisänä tulee podcastit joita kulutan nykyään todella paljon. Kannattaa ehdottomasti tutustua, koska siitä saa ”kaverin” siivouspuuhiin, ruuanlaittoon jne jne.

Ihanaa viikonloppua <3 Alla kasa lomakuvia! <3Sara

Sara : paita/Lindex* , shortsit/American Apparel , laukku/Marimekko , arskat/Police* , kengät/Ecco*

Matilda : mekko / Lindex*

Mimosa : mekko / Cubus

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Eeva 30.06.2018

  Moi Sara,
  törmäsin sun blogiin sattumalta keväällä ja tästä on muodostunut ihan mun suosikki! Blogit tuppaa nykyään olemaan niin siloteltuja, että niihin ei pysty ns. normityyppi samaistumaan. Pidän sun luonnollisesta tyylistä ja elämänasenteesta! Olet mahtava roolimalli omille tytöillesi, muille kasvaville mineille ja meille aikuisille naisille, kun uskalla sanoa niin, kuin tunnet. Sun ansiosta jätin ostamatta korkkarit juhliin, jossa ne ”kuuluu asiaan” ja laitoin santsut itselle epämukavien korkkareiden sijaan.
  Pidä omasta jutustasi kiinni, nauti tytöistäsi ja tästä kesästä!
  p.s. älä suotta ota ripsien pidennystä. Oot superkaunis just sinuna:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2018

   Eikä.. apua.. Kiitos supersuper paljon kommentistasi <3 merkitsee paljon!
   Ja hei täällä olen myös tallonut kaikki kevään ja kesän juhlat, häät jne matalissa kengissä 😉 koska hitsit, kun en vaan tunne niitä korkkareita omaksi. 😀
   Kiitos tuhannesti <3 Kaikkea hyvää Kesääsi 🙂 Ja ihanaa jos viihdyt jatkossakin täällä!

   Vastaa
 2. Johanna 30.06.2018

  Ihania lomakuvia ?
  Oon täysin samoilla fiiliksillä, enkä yksinkertaisesti pysty lukemaan uutisia, koska maailman pahuus ja ympäröivät ”vaarat” alkaa ahdistaa liikaa ? Instan stooreja tulee seurattua eniten, ehkäpä niiden helppoudenkin vuoksi. Bodcastit on jäänyt vielä vieraaksi, mut täytyy ehdottomasti tutustua ☺️
  Rentouttavia kesäpäiviä teille ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2018

   Kiitos 🙂 Hei ihana kuulla, että en oo yksin tämän kanssa. Välillä tulee vähän ”juntti” olo itsestäni kun en seuraa ja olen pihalla milloin mistäkin.. mutta toisaalta yritän sillä juuri suojella itseäni kun kamaluutta tulee joka tuutista.
   Hei ihania päiviä sinne myös <3<3 Nauttikaa koko perhe!! 🙂

   Vastaa
 3. Mimmi 30.06.2018

  Kuulun myös kanssasi samaan kategoriaan, enkä lue uutisia juuri koskaan. Lasten synnyttyä tulin jotenkin vielä herkemmäksi kaikelle ja sain vaan pahan mielen lukiessani maailmalla tapahtuvia kauheuksia yms. Toki niistä aina jollain tapaa jossain kohtaa kuulen, mutta mielelläni en itse lue yksityiskohtaista selostusta esimerkiksi siitä kuinka joku vanhempi on pahoinpidellyt lastaan, kuinka jossain on ammuskeltu tms. Saatan viihde osion selata joskus harvoin läpi, mutta sekin tapahtuu silloin jos mulla on äärimmäisen tylsää ? en ookaan sun blogissas vähään aikaan kovin aktiivisesti vieraillut, enkä varsinkaan kommentoinut, mutta ehkä mulla on kohta taas aikaa täälläkin höpöttelyyn ☺️ en oo varma oonko sanonut, mutta oon laittamassa omaa yritystä (!) ja ens viikon jälkeen olis tarkoitus avata liikkeen ovet. sen jälkeen ehkä taas vapaa-aikaa riittää hieman enemmän ja ajatuksenjuoksukin on hieman kirkkaampaa ? joten ei siis täälläkään ole haitannut, vaikka postaustahtisi on ollut hitaampaa ☺️ teidän reissu muuten näytti aivan ihanalta! ? Ja tytöt oli kyllä niiiin sulosia kuvissa ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2018

   Kiitos viestistä 🙂 ihan samoja ajatuksia täällä!! Just noin mullekin on käynyt ja varsinkin lasten tulon jälkeen.. <3
   Hei joo, mä huomasinkin IG:stä, ONNEA ihan super super paljon! Vitsit miten mahtavaa ja rohkeeta, GO SINÄ!! <3 Kaikkea hyvää ja tsemppiä uudelle yrittäjälle, vaikka siinä on oma hommansa, niin vitsit miten palkitsevaa 😉
   ..ja hei mun blogista ja täällä vierailemisesta ei saa koskaan ottaa yhtään mitään painetta. <3 Mä jos kuka ymmärrän! Ihanaa kesää koko teidän perheelle ja iso halaus!! 🙂 <3

   Vastaa
 4. Kati 01.07.2018

  Yhdyn kyllä tuohon että pelkät otsikot ahdistaa uutisissa. Vältän viimeiseen asti iltasanomia ja -lehteä yms. lehtiä ja nettisivuja.
  Sillä aloin lukea enemmän blogeja, kun pelkkä facen selaaminen alkoi kyllästyttää vaikka mielenkiintoisia sivustoja on sielläkin.
  Blogeissa on juurikin se aitous ja näistäkin voi valita 😉 Olet monesti Sara hehkuttanut että lukijasi ovat samanhenkisiä kuin sinä ja varmasti suurinosa onkin. Voin omalta kohdalta sanoa, että kun oon alkanut lukea blogiasi niin monessa asiassa ajatuksemme menee samoilla aalloilla mut suurimmaks osaks ollaan tooooodella erilaisia(vaikkei blogiin varmasti kaikkea itsestään edes anna), mut silti kirjoituksiasi on kiva ja ilo lukea 🙂 erilaisuus on rikkautta kun sitä osaa ottaa vastaan.

  Vastaa
 5. Larre 01.07.2018

  Podcastit pihatöissä ja siivouksessa langattomilla luureilla❤️

  Vastaa
 6. Vera 02.07.2018

  Mulla jää harmittavan usein blogien kommentointi unohduksiin, mutta nyt haluan kirjoittaa, sillä saan sun blogista niin paljon energiaa ja voimaa! <3 Kaikkien inspiroivien sisustusjuttujen lisäksi musta on ihanaa lukea teidän ihan tavallisesta lapsiperheen elämästä. Meille syntyy perheen esikoinen tässä kuussa ja on jopa huojentavaakin lukea teidän perheen arjesta, sillä me tullaan myös nuorina vanhemmiksi ja sun blogin kautta välittyy niin positiivinen kuva nuoren perheen elämästä. Kai koen jollain tasolla saavani täältä vertaistukea, kun lähipiirissä ei vielä ole muita vanhempia. 🙂 Sun postauksista saan uskoa siihen, että me pärjätään tässä tulevassa ihanassa elämänmullistuksessa ja samalla ihastelen teidän elämää, sillä sun jakamat arjen pienet onnen hetket kauniissa kodissa perheen kesken vietettynä on kaikki mitä itsekin toivon. <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.07.2018

   <3<3<33<3<3<3 aivan ihana kommentti! KIITOS! Mulla meni kylmät väreet kun luin viestiäsi.
   esikoisen saaminen on maailman parasta, teillä on niin erityiset vaiheet tulossa. Onnes tuhannesti! Siis todellakin te pärjäätte!! :) Muistatte vaan, että te itse tiedätte mikä teidän perheelle on paras tapa olla ja toimia.. älkää ottako painetta muista ihmisistä tai jutuista mitä muilta kuulee.. kaikista tärkeintä on, että teette niin miten teistä tuntuu hyvältä. Meillä tytöt ovat syntyneet osaksi meidän elämää ja se ei ole tarkoittanut sitä, että meidän omat elämät olisi täysin unohtuneet. Varmaan ymmärrät mitä meinaan ;)
   Kaikkea hyvää teille, NAUTTIKAA pienokaisesta, ja olisi ihanaa jos jaksat tulla kirjoittamaan tänne jossain vaiheessa kuulumisia. Halaus <3

   Vastaa
 7. Anniina kuuttii 03.07.2018

  Koska tulle seurva postausu?

  Vastaa